Ki tud nekem segíteni azzal kapcsolatban, hogy ha az immo vevője megsérül a gyújtáskapcsoló körül akkor mi a teendő? Másik egységem van, ki tudnám cserélni, de nem tudom ki tud ilyet programozni!
Menjek be a Hondához vagy van vki aki esetleg ezt már végigjátszotta?
Én petróleummal mosom a felnit,de csak óvatosan sok vizzel felhigitva,és azonnal leöblitem.Eleinte féltem,hogy baja lesz a festésnek,de nem tesz kárt benne.
Ja és a tisztítás témához nekem is lenne egy kérdésem! Nekem a felnin van 1 kis láncspray és ha mondjuk benzinnel tisztítom le akkor nem lesz baja a kerék festésének?
Ki tud nekem segíteni azzal kapcsolatban, hogy ha az immo vevője megsérül a gyújtáskapcsoló körül akkor mi a teendő? Másik egységem van, ki tudnám cserélni, de nem tudom ki tud ilyet programozni!
Menjek be a Hondához vagy van vki aki esetleg ezt már végigjátszotta?
Nektek gyári állapotban mennyi a vége?
Szerintem van nekem, talán bontott is meg új is!
Csörögj majd rám! 70/385-9040
segítségre lenne szükségem,honda cbr 600F-eshez(2000-es évjárat) kellene fesz.szabályzó,ha vki tud legyen szíves írjon már,vagy oldalt,aholtalálok,satöbbi..köszi szépen!
robkaa46@vipmail.hu
ARROW RENDSZER
2007 ÉvjÁrat-hoz 0 km-es motoron mÉg nem volt
Feltöltöttem pár képet a CBR-ről a http://andrew-boy.spaces.live.... -oldalamra!
Ja és a tisztítás témához nekem is lenne egy kérdésem! Nekem a felnin van 1 kis láncspray és ha mondjuk benzinnel tisztítom le akkor nem lesz baja a kerék festésének?