Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En voltam az csak elbujtam a sisakomba:) Milyen demonstracio volt mar megint?
Egyben van mar a Dzsodzso cangaja?
Hi fazer boy !

Láttunk a motoros demonstráción egy mentő fazert.Azt hittük h te vagy. :)
Hát szerintem ilyeneket csavarboltban nemigen kap. Ezek ilyen patentzáras cuccok.
Szerintem elmész egy csavarboltba és viszed magaddal a csavarjaid és olyat adnak ami neked kell
En tudok csavarokat de nem adok:)
Idomrögzítő csavarokat tud vki?

600rr
Valaki tudja, hogy a 2004-es 600RR-nek mik a gyári futómű beállításai?
Az első és a hátsó is érdekelne.
keresem azt az illetőt, aki vasárnap délután 17 óra előtt gyöngyöshalászon a balesetem helyszínén ott volt és nyugtató szavakkal látott el! Elmondása szerint és amire emlékszek honda cbr-je van NAGY nem kicsi és látta hogy mi történt! Nagy szükségem lenne rá!
...nehéz nyelv a magyar...
Igen.
Bocsi hogy ilyen lüke vagyok de rr-be a motorolajat a jobb oldali dekli tetején lévő kis oil jelzésü kupak kitekerése után ide öntsem a motorolajat?

Begyere a szárny... nagyon szép...
Na mit szoltok hogy haladok.
Ha valakit érdekel utángyártott üvegszálas 600rr fejidom!

36500ft fényezve (tricolorhoz extra mintákkal)

24500ft fényezetlenül.

06707764510
Nemrég ígértem képeket a 2006-os, meg 2007-es RR-ekről. Tegnap végre sikerült Keszthelyen, a mólónál lőni pár képet róluk, íme:
http://www.tom-tech.hu/
Nekem anno Ő csinálta, és király lett!
Ha visszamész a topicban akkor képet is találsz róla.
Van egy gyári kipufogom 600rr-hez .ÁR40.000
Sziasztok valaki nem tud esetleg bukogombát 2005-ös rr -hez?
Jó oksa akkor az én 2003-as Cbr-emre is valo mert akkor szerintem rakhatod félre
szerintem is korrekt áron adod, aki meg 25 rongyért akar venni, az keresgéljen csak, úgysem talál :))
Hali!

50e az egész együtt. A farokidom egy Becker karbon idom két részből, a szivacs rajta van.
A kormánytelóért is 50e Forintot kérnék, ha együtt viszi vki mindkettőt akkor 90e!
a pályaidomot mennyiért adod?
A kollegának meg jó keresgélést kívánok! 600RR-be első lámpa 25e-ért és még azt is sokallod!
Érdekes. Amúgy még mielőtt nagyon elkezdenéd darabonként összevásárolni, elárulom, hogy gyárilag az egész egyben van!

Üdv!
Kösz, hogy mellém áltatok. Legalább vannak itt olyanok is akik tisztában vannak az árakkal!
Abban biztos lehetsz, hogy nem rajtad vagy ezen a lámpán akar meggazdagodni...
Előbb járj utána a dolgoknak, aztán írj!