Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És én is hasonló láncszettcsere/Km-eket hallottam.
Ezért kérdeztem rá a Km-re...
Mondjuk én nem igazán hajtom pedíg az RR-t a pályára teremtették.
Nem hiszem.Bár szerencséje volt,mert felfelé indultak el Zirc felé és a haverjai előbb elindultak ,ez a fasz meg sietett hogy utolérje őket.Az első kanyar jobbos volt,és baloldalon volt a lábtartó,ráadásul az előrehajtható fajta.Gondolom láttam volna a motort ha beborul valamelyik korlát alá.
Az én gyári láncom is pont 36000 km-t bírt ki.
Szerintem megyek! Ha nem én akkor a tesóm tuti!
Úgylátom a többiek megelőztek.
A csigamindenemet...
Köszi! Nem mész valamikor arra a jövő héten?
Pénteken is azért ugrottam be a Tibihez mert vittem a családot az Auchanba Nem szeretem a bevásárlást!
Igen jó.Pont azt beszéltük a győri sráccal ,hogy kb mennyi idő az, amire megint szét lesz b...va.Szerintem olyan 4-5 év.Amikor leaszfaltozták,akkor mondták, hogy egy fél év mire valamilyen olajok elpárolognak az aszfaltból és addíg jobban csúszik egy kicsit.Csak egy kanyar ami szar,a pihenőtől lefelé az első jobbos visszafordító.Ott mindíg olaj van az aszfalton.
Egyébként nem tudom miért van mindenki megijedve a rugós patentszemtől!?
Ha a szakítószilárdsága egyforma a láncéval akkor semmi gáz!
Tény hogy a nittelős biztonságosabb!Viszont ha szarul nittelik el akkor máris rosszabb mint a rugós!
A rugót felrakás előtt be kell kenni FBS-el majd felrakás után is és nem fog leugrani!
Akkor már csak az a kérdés, hogy miért került patentszem a gyári láncra? Vagy valamilyen szerelésnél leszedték és nem akarták kikukázni a gyári láncot vagy esetleg nem valós a Km és a gyári megnyúlt láncot így operálták vissza!(szerintem) Ez elég 'gondos' gazdára ill szerelőre utal! Nézd meg a láncod állapotát(és ne a villán található elhasználódást jelző matricára hagyatkozz) és ha kell cseréld, ha nem kell még akkor célszerű venni egy nitt szemet amit a patent helyére be tudsz rakatni. Ezeket azért írom, mert ahogy én tudom a patentszemes megoldás~100Le-ig ajánlott. Az az nehogy hátba vágjon a láncod egy 2 vagy 3-as sebességben tett teligázas gyorsításnál mert esetleg elszakadt...
Nekem ~36eKm-nél volt a csere!
Biztos azt hitte,hogy nagyon tetszik nektek a motorja,azért bohóckodtok annyira
Azért remélem nem akadt fel rajta az első kanyarban.
Kicserélem kicserélem!
patentszem

húdecserédd ki nittelősre
Bórsó Tibinél is kapsz patentszemet!
Állunk Cseszneken a pihenőbe,a szemközti pihenőből jönnek ki a csopperesek.Egyik elfelejtette felhajtani a lábtartót.Kiabálunk meg mutogatunk neki hogy mi van ,ez meg csak mosolyog meg integet a króm sisak alól ahogy megy el.
De még milyen jó
Nem csak a kanyarok ismerősek meg itt van az aszfaltnak a szélén egy kis szegély!
Jó még az új aszfalt?
Mindegyik lánc ilyen színű nem?
Jó kis hely
Miért talán összefutottunk?Tegnap előtt voltam ott.
És ugyan ilyen arany színbe lehet kapni?
de igen
Ez a Vidi véletlenül nem Cseszneknél van
Igen ,arra gondoltam.
Nittelő szem kell neki, de lehet Te is arra gondoltál!?