Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én otthon szoktam cserélni.Flexel elvágom,kicserélem a lánckerekeket,aztán befűzöm az újat.Vettem lánc szét-összeszerelőt,és azzal rakom össze.
Köszönöm, akkor úgy alakítom, hogy olyasmi legyen
Ok. Értem és köszönöm.

Szép napot (lehetőleg motorozni valót)
Én eddig mindig szerelő cimbivel csináltattam,nem nagy szám,de jobb ha hozzáértő kezek csinálják
Főleg ha végtelenített a láncod
'hülyének' nem tartom magam, de még nem csináltam ezen a motoron soha, ezért kérdezem, hogy mire kell figyelni, illetve lánc szerélési tapasztalat nélkül is kivitelezhető-e a művelet?
Ha teljesen "hülye"vagy hozzá/már bocs/akkor inkább szakember csinálja
Sziasztok!

Kérdés: házilag könnyen cserélhető a láncszett, vagy inkább műhelyben csináltassam?
Mi a tapasztalat ezen a téren?
Hát ez passz. Nem tudom. Állitolag a régebbi 900-soké jo hozzá. De megmérem.
Értem, mert a gyári meg van törve.
SC33-é jó hozzá?
CBR 600 F/S PC 35-é?
EZ ?
Nem tudom! kb 10 cm lehet! Annak már nem szabadna beleérnie!
Hello!

Olyan kérdésem volna, hogy hozzávetőlegesen mekkora hasa lehet az undertailnek a 96-97-es CBR900RR-nek Azon eszelek, hogy kétszeméllyel belérhet a hátsókerék.
használt láncot sosem vegyél egy ilyen motorra.Mit csinálsz ha egy túrán mikor több 100km vagy otthonról és elszakad a hasznát lánc.
Megkeresem a lábam miután hívtam a mentőt!
Valóban.
Bal oldalon a láncnál az eredeti láncvédő csavar helyénnél! A képen nincs felcsavarozva csak oda van téve!
Csak felső kéne,de nem gyári. Amibe lehet fúrni kormány magasítótt.
Alsó és felső is?
A kihajtás csapágyának tud adni az egyenletlenül nyúlt lánc. Ezért veszélyes rossz láncal közlekedni. De nem tilos
929-hez kell streetfigterré alakítás céljából:)
És ezt hogy tudod felfogatni?
A jobb oldali fékcső tartónál ok. de a többi felfogatás hova esik?
Undertail
CBR 900 RR (929) hátsósárvédő és undertail! 10-11 ezer Ft
Áhhh, én nem értek 1et veled. Nekem is szarrá nyúlt szakaszosan a láncom, nem volt pénzem most új láncszettre, és pont 1 srác rakott fel FZS1000 használt láncot. Az hosszabb is. 7000-ért megvettem, és semmi baja. Rárakattam a gyári lánckerekekre új nittelöszemmel, és kész is. Olyan mint a villanymotor. Addig fogom ezt használni, ameddig meg nem veszegetem a másikat. Kb jövő szezon elejére.
Mihez kéne?
O.K.!
20/4235003 holnap 12:30 után nyugodtan megtudjuk beszélni
Hali