Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
Hali!
Valaki csinált otthon 600rr-hez emelőt, és ha igen méretet tudna nekem adni? Köszönöm.
Sziasztok!

Esetleg nem tudja valaki a CBR600RR Leyla edit felnimatrica cikkszámát, rendelhetőségét?
A neten rendelhetö Idom kifurása nélkül,igaz nem olcsó de az uj 1000RR-hez is ilyet rendelt a haverom.Kb 30,000-körül van az ára Euro-függö.
Ha netán kellenek kiegészitö alkatrészek nyugottan szoljatok.
Pl:Brembo RCS19-SBK Felsö fékmunkahenger (Eredeti-nem kinai):75E
AFAM Lánc JT-Alufogaskerék Fékbetét Motul Olajak.
REVIT Egyrészes bürruha-Kesztyü-Hát protektor
szevasz FEGYI milyen bukó gomba ez saját találmány mert még ilyet nem láttam.
Köszi
Szép géped van
Ennek a cbr nek nem gyári fényezése van,mikor vettem a motorom ott volt élőben amúgy szép de ha meg akarod venni felejtsd el mert ennyit nem ér ami rá van írva,csak elárulom talán nyolcszáz párezerbe került a srácnak és ő most hasznot akar húzni rajta.
Sziasztok!

Keresek 2004-es évjáratú Honda CBR 600 RR-re, komlett utcai idomszettet.

E-mailban várok képeket és árakat: rozsabalazs11a@gmail.com
Ez nem gyári szín.
Sziasztok.Valakinek esetleg?Üdv
Köszönöm a segítséget. akkor bepróbálom ezt.
Lehet, hogy nincs, mégis minden motoros és szerelő így ismeri a jelenséget, amikor "szakaszosan nyúlik" a lánc. Ráadásul minden szakember azzal riogat, hogy ebben az esetben a legnagyobb a szakadás veszélye.
Olyan nincs hogy szakaszosan megnyúlt, csak úgy tűnik. Ahhoz mindig akkor kellene nagy gázt, vagy kemény visszaváltást produkálni, amikor a lánc egy adott része ugyanazon ponton jár. Lehetetlen. Ahol kopás, vagy szennyeződés+sok állás miatt jobban be vannak állva a szemek ott tűnik feszesebbnek amikor forgatod a kereket. Én 600RR-re RK525XSO-t vettem. Brutál erős. Mikor kicsorbult a szerszám a nittelő szemen már vakargattam a fejem, hogy miből van ez!? Nem is kellett rajta állítani egész szezon alatt. Ajánlom.
Hát igen 1-guriga körűl ne várjatok csodát.
Én is meghirdettem de csak alkudoznak rá,hogy már 1-ért va 9000Km-futott is hát hajrá,vegyék meg.
Én tudom mit költöttem rá+újonan én toltam ki és én szervizeltem,csak MOTUL termékekkel.
Hidd el, felesleges élőben látnod. Nagyon szép valóban, de annyi az ellentmondás a motor körül, hogy felesleges időpocsékolás.
Hmm....köszi a segítséget, gyanús volt hogy egyetlen képet sem találni neten róla. Állítólag USA kiadás azért nem találunk, meg aki árulja csak bizományiban adta be a gépet.......hát nem tudom élőben kellene látni igazából, csak messze van majdnem 500km..............
Ha gyárit kerel, tudok ugyanezzel a kétezernégyes évjáratuval fekete pirosban szolgálni, normális, reális áron, stb
Haver totálkáros Sradját is eladták sérülésmentesként anno...
Hello!
Ilyen színösszeállításban gyárilag nem jött ki RR! De ennek a motornak nagyon furcsa az előélete! Volt egy srác már, aki ettől a kereskedéstől vette meg pont ezt a motort, de rá 2 hétre már árulta is, nem tudom hogy azóta visszavitte nekik vagy visszavették vagy mi történt. De saját tapasztalataim sem jók ezzel a kereskedéssel szemben. Én Szombathely mellől mentem le hozzájuk 2 éve motort venni, mert azt mondták hogy csak egy hátsó gumi kell rá, de átbasztak, azt gondolhatták hogy nem értek a motorokhoz, mert ez rommá tört szart akarták rám sózni, ha érdekel elmesélem a részleteket is! Sőt egy haverom összetörte az R6-sát, és véletlenszerűen kik jöttek érte megvenni, hát nem pont ők, rá 1,5 hétre már árulták a mocit, megkímélt, sérülésmentes ....
Szóvel sztem FELEJTSD EL ezt a vasat!
nincs, de nem is kell
Sziasztok ! :) Érdeklődni szeretnék hogy a 2004 -es honda cbr 600 rr -ekben van-e kormánystabilizátor alapból ? :)
Sziasztok! szerintetek ennek a CBR-nek gyári a festése? neten nem nagyon találok róla képeket
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-62975
72
Az én kérdésem pedig, láncból mit érdemes venni RK vagy DID? szakaszosan meg van nyúlva, de lengővilla csere előtt is állok uh. esedékes lenne sz.tem....
Ebay, olajból K&N 204 légből is most raktam be K&N-t, eléggé megoszlanak a vélemények róla, de én ezeket használom.