igazából nem tudom a cbr-ekhez a cuccok mennyibe vannak, csak a yamahából tudok kiindulni..
amikor én kerestem a motoromba(r6r) akkor 150 környéke volt azt hiszem a márkakereskedőknél. aztán sikerült szereznem 60ért bontóból. szóval szerintem nem vészes az az 50.. vagy nem is tudom.. nézz meg egy bontót
Volna egy gondom. A 2007-es RR-emen le lett cserélve a plexi. Azonban azóta a plexi alja hozzáér a helyzetjelző búrájához és kb2800-as fordulattól fölfelé hihetetlenül zümmögni kezd. Mivel ékeljem ki?
1000esről yoshit már láttam átrakva 600-ra. Gyanítom, hogy csupán összekötőcső kérdése, de azt meg egy jobb kipufogós megcsinálja. De lehet, hogy ha veszel egy gyári összekötőt, azzal is felmegy. Nézd meg katalógusban, hogy a dob különbözik-e 600vs1000!
Sziasztok!
ArlenNess és Berik új bőroverállok 119.000Ft-tól több színben és méretben egyrészes és inkább kétrészesek. Érdeklődni itt vagy akár telfonon 30/6860076.
amikor én kerestem a motoromba(r6r) akkor 150 környéke volt azt hiszem a márkakereskedőknél. aztán sikerült szereznem 60ért bontóból. szóval szerintem nem vészes az az 50.. vagy nem is tudom.. nézz meg egy bontót