Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Szeretnék tanácsot kapni, h 954esbe milyen olajat érdemes tenni. 10w40 vagy 10w 50? Mondták már ezt is azt is de valaki meggyőzhetne hogy meik miért jobb. Alapvetően n2m "gyilkolom" a motor, és nem is fogok pályázni vele, szóval ezt is figyelembe véve melyik lenne a jobb választás, esetleg olajmárkára is várok 5leteket
előre is köszi
Szia viko75 nem véletlenül idén nyáron vetted a jelenlegi motorodat? És ha vetted nem Nyíregyházáról? Mert ezen a két motoron vaciláltam olyanon mint a tiéd (dettó) meg a jelenlegin!
Nem még soha nem voltam.
Te voltál kunmadarason augusztus 20.-án?
Lehet, hogy hoz valamennyi lovat de az tuti, hogy hangolás kérdése, hogy mennyi az annyi.
kössz a választ tehát teljesítménynövekedés csak a rendszertől nem lessz főleg ha nincs beállítva,ez azért érdekes mert 50-80-ezret akkor nekem nem ér meg.Ami dobom van az elég jól szól akkor marad az.
De azért te is tudod, hogy annyiért eléggé alkalmi volt egy rendszer. Azért mert te kifogtad nem lehet azt mondani, hogy minden rendszer annyiba kerül.
Hello! Nekem egyik bontós szerintem nem sértődik meg ha elmondom a nevét Jeles Pali mondta, hogy kivel állíttatod be a motort? Igazából padon kellene beállítatni de az nincs minden utcasarkon és ne sértődjön meg a világ de nem is 2 forint. Akusztikát tekintve brutális nem hittem volna, hogy ilyen lesz, volt már K&Rj Marving és Yoshimura dobom a gyári rendszerhez egyik sem volt az igazi de amikor felraktam rá a rendszert azt mondtam ez az igazi. Mondjuk még az Erion Racing nem érkezett meg
Teljesítményét tekintve nem tudom egy centit sem gurultam vele. De nyilván nem vagyok nagy motoros de egy pár ló plusz mínusz nem tűnik fel a ~130-ból. Sose fogom tudni a gyárit sem kimotorozni. Csakis és kizárlóag a hanghatás és esztétika miatt van ilyenem. Egy elég visletes Two Brothers-t tudok eladót komplett rendszert SC33-asra, enyém szerintem azért nem egészen 100-as mert ez SC28-asra való.
Hello!Az érdekelne hogy a rendszerhez hozzá kell állítani a motort is?Én is most gondolkodom hogy beszereznék egy rendszert,egyáltalán érdemes áldozni rá,dob valamit a teljesítményen vagy csak akusztikus élmény?Válaszod előre is köszönöm!
Há meg belefér ennyibe egy dugattyú-hajtókar-vezérműtengely csere is. (Persze nem gyárira hanem tuning). Szóval készen lettem tőle. Nem mint ha érintene az ügy.
Akkor kicsit mellé tippeltem.Azért basszus olyan motort kapok mint az enyém.Nem egy rohadt rendszert
Én 900-ról tudok (Danger Bike-os info).
450-500 e Ft.Sacc
Találd ki milyen árat mondott a hazai forgalmazó akrapovic evo rendszerre az új R1-hez!
Na igen.Én is ezen vagyok kiakadva,hogy milyen árak vannak. 45-ért a gixeredre ami volt az igen baráti ár volt. Annyiért én is elfogadnék az enyémre...
Azért lehetett. Én 45-ért vettem komplett Leo Vince rendszert D&D dobbal a gixerre. Nagyon keményet dobott rajta. Azért röhögök meg szörnyülködök itt amikor 200 000-ről leértékelik 100-ra a slip-on dobot.
az azt jelenti hogy 2010 ben még nem fizet senki a motorjára de 11 től már a motoros is fizet szóval mindenképp fizetni fogunk.
Lehet ez is arany táblás volt, ez a cimke már szerintem kopottas.
Titkon ebben bíztam, hogy nem harapsz rá. Ennyiért ilyen, de még hasonlót sem lehet kapni kerek-e földön.
Áááá ez az a rendszer! Bazz 45öt igencsak megérne, mert rendesen brutáljó hangja van ennek a rendszernek! Csak mire raknám fel? Mert nem igazán vágnám szét a titán leömlőket a mostanin...
Nekem amúgy aranytáblás volt...
Fejidomtartó konzol 7000, a lámpa 15000 ft a kettő egybe 20000 ft. Semmi baja.
jah és lámpa
a fejkonzol mennyi?
Nincs csak az ami a képen van
bal oldali tükröd nincs esetleg?
Honda CBR 900 RR-hez pár megmaradt alkatrész eladó. Lámpa, műszerfal, kormánycsutka, fejidomtartó konzol, fejidom, oldalidom. További alkatrészek: olcsomotor.mindenkilapja.hu Tel:70/27-44-085