Pet, én (személyes tapasztalatból is) ajánlom figyelmedbe az ExtremeTech-et, amit mi (DanGer Bikes) forgalmazunk. Ár/érték arányban ez a legjobb, azt garantálom.
Van is egy fekete színű raktáron, a többi szín rendelésre van (piros, türkizkék).
pet-honda 400-
hasznaltat butasagnak tartanak sokan,de hat sok dolgot nem csinal a kormanytelo.de biztos jobb a uj.marka legolcsobba LSL,mert csak par allitasi lehetösege van.a többiel közel dupla aruak.hyperpro,öhlins,wilbers,bituboWP.gpr
Az az első dolog. Mindenféleképpen vegyél rá egy kormánytelót!! Nekemis kellene.. bár pályán annyira nemszokott szitálni. csak féktávon. Pályaidomot meg feata tud szerezni, komplettet, légbeömlővel, plexivel, 90-ért asszem.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem a 1 hónapja vettem egy 600RR-t és azt tapasztalom,hogy rosszabb minőségű úton nagyobb tempónál szitálásra hajlamos az eleje,már többféle beállítást kipróbáltam((a pálya és utcait is)) de nem sok minden változott!! Lehet h kellene egy kormányteló???
Sziasztok! 04"-es 600rr-hez vennék kormánylengés csillapítót!Még soha nem használtam ilyet ezért kérném a segítségeteket! Milyet márkát érdemes venni? Esetleg használtat? Előre is köszi a segítséget.
Nekem a Szallerbecknél hárman adtak névjegyet. Küldeném is az egyik telszámot, ezért kérdem, hogy van-e privát üzenet, mert külön-külön odaadom akármelyikőtöknek, de azért egy fórumra nem rakok ki egy telszámot.
Sajnos ilyen világot élünk, aki leleményes az nyer, aki meg nem azokkal jó jár a kereskedő, de ha az árból nem enged felrakatok ezt azt az tuti!
Történet: Haver és haverja elment suzuki szalonba tavaly télen asszem közli vele az eladó ha elviszik mind2 motort enged 200e ft-t.
Amúgy csajnál vagy a palinál vetted mert én annó a csajjal beszéltem és az adott egy névjegykártyát.
De mondom 2 motornál már ő is csak 2,5 re számolt nem 2,568 ra :)
Nem tudom, mindenhol lehet, ki mennyit tud cigánykodni, én kocsiból indulok ki bementem kereskedésbe mondom mennyi az annyi közli x-600e mondom ok és mit lehet ebből engedni?
Mondja a kereskedő de hát 600e engedmény! van mondom okés de ezt az importőr adja mit ad ez a cég?
Mondott egy árat ami már 100e olcsóbb lett mondom legyen 150 és a forgalomba helyezéshez az összeg 80%-a + a hitelből is faragjunk le 1%ot
EJh, tele van írva a gumi oldala, én meg nem értek hozzá, nem tudom, melyik a fontos adat Mindenesetre a lényeg: Dunlop SportMax D218K és 218F K. Aztán még volt egy ilyen a hátsón, hogy 180/55 ZR17 M/C (73W) , amiből annyit értek, hogy 180...
Amúgy alkudni eszembe sem jutott, lehet hogy maradi vagyok, de ilyenről még nem hallottam, hogy márkakereskedőnél alkudozni lehet... Nem lehetséges, hogy ebbe bele volt már számítva valami? Mondjuk regadó?
Hát ... hallottam már olyat, hogy egy csaj 600-as gixxeren tanul ... Hogy azóta él-e még azt nem tudom ... De végül is, oktatómotornak egy CBR teljesen hihető
Nah, lemegyek a garázsba, megnézem a gumi pontos típusát ...
autós motoros iskola
szal apeh tehet egy szívességet :)
de semmit sem alkudtál?
azért ez durva
nekem kapásból 2,5m ra számítótta a hitelt és még el se kezdtem alkudozni
g_area51, az indexet tőlem kérdezted? Még nem volt időm foglalkozni vele, de mostmár nincs is miért kapkodni, lassan vége a szezonnak... Meg most más probléma adódott. Konkrétan: átvételkor mondta a szerelő srác, hogy azok a gumik, amik rajta vannak gyárilag, nagyon jól tapadnak, ha elég meleg van. (Ez tény, ezt aláírom, fantasztikusan kapaszkodik az aszfaltba!) De 15 fok alatt vajmi kevés tapadást bír produkálni... Sajnos ez is tény, ezt most volt alkalmam megtapasztalni, hogy lehűlt egy kicsit az idő. Még azért rákérdezek telefonon, hogy mi egyéb oka lehet, de egyelőre ez tűnik logikusnak. Ha tényleg ez a gond, akkor előbb a gumikat cserélem le, hogy tudjak még motoroni egy darabig.
palyacuccot csak palyamotorra tessznek-sogoreknal-itt nem divat-
lakk 95-98%%.csavarok ugy szinten,kereskedönel volt,nem helyi es a 1vevö is hajlando volt ott megvenni, es evekig ott szervizelni
amugy kis szerencse is kellett hozza,es jo szem es erzek
Céges CBR! Lol! Apehnek mit mondasz? Futárgép lesz?
Na amúgy 2.568.000.- volt az ára, hitelre vettem, 3 évre, nem tudok neked most konkrét százalékokat mondani, de ott felvilágosítanak aprólékosan és türelmesen (tapasztalatból mondom ). Itt a munkahelyemen a pénzügyi gurut megkérdeztem, hogy mi a véleménye róla, ő azt mondta, nagyon baráti, jobbat ő sem tudna ajánlani.
Van is egy fekete színű raktáron, a többi szín rendelésre van (piros, türkizkék).