Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ja amit én nyélnek nevezek az a motorom 50%

Én csk azért vettem ekkorát hogy tartós legyen.

Nálam a nyél az az hogy lámpától lámpáig ami kifér a csövön.
Sehova se megyek egyedül.
M3-as autópálya május.1-jén reggel 8-8:30 között 11L evett a gixxer. Végig 250 felett. Nem vagizás képpen csak ha már a "nyélgázt" próbáljuk meghatározni. Nekem valami ilyesmi minősül annak. A 6,5-et én is kizártnak tartom.
Nálam a normál közút~7-7.5 körül van, túrákon 6.5-7.
De nekem nincs is pow.com. a motoromon....
Azzal padon beállítva talán egy kicsit kevesebbet eszik!?!
Közúton "nyélen" nem is lehet menni. Talán ha 2-3nál nem váltasz feljebb. A 6.5 az egy normál használat melletti átlag volt nálam.
A 6,5-be az "egyedül" fér bele. A nyél nem. Nincs olyan sportmotor ami nyélgázon 9l alatt enne. Ha még is így van akkor ott vagy műszaki hiba játszik de a sokkal valószínűbb, hogy te csak azt gondolod, hogy nyélgázt húzol.
Az én 929 esem re is inkább 5 litert mondanék mint 6-7.

Mondjuk én téllg nem huzom neki mert álltalába asszonnyal megyek.

De ha egyedül és nyél akkor is 6,5.
köszi szépen
ah ra gondoltam mert most az enyémbe unibat(cbtx9-bs) van az az volt és kéne egy másik ami bírja is
Szeva, mire gondolsz? Márka tipus ? 8 amperos van az enyémbe ha jol emlékszem...
8 ah akkumulátor. méret: 150x87x105mm

aksi
Sziasztok.Nem tudja valaki milyen aksi van gyárilag a 900 rr be?(99-évj)
Beszélhetünk, de én már elmondtam a véleményem.
zotyavfr@freemail.hu
zotyavfr
Szia ! Én kérdezgettem a 250 es TZR ről tegnap , ha lenne egy kis időd a közeljövőben tudnánk beszélni ? Mert szeretnék valaki olyannal beszélni akinek már volt tapasztalata ilyen mocikkal.
Ha adnál egy e-mail címet azt megköszönném.
Előre is köszi!

Bocs srácok de csak itt tudom utolérni a kolegát.

Hát remélem nem kell eladni egyikőtöknek sem ,és jóra fordulnak a dolgaitok.Vagy lecserélitek egy 1000 rr-re
Így legyen.
Itt van a topicban 2 is eladó. Az egyik Imummeo kolégáé, a másik az enyém! Bár én nem hírdetem, mert még nem döntöttem hogy mi legyen vele, igazából sajnálnám nagyon, de nem úgy jöttek össze a dolgok mint számítottam, a kocsit meg mindenféleképpen cserélnem kell, így minden bizonnyal meg kell váljak a motoromtól...
http://www.youtube.com/watch?v...

Ilyen az erion racing. Erről infó bővebben e-mailen. zotyavfr@freemail.hu
Neked ajánlottam már erion racing dobot? Van egy ilyenem nekem.
A two brothers-ről meg itt a kép.
Nekem az 1,6-os honda civic-em eszik 8-9-10litert városban diszkrét tempóban. Mondjuk ez is olyan 150pár lóerő.
A boncteremben a 9-10 literes fogyasztáshoz nem írták oda,hogy az nyélgáz!:Dvegyes használatban 7-8 liter még teljesen jó!,de 9 -10 már egy picit sok!Én amúgy sem vagyok az a nyélgáz tipus!Néha napján oda húzogatok neki!Egy szerelőtől hallottam,hogy a 900 as cbr nek váltó gondjai vannak!A 919 esen ezt javították,a 929 es meg már az a gond,hogy többet eszik,mint az előzőek!Ezt hallottam!Bitosan ez ember függő is!:)De tényleg 7-8 liter az nem sok!,meg csak újjabb technika,mint a 919es!:)De igazábol mind a 2 szép!Akkor szóval érdemesebb olyat nézni!:)Köszi az infót
Az én 919-esem 7litert eszik átlagosan öregurasan többé kevésbé, de azért nem lehet ilyenről beszélni mert szinte mindig elgurul a gyógyszer és aki azt mondja csak 4e környékén használja hazudik Az NSR250-eseim átlagosan 7litert ettek. Pályán meg többet. De azért a kettő nem egy kutya.
NA ez reális!
Gondoltam hogy negyot mond!
Ja végülis a Swift-je is 4et eszik az enyém meg 7-et!
Nekem a 929 6-7körül fogyasztott 150-160as tempóig használva....A ringen 8-10körül.
Hello,segitsetek picit!
Egy 929-es és 954-es kb 2001-2003-as mennyit fogyaszt full gázon használva?Mekkora az üzemanyag tank mérete és a hatótávolsága mennyire elég!
Van egy munkatársam,akinek mindkettö gép "megvolt" és állitja hogy nem evett 6l-nél többet és 300km-ert tett meg 1.5óra alatt akkor fogyott el a nafta!Biztos tartalék üzemmódba átkapcsolt!
Szia!
Nekem is kb 7 liter az átlag.10-et akkor hoztam ki amikor nyélgáz volt.Inkább a negatívum a ciripelősebb blokk.Én nagyon szeretem ezt a típust