Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eleg volt a tiedet 1szer...el is ment a kedvem az elettol...
Akkor 250.000-szer baszd meg anyádat te köcsög! Látom mit művelsz a 125-ös fórumon, szerintem menj el orvoshoz kisfiú, mivel beteg vagy!
250 000 a nap poenja
én még 3 év után is javítgatom a rekordjaimat 1-1 km/h-val. :) Talán 263 most az óra szerint a csúcs.
Szevasztok!

Ki tud nekem segíteni azzal kapcsolatban, hogy ha az immo vevője megsérül a gyújtáskapcsoló körül akkor mi a teendő? Másik egységem van, ki tudnám cserélni, de nem tudom ki tud ilyet programozni!
Menjek be a Hondához vagy van vki aki esetleg ezt már végigjátszotta?
Sziasztok!

Nektek gyári állapotban mennyi a vége?
Eladó egy 600 RR. 2006. májusi, 12400 km-rel. Karcmentes, gyári állapotban. I.ár: 1.850 e Ft. Érd.: 20/590-44-29
Csao!

Szerintem van nekem, talán bontott is meg új is!
Csörögj majd rám! 70/385-9040
sziasztok!
segítségre lenne szükségem,honda cbr 600F-eshez(2000-es évjárat) kellene fesz.szabályzó,ha vki tud legyen szíves írjon már,vagy oldalt,aholtalálok,satöbbi..köszi szépen!
robkaa46@vipmail.hu
TEL:20-9-104-888
ARROW RENDSZER
ARROW KIPUFFOGO ÁRA: 250.000 FT
arrow kipuffogÓ rendszer eladÓ
2007 ÉvjÁrat-hoz 0 km-es motoron mÉg nem volt
Köszönöm, akkor ezeket kipróbálom
Én petróleummal mosom a felnit,de csak óvatosan sok vizzel felhigitva,és azonnal leöblitem.Eleinte féltem,hogy baja lesz a festésnek,de nem tesz kárt benne.
Az aral-nak van egy fújós motormosója, én azzal szoktam leszedni, és úgy fénylik a kerék mint új korában. ARAL BIKE WASH
Szasztok!

Feltöltöttem pár képet a CBR-ről a http://andrew-boy.spaces.live.... -oldalamra!

Ja és a tisztítás témához nekem is lenne egy kérdésem! Nekem a felnin van 1 kis láncspray és ha mondjuk benzinnel tisztítom le akkor nem lesz baja a kerék festésének?
A féktisztító jó cucc, ja meg van vmi hasonló habos cucc is ami műanyagápoló hatású és minden koszt leszed könnyedén...
Na most hallottam olyat is , hogy Brigéciollal próbálkozzak. De az egy elég agresszív cucc, már amennyire én tudom. Azzal próbálkozott már valaki?
Benzin. Ez egyértelmű, az esetleg felverődött gumit is lehozza.
ha már 1szer felverődött, akkor szerintem nagyjából tökmind1 hogy meddig állt ott, nehéz lesz leszedni. féktisztító, v benzin, ezek jók.
Én nem hagyom rá rohadni :)
Én féktisztótóval mostam le általában.. Azzal simán lejon.
Próbáltam, azzal nem jött le.
Én simán letörőltem rongy darabbal...
Hja, amúgy azt akartam kérdezni, hogy a műanyag idomra felverődött olajos cuccot (pl láncspray a faridom alján) mivel lehet tisztítani?