hello!
vki leírná mennyi egy 600-as motor fenntartási költsége éves szinten?
mert új 600-as sportgép vásárlása előtt állok és nagyon kellene pár dologra a válasz!
előre is köszönőm!
Utángyártott idomok cbr 600 rr hez.Anyag poliészter.felülete fényezetlen fekete.(ez más mint általába a pálya idomok.abban más hogy ezek a gyárival megegyeznek az illesztő rendszerük ,alakjuk,méretkkompatibilis
Fejidom utcai : 24500 ft (mint a gyárin :lámparögzítő csavarok,index hely,plexi helye kialakítva ,minden furat minden tartó elem mint a gyárin.Lámpa és helyzetjelző nyílások kivágva,méretre alakítva.Mint a gyárin.
Fejidom pályára. 17500 (kinézetre megegyezik az utcaival.Kivéve hogy lámparögzítő fülek nincsenek, lámpa és helyzetjelző nyílások le vennek zárva.De ezek késöbb kivághatóak, ha szükséges utcaivá alakítható.
Oldalidom jobbos,balos: 7900ft 2003-2006 között egyforma.megegyezik a gyárival, azzal összeilleszthető.
Helló!
2005-ös évjáratú a gép!Nem tíz réteg hanem csak kettő
A szárny valójában a 2004-es évjáratnál szerepelt,de én egy kicsit átvariáltam a méreteket h ne legyen olyan egyhangú!Ahogy sikerül szabvány szerint
Tényleg tudnál segíteni a maztrincákban,az jó lenne fehér színben kellenének!Köszi
Nem ugyanaz,a tiednek 5 mm-rel hosszabb a rugó útja. Kellett is mert a versenyzők panaszkottak ajó beállitás mellet a végén összeült a gátló.Mi is így jártunk 2004-ben.
Valahogy furcsa ez nekem egy kicsit. A színe is érdekes, meg valahogy az idomok élei elvesznek, mintha 10 réteggel le lenne festve. Feltételezem, nem így van... A nagy szárnyat is elnagyoltad egy kicsit az oldalán, ilyen alakút még nem láttam. Meg a hasidom alakja is fura egy kicsit. Melyik évjárat ez? 2005/06-os, nem? Amúgy milyen matricákról van szó? Ha a nagy Honda feliratról, meg a tankra való szárnyas logóról van szó, akkor esetleg én is tudok neked segíteni.
u.i.: Most azért fotóztad más szögből a gépet, mert a paradicsom teljesen kiszáradt, mi?
A német nyelvtudásodra lett volna szükségem. Egy levelet kellett volna írni egy német motoros boltnak, de időközben (a reagálási időd hossza miatt) már más segítségét kértem. Mostmár tárgytalan a dolog.
Neeeeeeem ám, kérdezz bátran, bár most egy nagy kérdőjel van a fejemben, hogy mé pont én...
De szerintem írj minél előbb, mielőtt telefosom a hülyeségeimmel a topikot, aztán majd jól megvernek... ...miattad lesz ám...
Helló!
10 Ropiért vettem gyári lámpát,csak a bal oldala rommá volt törve,meg nem volt rajta egy két apróság!
A képen nem látszik,de karcos a jobbos oldala is!
Felvettelek msn re.
Számom: 06-70-236-00-69