Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIA!

Mennyibe fáj egy ilyen lámpa?
Az enyém kavicsit kapott aztán kéne vennem valamit.
1000RR-be is jó?
Előre is köszi.
Itt vannak a képek amiket ígértem!
Milyen lett?A matrincák még nem jöttek meg
Hali!

A sárvédő tuti kell nekem, a kábelköteget még elő kell bányásznom! Beszéljünk mindenképpen!
Edee. Na mi lessz a sárvédö vs. kábel üzletünkel? Tesóm megy pestre a hétvégén,meg tudjuk csinálni a cserét.
Hát azézt kösz.Majd próbálkozok akkor.
Pedig a 99 es R1 eshem volt gyári pálya beállitás,és az nekem jó volt.
Zseby egy kis segítségre lenne szükségem. Ha vagy kérlek írj! Fontos...
Igazad van abban,hogy a gyár megadja az utcai beálitást,de pályárol nem tudok pedig volt a kezemben egy pár szeviz könyv.A saját használati utmutatóban is csak az utcai standard beálitás van.Ez nekem sem volt jó a szeria dunlop d208r gumikhoz,ezért eggyeztettem a takobernél a fiukkal az elképzeléseimet,amire azt mondták hogy jó alternativa,de teszteljem.Egész jó lett,de nem tökéletes mindenhol,ezért a pályán kicsit változtatni kellet a stiluson.Működik!
Tudom de a gyár mindig megad egy alap futúmübeállitást utcára meg pályára is.Nekem ez be szokott válni,vagy innen már könnyebb állitgatni.
Szia!
Sajna a jó futomű beálitáshoz kell egy pár adat,Pl: hány kiló vagy ,milyen gumit használsz milyen nyomással,és milyen stilusban motorozol. Ennek ismeretében is nehéz eltalálni a jó futómüvet.
Sok érdeklődés,és sok probálgatás.
Nem is értem, pedig Kertész a srác!
A festés nem rossz, de a paradicsomot egy kicsit meg kéne öntözni, mert már sárgul a levele
Na, itt se tolongtak sokan, úgyhogy én megdicsérem: naon cééép...

Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!Gondoltam megosztom veletek,hogy milyen lett az új festésem,bár mégcsak félkész állapotban van
Holnapra már lesznek friss képek
Valami jolbevált futömübeállitást nem tud valaki pályára.Vagy ha van gyári az mi? 2005-06 os 600 RR re gondolok.
A kártya megvan de a számok egy része közte a tiéd is a telefon memójába volt...
Csao!

Min hívjalak ha elhagytad a telcsid?

70/385-9040
Edee hívj fel légyszi.

Elhagytam a telcsim benne a számoddal.
OK, amugy serult, vagy meguszta?
Hali! Csak akkor szedem le ha nem kell senkinek a motor.
Csao!

Elvileg van csak még le kell bandáznom a kintiekkel.
edee.
Nincs kilátásban nekem segédváz?
Üdv!

Amiket keresel már elvitték, hátuljához ülés van még, hátsó lámpa, rendszámtartó, indexek.
Szia!
Engem a kormányteló érdekelne, ha külön is árlod, és még használható!?
Helló Edee!
Érdeklödöm 2006-os 600 RR-hez farokidomod van-e?Olyan mint amit márciusban árultál./fényes fekete/
Hátsó fékkar+jobb oldali első és hátsó lábtartó is érdekelne.
KÖSZI!