Szia! Ha egyébként rendben van a motor, nyugodtan megvásárolhatod! Enyémben (2007-es RR) 50000km van és teljesen hibátlan. Szerintem normál körülmények között ennek dupláját is képes teljesíteni! Sok sikert a vásárláshoz!
Sziasztok!
Tapasztalatokra,véleményekre lenne szükségem!
Szerintetek 50ezer Km egy 2005-ös RR-ben sok?Mennyit bírnak ezek a blokkok anélkül hogy komolyan hozzá kellene nyúlni?
A motor túra üzemmódban volt használva,a szervíz mindíg elvégezve,az olaj rendszeresen és intervallumon belül cserélve!
És tuti,mert a barátomé a motor,csak eladóvá vált!
A gyártói specifikációk arról is írnak, hogy 1:1 mixelt fagyálló-lágy víz keverékében kell kimérni (pl.80 Celsius fokon 2,1-2,6 K.ohm). Volt olyan érdekes eset, hogy 80 Celsius fok környékén nem jelzett pl. 78-79-81 fokot és átugrott 82 fokra. Később beigazolódott, vízgőzzel-levegővel érintkezve a szenzor teljesen mást mér 1,7-1,9 K.ohm-ot.
Ja...igen és hibalámpa-hibakód nem volt.
Sziasztok!
Van egy 2005-ös RR-em és olaj- illetve gumicsere előtt állok. Véleményekre lennék kíváncsi, ki mit ajánl. Szeretném minél olcsóbban megoldani, de a minőség is fontos!
Szia! Van egy Leo Vince dobok, "E" jelzéssel hozzá való papírokkal DB killer-rel. Ha érdekel adj egy e-mail címet küldök képeket az árban meg megegyezünk !
Szia! Nekem is Valter Moto gombák vannak elöl hátul, plusz bukógomba. Egy valag pénz, de szépek, nem kell fúrni faragni. Dangernél vettem őket. Ha kép kell, szívesen segítek!
Nekem a valter passzol elöl, de annyi pénzért még jóhogy...
Keressétek meg a Tomiboy-t, ő csinált többeknek tengelyvégekre bukógombát, asszem müanyagból és aluból is.
Ő a TomTech, talán hirdet is itt-ott.
Én most télen rendeltem innen képesmotorról, de sanja el kell vinnem mindenestől "átszabatni" mert sehol sem passzol úgyhogy ha van valakinek olyan fajta ami bevált engem is érdekelne
Sziasztok!
Már pár embernek a fórumon csináltam pólókat egyedi illetve általam tervezetteket is....itt van egy két referencia a
pólók kb.3500-4000Ft+postaköltségből megvannak
ha valaki szeretne akkor: ewdmusic@gmail.com
Tapasztalatokra,véleményekre lenne szükségem!
Szerintetek 50ezer Km egy 2005-ös RR-ben sok?Mennyit bírnak ezek a blokkok anélkül hogy komolyan hozzá kellene nyúlni?
A motor túra üzemmódban volt használva,a szervíz mindíg elvégezve,az olaj rendszeresen és intervallumon belül cserélve!
És tuti,mert a barátomé a motor,csak eladóvá vált!
Köszi az infókat!
Elkezdtük motorgumikat árulni.
Mind új. 2012-2013as gyártás.
Rengeteg méretben, fajtában és stílusban.
Ha érdekel akkor adatlapomon van elérhetőség. Írj rám.
Sok sikert!
Ja...igen és hibalámpa-hibakód nem volt.
2007-es 600rr-re nincs valakinek elfekvő tuning végdobja?
köszi
Van egy 2005-ös RR-em és olaj- illetve gumicsere előtt állok. Véleményekre lennék kíváncsi, ki mit ajánl. Szeretném minél olcsóbban megoldani, de a minőség is fontos!
Van egy rugóstagom, ha jól emlékszem ez cbr-é, segítsetek ki légy szives ;)
Keressétek meg a Tomiboy-t, ő csinált többeknek tengelyvégekre bukógombát, asszem müanyagból és aluból is.
Ő a TomTech, talán hirdet is itt-ott.
Már pár embernek a fórumon csináltam pólókat egyedi illetve általam tervezetteket is....itt van egy két referencia a
pólók kb.3500-4000Ft+postaköltségből megvannak
ha valaki szeretne akkor: ewdmusic@gmail.com