Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan szerelőt, akinek a KÖBE-vel is van kapcsolata?
0620 5191940
Hali!
Papírjai rendben vannak! Árát még nem tudom a biztosító még nem zárta le kb.2-3 hét.
Hali!
Adnál telszámot, hogy elérjelek?
Csao!

Forgalmi és rendszám van? Ára?
Hali!
Ha valakit érdekel,eladó 2004-es 600rr-em alkatrésznek!
edee tudom.De néztem hogy a kipufogó sem menne fel.Ha van egy olcso végdobod akkor jó.
Persze jobb volna egy 2005 ös.Az nem lessz véletlen a jövöben.
Tegnap beszéltünk róla, még megvan!
egy gyenge kép...
Na megvan a moci...Segédvázat ha tud valaki 2005-6 os 600 rr hez akkor szoljon légyszi.
Köszi.
Köszi az infót, sajna tapasztaltam élőben, még szerencse, volt rajtam védőcucc!Most vettem cbr600rr-t és vihetem is fényezni!
edee...Sikerült e postázni a kormányt? nagyon kéne a hétvégére.
Remélem egyszer bekerül egy kanos csődörökkel teli karámba...
Aki szétlocsolta,remnélem az is fog ott +d...leni!
Halló edee!Ezekre gondoltam!
Ilyet sose mondok/írok le, de remélem hasonló szituációban fog megdögleni az illető!
HÍR:

"Beláthatatlan kanyarokban olajat locsoltak szét ismeretlenek a Mátrában, a 24-es úton. A szakasz az egyik legkedveltebb a hazai motorosok körében."
De elvileg hozok be egy 600RR-t még ebben a hónapban kintről és elvileg azon van. Ha bent van akkor nyomok róla képet és felteszem ide!
www.gsg-moto.de

itt megtalálod! Ha egyről beszélünk!
Halló edee!
Igen én is így gondoltam csak nem így fogalmaztam
Hát igazából ha tudnál nekem küldeni egy képet a eről a gombáról +köszönném mert így hirtelen nem vágom h egyről beszélünk-e?!
Amire én gondolok sajnos csak újságban láttam róla képet a neten nem találtam
Előre is THX..
Hi!

Elvileg fordítva működik a dolog, tehát 2003-ról 2005-re is jónak kell lennie, ha a GSG Moto bukógombáira gondolsz!
Halló Emberek!
Segítségeteket kérem!A 2003-as RR-re való Jobbos-Balos bukógomba passzol-e a 2005-ös modellhez?
Arra a fajtára gondolok,amit a kuplung felőli deknibe kell belecsavarni?
Hi!

Kellene a telszámod vagy csörögj rám légyszi! Jó az a cím amit megadtál?
Hello Emberek!

Ma érkezett kintről egy különlegesség:

mart aluminium villahíd (ABM) superbike kormányhoz, minden szükséges cuccal az átalakításhoz (kormány - szintén ABM, hosszú kuplungbowden, fém fékcső, csavarok)
Az egész cucc 70e forint egyben, a fém fékcső nélkül 50e. Értelemszerűen a fékcsővet is lehet vinni külön! Új ára kb. 700 Euro!
Természetesen továbbra is szinte minden van RR-hez ha vkinek szüksége lenne vmire.