Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adj egy elérhetőséget és beszéljük meg. ...emil is jó!
látom neked teljes láncvédőd van cseréljük el
10 papiros
Mi píz?
Van egy eredeti carbon sárvédőm eladóba vagy cserélem láncvédőre !
Senki se tud nekem villahidat?
használt láncot sosem vegyél egy ilyen motorra.Mit csinálsz ha egy túrán mikor több 100km vagy otthonról és elszakad a hasznát lánc.Ez nem egy kis motor hogy akármilyen használt láncot teszek rá és jó lesz.Ezek már nagyon erős motor és ha láncot veszel újat vegyél még ha drága is.A használt láncban nem tudhatod mi a hiba sőt akitől veszed hülye lenne megmondani hogy van hibája.Ezt a használt lánc dolgot gondold át alaposan,mert ha szakad akkor nem csak lánc cseréd lessz hanem bármit rongálhat még.
szét unom magam itthon!szar az idő hideg van
itt is külőmben közlekednek mint Magyarországon.
Kemény ez a közlekedés
Igazad van.

THX
Már ne haragudj de használt lácszettet venni elég nagy hülyeség lenne. Úgy is itt a rossz idő, lehet gyűjteni egy újra.
Sziasztok!

Nincs valakinek 'elfekvőben' egy, még használható lánc szettje?
Az enyém már teljesen tönkrement, viszont nincs most 'kedvem' újat venni.
(CBR900 RR 919 1999.)
:P
nagyon kivagy
Szevasz!
Szerintem áruld ki alkatrésznek,úgy is kapsz érte ennyi lóvét.
Vagy fesd át,mert most úgy néz ki,mintha a búcsuban lőtted volna.
Meg azt sem értem miért ilyen fos képet raksz fel róla.Összettörted?
Ezt nem fogod eladni soha ha így hagyod,ilyen színben.
Bocs ,csak őszinte vagyok,így gondolom.
Hát akkor jó mulatozást.
És ne felejtsd el: Csak a rén folsz gecííí....
Az ilyenfélének amúgy sincsen.
Nem tudtam hogy egy magadfajta ennyire mimóza...
Nem jó az esztétikája. Nem fotóztad le a tartozékokat.Pl: 1db lenge "öltözetű" leányzó...
jujj most mi lessz velem azt hiszem fel kell vagdosnom az ereimet, barátunk nem-et mondott. Áhh igy már nincs is értelme az életemnek
Kösz nem!
Üdv eladósorban az 1000 F-em teljesen megujjulva blokkja tökéletes az esztétika tökéletes futómü tökéletes , magáért beszél a vas elérhetőségek az adatlapomon. Most tényleg nagyon jó lett a gép. az ára 580E Huf
Nekem is kéne 929-hez villahíd,egyeneskormányhoz, ha valaki tud rá megoldást h,a gyujtáskapcsolo is megmaradjon az érdekelne.