Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adnám én ,de nem reagáll.
bármit megad érte, most add neki el!
Én nem emléxem h lenyomott volna
Vegyetek Yamahat...Fazert tolem!
Rendszam is van meg lenyomom vele a cbr 600rr-t mint a pinty:)
Kerdezzetek fokalit...o tudja:)
oké,de remélem addigra elmegy.Ha a 600rr megy el akkor az R1 marad meg.
másfél év múlva eladhatom az RSt, addig ha beledöglök akkoris összeszedem a zsét erre az R1re :) Nagyon oda vagyok érte!
Eladó az EREGY is.Szoljon akinek kell,számlázom:-)
6000 km,3 kulcs .....minden....
Rock..irtam iwiw en....olvasd el.
szerintem meg együtt szépek és jó a kép... ... az enyém a valósággal ellentétben egész tisztának tűnik...
igen, a fényképen is a Tiéd a szebb
Öcsipók, ideni"...
akkor megbocsájtva :)))
Mert jövőre kék r1 et veszek :)
miért adod el?

Krisztől nekem a kék r1 kéne :)
Az enyém is eladó rendszámos 2005-ös 600rr 1530000.ft

06707764510
két kérdés:

1.: Rendszámos?

2.: Mennyi az annyi?

Rockandyroll átom keresel 600 rr t.Az enyém eladó ha érdekel.A cbr clubon látam hogy keresel.
Megpróbálom előbányászni Neked!
Miért nem jártok ringezni? Kimehetnék egyszer sok cbr-es és egy házi versenyt nyomhatnánk
Edee.
El tudod küldeni a 2005-6 os szervizkönyvet a neten?Kellene a gyári futómübeállitás.
Hat az nagy szivas a Jojo-nak:(Akkor most mi lesz? Az uj BMW H2-es canga?Milyen lenne? Nagyon baba a gep.
A sisakok marha olcsok...olyan mint a mieink 60 ezer ft atszamolva!
A jojo gépe menthetetlen.Sajnos kuka az egész.
A demonstráció a súlyadó csökkentése,kresz módosítások,stb érdekében lett megrendezve.
Jó buli volt.Adtak 500ft ér csont száraz kürtöskalácsot meg 400ér ásványvizet.A szervezés nem volt tökéletes.
A zümmögés megoldódott, legalábbis remélem.
Mint kiderült, a gyári plexi belső oldalán, ahol a helyzetjelző fölött felfekszik a fejidomra, ott van egy kb 1x1x8cm-es szivacs csík, ami tartja a távolságot a 2 müanyag között. Az utángyártott Valter plexin ilyen nincs, ezért ér hozzá a lámpa tetejéhez. Mivel ott van kb 1mm hézag, fogtam egy, a székek lábára öntapadósan ragasztható csúszótalpat (IKEA), amit sikerült a plexi levétele nélkül is beilleszteni a 2 közé. Azóta a zümmögés jelentősen mérséklődött, bár néha valahol még ici-picit előfordul. De ez már nem zavaró számomra.
De majd a télen úgyis jön a nagytakarítás ideje, akkor lehet, hogy szétszedem és valami végleges megoldást aplikálok.
Most jön a házilagos láncfeszítés, végre találtam 32-es kulcsot! Meg a rendszámtartó konzolcseréje.
Lehet, hogy hülye ötlet, de én megpróbálnám átlátszó sziloplaszttal. Bár ahhoz is szét kell szedni, hogy rendesen meg lehessen csinálni.
Nekem a gyári plexim van , de az is zümmüg. Mivel nem tudtam kivenni a helyzetjelzöt, ( nem sikerült szétszedni a helyzetjelzö körüli burkolatot, az also rész nem akart szétjönni ) viszont a helyzetjelzöt kicsit lehet feszegetni, igy alá fölé, a sarkába bicikli belsöböl vágtam olyan 1cm darabokat, betuszkoltam amennyire tudtam, a kilogo részt meg levágtam. Igy sokkal jobb lett, de nem az igazi. Ha vége a szezonnak, majd szétszedem, mert sztem az egész helyzetjelzö köré kell gumi tömitést rakni, ugy lesz a jo.