Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK! Megbeszéltük!
Jövő héten OK?
Akkor nem árulom tovább. Szólj ha megvan, és megbeszéljük hogy juttassuk el egymáshoz...?
Fényes feketém nincs csak selyemfényű! Ha gondolod veszek egy deci feketét aztán Ok!
Ja igen! Rád gondoltam, csak összekevertelek titeket! Benne vagyok a cserébe, de alkudjuk bele hogy lefújod feketére...
Biztos maradt otthon 1 deci fekete festéked, és van rá 1 órád...?
Én elcserélem veled! Fehér alapszínű!
Nekem teljesen véletlenül van egy.
Na mi a helyzet ?
Jó a kormányteló?
Cseréljük el a 929-es hátsó sárvédőre...
Hali!
Ha valakit érdekel van néhány alkatrészem SC 28-hoz ('95).
1 pár első tárcsa (egyik sérült, de javítható)
1 pár első teló csizma
16-os első felni
felső villahíd
1 pár kormánycsutka (balos hajlott)
1 pár hátsó lábtartó
hátsó féktárcsa
jobb lábtartó konzol
bal lábtartó konzol váltóval (lábtartó nincs rajta)
hátsó lánckerék aggyal
láncvédő
hátsó lengőkar
első fékrendszer (2 db nissin féknyereg, fém fékcsövek, fékkar hajlott)

Ha kell tudok képet küldeni. Érdeklődni a danczer@freemail.hu e-mail címen .
Mibe keruü?
ha kell itt az apron találtam 96-os villahidat.

Sajna ugy mértük , h a 929-re nem megy rá.

Asszem marratok rá eggyet.
Van egy oxford első emelőm eladó, ha valakit érdekel...
Tátja ! Biztos mindenki dolgozik
Láncvédőt esetleg tud nekem valaki ?
úgy döntöttem, mivel májusig temérdek időm van csinálok egy undertailt. Még eléggé csúnya, de soká lesz május addíg elkészül fullosra. Úgyis pang a topik dobok egy képet róla.
Részeről sincs
első sárvédő érdekelne aki tud írjon kök
Én sem veszekedésből irtam örülök h civilizáltan megbeszéltük e kérdést,részemről nincs harag.
Igen okultam, nem írtam vissza mert nem akartam veszekedni. Remélem már nem lovagolsz ezen még mindig.
Mi lehet érdekes?
Suhanóbongó !Remélem olvastad a válaszomat a fotók/vfr 750/ dologban remélem OKULSZ a dologból kit "butázol" .Más hondásnak is érdekes lehet .Sziasztok.
A kitt 18700 az Ago oldalán meg tudod nézni van sportszűrő is.Bár állítólag utcai használatra nem igazán jó a sportszűrő.
üdv! eladó cbr 900 rr 96-97-hez a képen látható gyári idomok nem gyári fénnyel , egyben 14 eft-ért, valamint ehhez az évjárathoz mérföldes műszerfal tökéletes állapotban ára 17 eft. ugyanitt sc 28, 92-95 köztihez generátordekni ,állórésszel, gyújtásdekni jeladóval megegyezés szerint. érdeklődni a 0620/992-4528 -as számon.
immumeo kösszi az infót
Mennyibe kerülne a dynojet fúvókaszett?
És K@N sportszűrőt használt már valaki ?valami vélemény ? Aztmondják hogy több levegőt szív és lassaban esik vissza a fordulat. De 1-4 le ig nő a teljesítmény és -1 liter fogyasztás vmeik honlapon ezt olvastam
Én anno 99-es RR-be használtam egy full Yoshi rendszerrel. A fogyasztás csökkent és sokkal jobb lett vele a motor.....