Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudok segíteni bukógomba ügyben.
Felvettelek msn re.
Számom: 06-70-236-00-69
Az attól függ mennyit mész . Lehet 100e ft de lehet 2 milla is
GSG bukógombám van. Nem kell az idomot megvágni hozzá! 25e pénz az ára!
Helló!
600RR-re kellene Sűrgősen bukógomba!Segítsen vki minnél előbb!THX
hello!
vki leírná mennyi egy 600-as motor fenntartási költsége éves szinten?
mert új 600-as sportgép vásárlása előtt állok és nagyon kellene pár dologra a válasz!
előre is köszönőm!
Halló!
Ezt még csak most hallottam elősször.Az enyém nél nincs ilyen!
Mit tudtok arról az alapjárat ingadozási problémáról a 2005-06 os rr nél,valami szelep leragadást hallottam,de álliólag garanciában megcsinálják?
Utángyártott idomok cbr 600 rr hez.Anyag poliészter.felülete fényezetlen fekete.(ez más mint általába a pálya idomok.abban más hogy ezek a gyárival megegyeznek az illesztő rendszerük ,alakjuk,méretkkompatibilis

Fejidom utcai : 24500 ft (mint a gyárin :lámparögzítő csavarok,index hely,plexi helye kialakítva ,minden furat minden tartó elem mint a gyárin.Lámpa és helyzetjelző nyílások kivágva,méretre alakítva.Mint a gyárin.

Fejidom pályára. 17500 (kinézetre megegyezik az utcaival.Kivéve hogy lámparögzítő fülek nincsenek, lámpa és helyzetjelző nyílások le vennek zárva.De ezek késöbb kivághatóak, ha szükséges utcaivá alakítható.

Oldalidom jobbos,balos: 7900ft 2003-2006 között egyforma.megegyezik a gyárival, azzal összeilleszthető.

TEL : 06707764510
Helló!
2005-ös évjáratú a gép!Nem tíz réteg hanem csak kettő
A szárny valójában a 2004-es évjáratnál szerepelt,de én egy kicsit átvariáltam a méreteket h ne legyen olyan egyhangú!Ahogy sikerül szabvány szerint
Tényleg tudnál segíteni a maztrincákban,az jó lenne fehér színben kellenének!Köszi
Nem ugyanaz,a tiednek 5 mm-rel hosszabb a rugó útja. Kellett is mert a versenyzők panaszkottak ajó beállitás mellet a végén összeült a gátló.Mi is így jártunk 2004-ben.
Na haladok már.Lassan csak festeni kell.
Hát nekem 2006 os van és annak az eleje tök más,viszont a hátulja lehet hogy ugyanaz.
Azt elküldheted.
Köszi.
A színe azért ilyen, hogy legalább valami emlékeztesse a friss, érett paradicsomra...
Valahogy furcsa ez nekem egy kicsit. A színe is érdekes, meg valahogy az idomok élei elvesznek, mintha 10 réteggel le lenne festve. Feltételezem, nem így van... A nagy szárnyat is elnagyoltad egy kicsit az oldalán, ilyen alakút még nem láttam. Meg a hasidom alakja is fura egy kicsit. Melyik évjárat ez? 2005/06-os, nem? Amúgy milyen matricákról van szó? Ha a nagy Honda feliratról, meg a tankra való szárnyas logóról van szó, akkor esetleg én is tudok neked segíteni.

u.i.: Most azért fotóztad más szögből a gépet, mert a paradicsom teljesen kiszáradt, mi?
Szajnálom... Szívesen segítettem volna, de mint mondtam, nem szoktam itt kotorászni... visszafelé meg pláne nem... Most hamut szórok a fejemre...
A német nyelvtudásodra lett volna szükségem. Egy levelet kellett volna írni egy német motoros boltnak, de időközben (a reagálási időd hossza miatt) már más segítségét kértem. Mostmár tárgytalan a dolog.
Most nézem, milyen időben reagáltam... Bocs, de tényleg nem szoktam itt olvasódni...
Neeeeeeem ám, kérdezz bátran, bár most egy nagy kérdőjel van a fejemben, hogy mé pont én...
De szerintem írj minél előbb, mielőtt telefosom a hülyeségeimmel a topikot, aztán majd jól megvernek... ...miattad lesz ám...
Most jut eszembe... Miért pont tőlem? Honnan tudod, hogy én tudok neked segíteni? Miről van szó? Ki vagy te?
Itt vok... Bocsi, nem sűrűn nézegetem ezt a topicot, a JBK-ban előbb megtaláltok...
Köszike Leonetta!
Helló!
10 Ropiért vettem gyári lámpát,csak a bal oldala rommá volt törve,meg nem volt rajta egy két apróság!
A képen nem látszik,de karcos a jobbos oldala is!
Bocs kriszr1,de ha gondolod elküldöm a saját beállitási adataimat ha ki akarod probálni?
Nekem 2004-es a gépem!
Sziasztok!

ELADÓ egy gyári CBR 600 RR kipufogódob a 2003-as évjárathoz. 1000 km-t futott, bejáratásig használt, gyári állapotú.
Telefonszám:20/210-4226
Szepsegessegesseg