Szevasztok!
Figyuszoljatok már.jövőre szeretnék vásárolni moci.idáig cbr600mellett döntöttem,de nagyon érdekelnének a V2esek is,tudtok valami jót,irni felőlük.más márka is lehet.Köszi Zsozs
Sziasztok Hölgyek,Urak! Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Kezdő motoros vagyok és éppen motorkerékpár vásárlására adtam a fejem. A delikvens egy cbr600f lenne. Az egyetlen baj,hogy az én képességeimhez mérten ez a moci brutalisan erős. Nos a konkrét kérdés: hogyan tudom lefojtatni,hogy kezelhtő legyen,és ez kb mennyibe fáj? Azért kérdezem ezt ily módon mert nincs pénzem arra,hogy végigjárjam a szamárlétrát... Egy motort szeretnék,de azt egy életre (fúúj de közhelyes )
Válaszotokat előre is köszönöm! Üdvözlettel Én
2006-os Telefonica Movistar replica fényezésű RR-hez eladó egy-két idom minimális sérüléssel! Fejidom, bal oldalidom, tankborítás, bal tükör. Kérésre képeket tudok küldeni! Tényleg minimális sérülések, leginkább karcolások. Aki tudja "vmire" használni az szóljon, az árban megegyezünk. Képeket tudok küldeni.
Az RR elég kényelmes, nyáron többször mentem vele napi 500akat, a betonkemény ülés a legvészesebb. Ha nem mész pályán - gyorsan - vagy országúton nagyon gyorsan, az F bőven elég. De ha az RR tetszik, azt sem fogod megbánni, én is ezért vettem :)
3 napja volt meg az RR amikor motoroztam vele a Horvátoknál 2 nap alatt 800 km-t. A kezem fájt egy picit, de amúgy semmi gáz, pedig hátizsák volt rajtam. Azóta beletoltam több mint 3e km-t (1 hónap), most már a kezem se fáj.
Most szeretnék venni egy 600-as Honda CBR-t. Sajnos nem sok tapasztalatom van és vacilálok az RR és az F verzió között. Az RR gyönyörű, de az F kényelmesebb. Nem tudom, h egy RR-mennyire terhelné az amúgy is fájós derekam, mennyire lehet vele túrázni. Vagy egy ilyen motor csak a karokat terheli és a derekat nem?
Lenne pár alkatrészem biztosítoztatáshoz... 2005-ös 600RR-hez. oldaldekni, idomok, kormánycsutka, lábtartó, stb. Akit érdekel keressen meg msn-en, vagy telon 06306848528
Honda CBR 600 FS 2002-es sportkipufogóval és sportlégszűrővel + gyári. Extraszalonállapotban séülés és karcmentes éllapotban eladó. Az ár írányár 1350000 FT. Érd: 06-20-9-320-260.
Ültem az új 600RR-en. A fejidom és a műszerfal kevésbé szép, mint a 2005-ös modellen, a gép többi része rendben van, dögös, szép motor lett. Kíváncsi vagyok menettulajdonságok terén tényleg jelentősen jobb lesz-e, mint az enyém? Mert ha nem, akkor egyátalán nem bánom, hogy nem vártam ki a vásárlással.
Hello, Eladó az RR-em, 2005-ös 9999km-el, Ferodo XR (racing) fékbetéttel, pilot race gumi, olajcsere után, 2tulaj, hitelátvállalással. 1,4milla. Ha esetleg valakit érdekel... 06306848528
csak pelda volt,nem akartam semmit kihagyni
UI:
vagy akar az extrem tech-et is emlithetnem ugyebar peldaul amit a dannyboy is forgalmaz többek között,es ha jok az infoim akkor fekete ami a legszebb raktaron is van(kis ördög belembujt:))
Figyuszoljatok már.jövőre szeretnék vásárolni moci.idáig cbr600mellett döntöttem,de nagyon érdekelnének a V2esek is,tudtok valami jót,irni felőlük.más márka is lehet.Köszi Zsozs
Válaszotokat előre is köszönöm! Üdvözlettel Én
Engem mind érdekelne amit leírtál, mennyibe adod? Írdmeg léccives ide spracing@vipmail.hu
2006-os Telefonica Movistar replica fényezésű RR-hez eladó egy-két idom minimális sérüléssel! Fejidom, bal oldalidom, tankborítás, bal tükör. Kérésre képeket tudok küldeni! Tényleg minimális sérülések, leginkább karcolások. Aki tudja "vmire" használni az szóljon, az árban megegyezünk. Képeket tudok küldeni.
3 napja volt meg az RR amikor motoroztam vele a Horvátoknál 2 nap alatt 800 km-t. A kezem fájt egy picit, de amúgy semmi gáz, pedig hátizsák volt rajtam. Azóta beletoltam több mint 3e km-t (1 hónap), most már a kezem se fáj.
de pár embernek meg nem
Ma délelőtt az örsvezér téren?
Most szeretnék venni egy 600-as Honda CBR-t. Sajnos nem sok tapasztalatom van és vacilálok az RR és az F verzió között. Az RR gyönyörű, de az F kényelmesebb. Nem tudom, h egy RR-mennyire terhelné az amúgy is fájós derekam, mennyire lehet vele túrázni. Vagy egy ilyen motor csak a karokat terheli és a derekat nem?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Lenne pár alkatrészem biztosítoztatáshoz... 2005-ös 600RR-hez. oldaldekni, idomok, kormánycsutka, lábtartó, stb. Akit érdekel keressen meg msn-en, vagy telon 06306848528
UI:
vagy akar az extrem tech-et is emlithetnem ugyebar peldaul amit a dannyboy is forgalmaz többek között,es ha jok az infoim akkor fekete ami a legszebb raktaron is van(kis ördög belembujt:))