'hülyének' nem tartom magam, de még nem csináltam ezen a motoron soha, ezért kérdezem, hogy mire kell figyelni, illetve lánc szerélési tapasztalat nélkül is kivitelezhető-e a művelet?
Olyan kérdésem volna, hogy hozzávetőlegesen mekkora hasa lehet az undertailnek a 96-97-es CBR900RR-nek Azon eszelek, hogy kétszeméllyel belérhet a hátsókerék.
használt láncot sosem vegyél egy ilyen motorra.Mit csinálsz ha egy túrán mikor több 100km vagy otthonról és elszakad a hasznát lánc.
Megkeresem a lábam miután hívtam a mentőt!
Áhhh, én nem értek 1et veled. Nekem is szarrá nyúlt szakaszosan a láncom, nem volt pénzem most új láncszettre, és pont 1 srác rakott fel FZS1000 használt láncot. Az hosszabb is. 7000-ért megvettem, és semmi baja. Rárakattam a gyári lánckerekekre új nittelöszemmel, és kész is. Olyan mint a villanymotor. Addig fogom ezt használni, ameddig meg nem veszegetem a másikat. Kb jövő szezon elejére.
Szép napot (lehetőleg motorozni valót)
Főleg ha végtelenített a láncod
Kérdés: házilag könnyen cserélhető a láncszett, vagy inkább műhelyben csináltassam?
Mi a tapasztalat ezen a téren?
SC33-é jó hozzá?
CBR 600 F/S PC 35-é?
EZ ?
Olyan kérdésem volna, hogy hozzávetőlegesen mekkora hasa lehet az undertailnek a 96-97-es CBR900RR-nek Azon eszelek, hogy kétszeméllyel belérhet a hátsókerék.
Megkeresem a lábam miután hívtam a mentőt!
A jobb oldali fékcső tartónál ok. de a többi felfogatás hova esik?
Hali