Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, ugyanaz... mondtak kuplungot eddig, vagy azt hogy vezérlést kéne majd cserélni. de okoskodik találgat mindenki, viszont engem k.rvára zavar...
biztos vagyok benne hogy nem eget verő probléma, de akkoris... megkéne tudni miaz. :)
Az enyémnél is van pont 6 ezres fordulaton szintén.. Mintha száraz falevél lenne beakadva valahova, és azt a menetszél rezegtetné. Ciripelő hang, de régebben furcsa módon meg alacsonyabb fordulaton észleltem ugyanezt. Néha meg nem is hallom.. Mai napig nem jöttem rá, hogy mi lehet..
Az nem valami zizegés? az enyémnél is azon a fordulaton volt egy kis rezonáció, ezért gyorsan továbbhúztam :)
köszi srácok, minden ok. megoldódott, megnéztem. nálam is ugyanígy műküdik :)

még egy észrevétel így, pár nap után.

normális hogy egy fémes halk de menet közben zavaró "csörömpölés" van 5-6 ezres fordulaton leginkább motorféknél, de ha húz általában akkoris.
ahogy kuplungolok egyet abbahagyja, mindaddig ameddig újra nem adok gázt.
tuti hogy nem futómű, és ha behúzott kuplungnál menet közben megrángatom, akkor sem hallom, csak ha terhelés alatt van a gép.
ötlet?
Szia!
2004-es, 600RR-t hajtok, már 6. éve.
A víz hőfoka, 104-ig megy fel, ott kapcsol be a ventilátor, és pillanatok alatt visszahűti. Ezen, ne aggódj! :)
Sziasztok! Segítséget kérnék különféle alkatrészek beszerzésében. Most egy kicsit összejöttek a dolgok, és nem nagyon van "kedvem" mindenből megvenni a gyárit... Tehát 2006-os CBR 600 RR-ről van szó. Először is lenne egy 36000-es szervizem, ahol ha jól tudom, olajat, olajszűrőt és légszűrőt cserélnek. Aztán első fékbetéteket is kellene cserélni. Tudtok nekem ajánlani megbízható márkákat, amit érdemes megvenni? Esetleg jó boltot, ahol meg is lehet kapni?

És végül, de nem utolsó sorban volt egy kisebb 'balesetem', ahol a fejidom, és a farokidom sérült (fekete-ezüst). Ezekből keresnék gyárit.

Köszönöm előre is a segítséget!
Hát nekem 6év allat 1x sem kapcsolt be a ventilátorom 06os 600RR :P pedig jocskán álltam dugóban velle háháá :D
A vaterán a legmagasabb licit viszi.
Üdv.
Mit kérsz a 2004-es RR-es füzetért?
köszönöm a gyors válaszokat!
jelentem a ventillátor megvan, az órát sikerült beállítanom, miután kiszedtem a gumiborítást.
királyak vagytok, ezer hála!
Szia! A hűtőventillátort szemből nem lehet látni, mert előtte van a hűtő. A menetirány szerinti bal oldalidom nyílásán ha benézel, látnod kell. Ha felmelegszik a hűtőfolyadék 104-106 celsiusra, akkor hallani lehet hogy működik, ill. érezni lehet hogy fújja a forró levegőt.
szia! máris megnézem köszönöm:)
a ventillátornak szemből látszania kéne? fogalmam sincs hol kellene lennie, sanszos hogy nincs rajta..
Szia!

Először is vedd le a gumi borítást a mikrokapcsoloról, és nézd meg hogy a két db fehér baszás a helyén van-e, mert az szokott a baj lenni, hogy a jó kis magyar utakon kiesnek. Ha kiestek, próbáld meg egy hurkapálcikával hogy működik-e az óra, mert ha igen, akkor csak ez volt a hiba. Esetleg megpróbálhatod beragasztani, de csak óvatosan, a panelra vigyázva. Ha ügyes kezed van, a pici résen keresztül visszatudod rakni egy csipesz segítségével, de én egyszerűbb megoldásnak látom hogy leveszed az órát, és szétszeded.
A hőfokról, dugóban, ilyen melegben sztem az összes RR hamar melegszik, de felmegy 106 fokig,ott kapcsol be a ventilátor és már le is vitte.
Remélem tudtam segíteni.
sziasztok!

friss rr tulajdonos vagyok, lenne pár kérdésem.
- a műszerfalon rakoncátlankodnak a gombok, a mikrokapcsolók(egyáltalán nem megy). mennyire macera cserélni-javítani? esetleg pesten olyat akire ezt szivesen rábízhatom tudtok ajánlani?

-az normális hogy dugóban 5-10perc alatt felmegy a vizem?
létezik hogy nincs hűtőventillátor a motoron?(talán leszedték pályázás miatt?!)
105-110fok kb a max. mit kéne tennem?

előre is köszi
Helló.Igen megvan.
Keresek '04-es CBR600RR-hez:
- hátsó segédvázat műanyag betéttel,
- hűtőt ventilátorral együtt,
- vezetékköteget computer nélkül,
- első lámpát,
- bal oldaldeknit,
- szelepfedelet,
- bal visszapillantó tükröt,
- bal lábtartót.
Hello!
Megvan még a ventillátor?
szia
mikori évjárathoz való a lámpa, és mi lenne az ára? esetleg segédvázad nem lenne?
Keress meg és tudok segíteni neked!
Itt vannak a képek az idomokról.
Sziasztok!
2005-06- os RR-hez van eladó gyári Movistar oldalidomom jobb bal és hasidomom kicsi karcokkal, illetve első hátsó ülés, valamint komplett idomszett is, de még nincs lefényezve. A oldalidomok és a hasidom egyben 50000 ft, az ülések darabja 10000 ft. Képet hamarosan teszek fel. 20-596-8172
Üdv: Vinkó
Sziasztok. CBR 600RR 2009-2011 farokidom milyen széles lehet és hosszú kb? Köszi.