Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Eladó egy 600RR, 2004.03, 4818km, 1 tulajtól Németországból!

Kifogástalan állapotban, GSG bukógombák, PP lábtartók, Carbon dekliborítás, EGYEDI FÉNYEZÉS, felnicsík, hibátlan gumik, Németországból az összes papírral, szervízkönyves. Származásellenőrzés már lekérve! Opcionálisan sok extra van még hozzá (superbike szett, riasztó, ledes indexek relével, stb.)

Ha vkit érdekelhet, szóljatok! Ja, a legfontosabb, az ÁRA: 1,27millió!
Sziasztok!

ELADÓ egy gyári CBR 600 RR kipufogódob a 2003-as évjárathoz. 1000 km-t futott, bejáratásig használt, gyári állapotú.
Ár: 35.ooo Ft
Telefonszám:20/210-4226
Honda400RR, ICQ-n keress meg, megbeszéljük ezt a matrica-témát: 244-003-907
megoldottam ... levettem az aksit ...
Sziasztok, lenne egy hülye kérdésem. Valahogy bekapcsoltam a vészvillogót a motoron, úgy, hogy akkor is villog, ha kiveszem a kulcsot. És fogalmam sincs, hogy csináltam, ahogy arról sem, hogy hogy kapcsoljam ki... A kézikönyv nincs sajnos kéznél. Szóval plz help, mit kell ilyenkor tenni?
OK!
Szia Lojzi!

Keresni foglak. Előre is köszi.
szia cbr f4i hez nincs veletlenul palya idomod?
Szia zoli24!
06-20-3455 147,hivj nyugodtan!Valahogy megoldjuk!
A kuplung az nekem is szólt az előző Hondámnál is.
Ez az összes motornál ilyen. Ez ellen nincs mit tenni.
Szerintem.
THX!
Szia Lojzi!

Jó lenne összehoznunk egy talit aztán tényleg ránézhetnél
a VASRA. Egyébként 1000RR. Írd meg a számod ha gondolod aztán felhívlak.
Az enyém 06/30-506-58-80
A kuplung kosár menesztő rugó megoldása miatt van ez a hang,meg az illesztés miatt,ami természetes.
A teljesitmény fokozás miatt,minnél lazáb annál kevesebb energiát emészt fel.Akkor van baj ha jelentősen megnö a hangja,de hondánál ilyennel még nem találkoztam,bezzeg a DL ill SV 1000-es nél!Hmm!?
Ja és 2007es 600RR-ről van szó.
Most , hogy mondjátok, nekem is hangosabb alapjáraton, üresben, kiengedett kuplunggal. De ha behúzom, elhallgat.
Engem most a plexim zörgése jobban zavar. Meg ahogy bowdenek, fékcsövek lefutnak a motor felé, ott is nyöszörög, mert vmihez hozzáérnek. Lefújom először szilikonnal, meg megpróbálom jobban elvezetni őket.
Szia zoli24.
Hát igy öszintén ami tippem let volna azt ki lőtted,hálistennek.Nekem az a tapasztalatom,hogy ha a kuplungkart behuzom és elhalgat akkor kel a kuplungnál keresni a hibát.De ettől fügetlenül lehet kuplung is,látni kellene,ill hallani.De a te mocid nem 1000-es?Egyébként tök mindegy.Ha gondolod szivesen meghalgatom,hátha okosabbak leszünk.
Hello Lojzi.
Menet közben nem hallom.
Hidegen sem hellom de viszont ha bemelegszik akkor
alapjáraton eléggé.
Ahogy beérünk Budára az M1-esen ott jobbra van egy
Honda szalon. Ott nézte meg egy szervizes srác.
Asszem talán a Honda Buda az.
Ő azt mondta hogy nem komoly. SZERINTE!
Szerintem valami a kuplungnál lesz.
Mert mikor sebességbe rakom és ráengedem szépen,
akkor viszont elhallgat.
Van valami 5leted?
Sziasztok.
Zoli24 menet közben is adja a hangot?Minden fokozatban?Ha bemelegszik hangosabb lesz vagy sem? És kb a fordulatszám fele ütemben hallod? Bocs,hogy bele szolok de látom egy ideje foglalkoztok a témával.Melyik szervizben halgatták meg?
Hát nekem nem igazán akar elmúlni.
A szerelő azt mondta ne aggódjak biztosan nem valami
komoly a baj. Dehát engem zavar.
hello nekünk is csinálja ezt a kiscbr-eknél föleg olajcsere után akkor hangos vagy néha hidegen és a szerelök azt mondták h olyankor nem kap vhol olajat de nekünk elis mulik
Lehet hogy a vezérmü feszitö......vagy olajszivattyú.Habár az olajzással gond lenne már 6000 után beált volna.
De nem is a szelepek.
Ez ilyen kopogó hang.
Nem a vezérműlánc.
Ennek teljesen más jellegű hangja van.
vezérműlánc? szelep?

második generációs 600RRbe még mindig van 4db NGK Laser iridium gyertyám, ha érdekel valakit. 12000ért odaadom... IMR9C-9HES
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni!?
Némi problémám van a vasammal.
Tehát!
Alapjáraton némi tompa kopogó hangot hallat.
Ha emelem a fordulatot akkor a kopogás is gyorsabb
de nem arányos a fordulatszámmal. Ha viszont sebességbe
rakom, behúzom az elsőféket és szépen kezdem ráengedni
a kuplungot akkor elhallgat.Szerintem nem főtengely.
Beletettem a motorba már olyan 6000-et mióta nálam van.
A kopogás nem lett ezalatt hangosabb meg semmi.
De azért engem mégis csak zavar.
Ja ha üresben behúzom a kuplungot, akkor sem hallgat el.
Szerintetek?