Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha külön kell kifizetni, akkor már nem is fér bele az árába...
Na szóval akit komolyan érdekel első-hátsó emelő, néhány aktuális adat róluk.
Decemberben akciók lesznek a DangerBikes-ban (XIII. Gyöngyház u.), az első-hátsó emelő árába még a 4.900 Ft-os Valter Moto emelőszem is belefér, az emelők ára 13.900/db.
Így néz ki a Street emelő (villás hátsó (emelőszemhez), gumibakos hátsó (emelőszem nélküli lengővillához), első):
Mi az elfogadható ár számodra? A Valter darabja 12-14 körül mozog. Az utángyártott magyar is 9-10...
Én is gondoltam de ha benne tartom a 2,0-2,2-es bart hátul és elol 1,8-2,0 elöl akkor a kb 195-ös súly két keréken eloszlik kb 40 60-es arányban és akkor elvileg elkéne bírni ezt a sulyt de fasztudja de beszerzek mindenkép első hátsó emelőt Nincs valakinek elfogadható áron mert készíteni nem szeretnék mert aztán szar lesz és kapok a fejemre
Ha már téli álom itt is egy kép ahogyan alszik a kicsi
Ja a Gumik meg szarok úgyhogy nincs bakolás
Mint én! de azért felbakoltam...
De van egy olyan egyszerű megoldás is, hogy jó szar gumival teszed el télre és tavasszal gumicserével indítasz.
Sajnos ebben nincs igazad.
A gumi, akármekkora súly is terheli, de folyamatosan egy helyen deformálódik. Ez szezonban, amikor használod, nem számít, de télen, mikor jópár hónapra leteszed, igenis számít, akár végzetes deformációt is szenvedhet a gumi.
De ti tudjátok, én inkább felbakolom, az a tuti. Végülis kb 1 első gumi áráért vettem a 2 emelőmet.
Nem butaság, de ez alatt a rövid idő alatt nem lesz komoly baja a gumiknak....
Ez elég nagy butaság sztem de ha te felbakolod akkor legyen úgy
Nekem soha nem volt felbakolva egyik motorom sem és nem ment tönkre a gumija......Úgy is csak pár hónapot pihen, nem éveket......
Nem lenne egészségesebb felbakolva? Tönkremennek a gumijaid...
Remélem, nem fogok tudni ilyet...
Az ARATA-t nem osztogatjátok el Győzi mocijáról? Azé" sorba állnék...
Itt van pár kép Susy-ról ahogy alszik
Téli álom? mi az? Télen is menni kell vaze!
Hi töröttCBR 600-900 érdekelne Légyszi ha tud valaki ilyet írjon.Kösz
Csináljatok egy pár képet a mocitok téli álmáról én is dobok ma fel képeket
Tehát ! Fél éves pályaidom Eladó !
Igényes gyorszárakkal ,profi ülésszivaccsal, hűtőlégterelővel és komoly fényezéssel !
Gyári lámpa elől-hátul jó bele és szépen is áll benne ! A gyári fejidomtartó konzollal használható .
600rr 05"-06" ra jó.
Ár 99.000Ft
Tel: 30/9985300
nem lakásra cserélném....valami olcsóbb kellene meg pénz....hogy tudjak költözködni...
igaz!

nem azt mondtam nem jó! 6*os!

r6 blokk, hisz ebből fejlesztették annó az r6ot, ha jól tudom... túrás felépítés, de a sportossága is ott van!
Ki lehet vele motorozni a világból, és erős mi kell több? Kérdezné az ember. számomra válasz egyszerű... rr de talán tavasszal ha megkapja a jó gumikat meg rendesen felkészítzem a szezonra más lesz a véleményem.
ennyire nem vagy megelégedve a tc-vel? én úgytudom baromi kényelmes, a 100paci nem is olyan kevés, kibaszott jó fékjei vannak, és pályára sem rossz megfelelő kezek között.. mi kell ennél több?
vagy egy lakást szerenél cserébe?
Csere?

Van egy nagyon jóó megkímélt thundercatem, mivel szinte egy árfekvés...
JA ja elsdó a a 600rr csere is érdekel....lakásvétel.........