Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva, jó lesz szerintem passzol, beszéljük meg a többit hogy hogy gondoltad....
Csáó!

A bízniszünkel mi újság?
Sziasztok!

900rr 97évj bontódás!
Ha lehet telefonon érdeklödjetek!
30-244-58-11
Üdv
Megnézem, hogy szét lehet-e szedni....
Már dolgoztam ilyenen, de jobban tetszett a higany-oszlopos szinkronteszter. Könnyebb szintre hozni...szerintem. Az órásat nagyon tudja rángatni a depresszió, igaz van benne állítható csillapítás, mégsem tűnik számomra profinak.

Más szemszög: Teljsen megér 10-15 FT-ot, ha csak hobbinak otthon magadnak akarod csinálni. Már elég régen ott van az a hírdetés, csodálkoztam is, miért nem vitték még el .
"...ha elesel es el tudsz menni a helyszinrol, akkor huzz onnan a faszba es inkabb utolag menj be a korhazba..."
Ezzel azért óvatosan, mert esésnél dolgozik ám az adrenalin ezerrel!
De már én is hallottam olyanról, hogy bolt parkolójában egykerekezett a srác (vasárnap amikor zárva volt=üres a parkoló) esett pechjére a rendőrök előtt. Feljelentették....Közterületen (ÖN és) közveszély okozása miatt...
még nem, sőt nem is láttam szinkronizálást, azt se tudom mennyire kell szétbontani hozzá a gépet, elsőkörben elviszem majd egy ismerősömhöz aki tudja hogy hogy kell, meglesem és utána már magam is megpróbálkozom...
Én tegnap szinkronizáltam és mivel haver volt 5 ezret fizetett érte, 3 ilyen és visszahozta az árát, és 20 perces melorol beszélünk:)
ennyit megér, egy szereló elkér ennyit azért ha beszinkronizálja a vasadat, tudod használni?
Sztem jó. Olyan mint a Louis-os...sok helyen olyat használnak...
vélemény? szart se ér vagy jó?
egyik ismerosunket elvittuk egyszer a visegradi szerpentinre. akkor volt eloszor es az egyik kanyarban a fak kozul atszurodo napfeny elvakitotta, kifutott az utpadkara, aztan hogy ne menjen neki a szalagkorlatnak, visszarantotta a motort a betonra. ott megtapadt a kerek es a srac nyomott egy highside-ot. azota platina van az arcaban, de nem is ez a lenyeg, hanem kijott a mento, kijott a rendorseg es a jardok szabalysertesi eljarast inditottak ellene es ot is megbuntettek nemtom mennyi penzre.
senkit nem kaszalt el, senkinek nem ment neki, csak levette arccal a betont es megbuntettek... ki a fasz erti ezt?!
tanulsag: ha elesel es el tudsz menni a helyszinrol, akkor huzz onnan a faszba es inkabb utolag menj be a korhazba, hogy leestel a lepcson, vagy valami ilyesmi. igy legalabb a fakabatok nem huznak le egy valag penzzel
ez a baj hogy csak ilyenkor nagylegények ... az orkokhoz meg nem mernek kimenni ha gond van!
Ez komoly! Híres lettél! A büntetést kb soha nem fizetném be. Amúgy mit mondtak miért büntetnek meg? Gyorshajtás vagy mi?
A Rend Őrei, mi...egy vicc az egész banda .
Képzeljétek kint voltam gyakoroltam nálam garázsnál hátul egy neve nincs kis placcon egy kicsit.De balul sült el és csúsztam,semmi bajom nem lett erre kihívták a rendőrséget.Ilyen duma hogy eljárást indít meg minden.De könyörgöm ha eldőlök a motorral álló helyzetbe akkor is kijönnek büntetni?Inkább a tolvajokkal meg a csalókkal foglalkozzanak meg az ittas sofőrökkel ne velem.Ami még felbaszott hogy még az újságba is benne voltam.Ez már röhej tényleg
Hali!

Néztem a motorodon a rendszámot, levágtad a műanyag sárvédő részt, vagy neked már le volt? Mert ahogy emléxem neked elég gyári volt az elején!
köszi
Itt a balesetről a link amiről beszéltetek!http://www.langlovagok.hu/html...
jó motor...vedd meg és nem fogsz csalódni 100%
nah ebből se lesz már motor
a hátsó gumi eléggé lefutott
Link van valahol a balesetről?
Sziasztok!

Én jövőre tervezem egy ilyen 900 RR vételét!
És olyan kérésem lenne h írjatok már ezekröl a motorokról hogy milyenek mit tudnak fogyasztás teljesítmény mozgékonyság futómű úgy mindent!
Ja és még fireball-hoz szólnék hogy én úgy tudom h te jösz Berénybe a streetfighter showra mert egy Dávid nevű cimborád mondta neki egy sradje van egy 600 as és azt szeretném kérdezni ha jözs akkor esetleg megnézhetnénke azt a 900 RR-t?előre is kösz mindenkinek mindent
Nekem maga a motor kellene a házból. A fogaskerék jó, a motor gyenge, vagy azt nem lehet kiszedni a házból? Esetleg a tiédből már eleve ki volt szedve? Nem zsibbad az ujjam, hanem elfárad, a teniszlabda jó ötlet! A kesztyű viszont valóban picit rövid, és ha nedves a kezem nehezen jön le. Viszont tegnap elszakadt. Úgyhogy van egy tippem a páromnak karácsonyra.