Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahogy érzed de sztem a te idomzatod kiljebb van mint a bukógomba, nah mindegy ha esel (reméljük nem), akkor majd írd le a véleményed
Naaa, de komolyan. Ne írogassunk már ekkora baromságokat, hogy kiszakad a blokktartó meg hasonlók. Most komolyan. Ennyire ne legyen már senki korlátolt, pláne ne többször...
jajj fiukák! nem kell itt hepajkodni.. :D ha fel akarom tenni, úgyos felteszem, de ez elgondolkodtat, hogy kiszakad a blokk, meg hasonlók
Most erre mit mondjak? Nem kell az RR-el pályázni! Sem elesni.
Ugy van hogy az idomot kikell fúrni és a blokkhoz kell csavarozni a bukógombát és ha már ilyen 40-50-el is esel az idomot kiszakítja és a blokknak azt a részét is ahova rögzítetted és nagyobb bajt csinál a bukógomba, ezért a versenyzőknek sincs fenn a bukógomba
45-őt megyek kakucson amugy meg nem akarok janizni csak azért vagyunk motorosok hogy segítsünk a másiknak, amiben csak lehet
Hát mert Ő 45 sec-et megy a Kakucsringen és 20 éves versenyzői tapasztalata van.
Aztán elesik az első pályanapon és nem tud hazamenni a letört kuplungkarja miatt. Akkor majd arra gondol, hogy milyen jó is lett volna egy fasza felhajló kuplungkar ami nem törik. A bukógomba meg alap dolog. Ha akkorát esik pályán, hogy kiszakad a gomba akkor már úgy is mindegy.
Szerintem.
jo felőlem :) benne vok egy cbr gurulásban de max tavasszal, mert már a lefagy a picsám, ráadásul a pálya is bezárt. Miért ülnék ki nagyon? jo lehet, de figy 1 hónapja van nálam :P Nah pá.
jah, iwiw- tejfogu - megtalálsz, és dobj egy mailt! ott majd megbeszéljük a részleteket! csákó
Azért az utolsó mondatod ritka nagy b...utaság. Mondjuk az első is
HÁt jah jah kell mindig a gyakorlás mi az msn-ed, mert dumálhatunk és majd tavasszal egy cbr versenyt is rendezhetünk Jah és a kép alapján egy kicsit túlságosan kiülsz de alakúl
hát jah mondasz vmit, de ha 12-15 euroért van, akkor azt megveszem :P az igazán nem sok..
pályabérlet meg majd tavasszal, benzin meg majd előtte:D
Szerintem ne ilyen buziságogra költsd a pénzed mint fékkar meg kuplungkar hogy minnél jöbban nézzen ki, inkább vegyél benyát és egy pályabérletet és rájössz hogy mégse azokat a biz-baszokat kellett volna megvenni. A bukógomba meg necces mert ha nagyot taknyázól ott aztán kiszakad mined, mert sajna a blokkhoz kell rögziteni,de arra jo ha eldölne.
köszi!
ezt a kis cbr-re 12 Euroért láttam, nem kell nekem versenytechnika, csak mutasson:D Ez a dpm tech jól néz ki, 15e HuF darabja. Nekem 8-9 ezerig van kredit/darab, mert még venni kell faja hátsót tavaszra, meg egy bukógombát, ha netán.. értitek.. :)
szia

dpm fék és kuplungkart tudok neked.
párban 29.500ft

ha érdekel dobj egy emailt.
motorsport2006@t-online.hu

üdv
Ilyen nem lenne jó?
Természetesen Honda felirattal...
egy ilyen kb pár száz ezer lehet, abból inkább vegyél valami mást, de igy is nagyon szép a vasad
Sziasztok!

Nemrégiben vettem egy RR-t, és most ilyen fék- és kuplungkart keresek hozzá. Tudtok netán szerezni valahonnan nekem? Előre is köszike.
az kizárt, mert nem tudom
Szia Zseby!
Ismersz?
msn en irtam...
Szia 4m!
Szia!
Nekem van hibátlan segédvázam 600RR-hez.(05-06), de szerintem jó a 03-04-re is.(elvileg)
50200-MEE-D00
50.000 Ft
edee.
nincs még segédvázad véletlen?ja meg ha lessz véletlen akku tartód..ki ne dobd,gondolj rám.
EDEE 22mm