Már dolgoztam ilyenen, de jobban tetszett a higany-oszlopos szinkronteszter. Könnyebb szintre hozni...szerintem. Az órásat nagyon tudja rángatni a depresszió, igaz van benne állítható csillapítás, mégsem tűnik számomra profinak.
Más szemszög: Teljsen megér 10-15 FT-ot, ha csak hobbinak otthon magadnak akarod csinálni. Már elég régen ott van az a hírdetés, csodálkoztam is, miért nem vitték még el .
"...ha elesel es el tudsz menni a helyszinrol, akkor huzz onnan a faszba es inkabb utolag menj be a korhazba..."
Ezzel azért óvatosan, mert esésnél dolgozik ám az adrenalin ezerrel!
De már én is hallottam olyanról, hogy bolt parkolójában egykerekezett a srác (vasárnap amikor zárva volt=üres a parkoló) esett pechjére a rendőrök előtt. Feljelentették....Közterületen (ÖN és) közveszély okozása miatt...
még nem, sőt nem is láttam szinkronizálást, azt se tudom mennyire kell szétbontani hozzá a gépet, elsőkörben elviszem majd egy ismerősömhöz aki tudja hogy hogy kell, meglesem és utána már magam is megpróbálkozom...
egyik ismerosunket elvittuk egyszer a visegradi szerpentinre. akkor volt eloszor es az egyik kanyarban a fak kozul atszurodo napfeny elvakitotta, kifutott az utpadkara, aztan hogy ne menjen neki a szalagkorlatnak, visszarantotta a motort a betonra. ott megtapadt a kerek es a srac nyomott egy highside-ot. azota platina van az arcaban, de nem is ez a lenyeg, hanem kijott a mento, kijott a rendorseg es a jardok szabalysertesi eljarast inditottak ellene es ot is megbuntettek nemtom mennyi penzre.
senkit nem kaszalt el, senkinek nem ment neki, csak levette arccal a betont es megbuntettek... ki a fasz erti ezt?!
tanulsag: ha elesel es el tudsz menni a helyszinrol, akkor huzz onnan a faszba es inkabb utolag menj be a korhazba, hogy leestel a lepcson, vagy valami ilyesmi. igy legalabb a fakabatok nem huznak le egy valag penzzel
Képzeljétek kint voltam gyakoroltam nálam garázsnál hátul egy neve nincs kis placcon egy kicsit.De balul sült el és csúsztam,semmi bajom nem lett erre kihívták a rendőrséget.Ilyen duma hogy eljárást indít meg minden.De könyörgöm ha eldőlök a motorral álló helyzetbe akkor is kijönnek büntetni?Inkább a tolvajokkal meg a csalókkal foglalkozzanak meg az ittas sofőrökkel ne velem.Ami még felbaszott hogy még az újságba is benne voltam.Ez már röhej tényleg
Én jövőre tervezem egy ilyen 900 RR vételét!
És olyan kérésem lenne h írjatok már ezekröl a motorokról hogy milyenek mit tudnak fogyasztás teljesítmény mozgékonyság futómű úgy mindent!
Ja és még fireball-hoz szólnék hogy én úgy tudom h te jösz Berénybe a streetfighter showra mert egy Dávid nevű cimborád mondta neki egy sradje van egy 600 as és azt szeretném kérdezni ha jözs akkor esetleg megnézhetnénke azt a 900 RR-t?előre is kösz mindenkinek mindent
Nekem maga a motor kellene a házból. A fogaskerék jó, a motor gyenge, vagy azt nem lehet kiszedni a házból? Esetleg a tiédből már eleve ki volt szedve? Nem zsibbad az ujjam, hanem elfárad, a teniszlabda jó ötlet! A kesztyű viszont valóban picit rövid, és ha nedves a kezem nehezen jön le. Viszont tegnap elszakadt. Úgyhogy van egy tippem a páromnak karácsonyra.
A bízniszünkel mi újság?
900rr 97évj bontódás!
Ha lehet telefonon érdeklödjetek!
30-244-58-11
Üdv
Más szemszög: Teljsen megér 10-15 FT-ot, ha csak hobbinak otthon magadnak akarod csinálni. Már elég régen ott van az a hírdetés, csodálkoztam is, miért nem vitték még el .
Ezzel azért óvatosan, mert esésnél dolgozik ám az adrenalin ezerrel!
De már én is hallottam olyanról, hogy bolt parkolójában egykerekezett a srác (vasárnap amikor zárva volt=üres a parkoló) esett pechjére a rendőrök előtt. Feljelentették....Közterületen (ÖN és) közveszély okozása miatt...
senkit nem kaszalt el, senkinek nem ment neki, csak levette arccal a betont es megbuntettek... ki a fasz erti ezt?!
tanulsag: ha elesel es el tudsz menni a helyszinrol, akkor huzz onnan a faszba es inkabb utolag menj be a korhazba, hogy leestel a lepcson, vagy valami ilyesmi. igy legalabb a fakabatok nem huznak le egy valag penzzel
Néztem a motorodon a rendszámot, levágtad a műanyag sárvédő részt, vagy neked már le volt? Mert ahogy emléxem neked elég gyári volt az elején!
a hátsó gumi eléggé lefutott
Én jövőre tervezem egy ilyen 900 RR vételét!
És olyan kérésem lenne h írjatok már ezekröl a motorokról hogy milyenek mit tudnak fogyasztás teljesítmény mozgékonyság futómű úgy mindent!
Ja és még fireball-hoz szólnék hogy én úgy tudom h te jösz Berénybe a streetfighter showra mert egy Dávid nevű cimborád mondta neki egy sradje van egy 600 as és azt szeretném kérdezni ha jözs akkor esetleg megnézhetnénke azt a 900 RR-t?előre is kösz mindenkinek mindent