A neten rendelhetö Idom kifurása nélkül,igaz nem olcsó de az uj 1000RR-hez is ilyet rendelt a haverom.Kb 30,000-körül van az ára Euro-függö.
Ha netán kellenek kiegészitö alkatrészek nyugottan szoljatok.
Pl:Brembo RCS19-SBK Felsö fékmunkahenger (Eredeti-nem kinai):75E
AFAM Lánc JT-Alufogaskerék Fékbetét Motul Olajak.
REVIT Egyrészes bürruha-Kesztyü-Hát protektor
Ennek a cbr nek nem gyári fényezése van,mikor vettem a motorom ott volt élőben amúgy szép de ha meg akarod venni felejtsd el mert ennyit nem ér ami rá van írva,csak elárulom talán nyolcszáz párezerbe került a srácnak és ő most hasznot akar húzni rajta.
Lehet, hogy nincs, mégis minden motoros és szerelő így ismeri a jelenséget, amikor "szakaszosan nyúlik" a lánc. Ráadásul minden szakember azzal riogat, hogy ebben az esetben a legnagyobb a szakadás veszélye.
Olyan nincs hogy szakaszosan megnyúlt, csak úgy tűnik. Ahhoz mindig akkor kellene nagy gázt, vagy kemény visszaváltást produkálni, amikor a lánc egy adott része ugyanazon ponton jár. Lehetetlen. Ahol kopás, vagy szennyeződés+sok állás miatt jobban be vannak állva a szemek ott tűnik feszesebbnek amikor forgatod a kereket. Én 600RR-re RK525XSO-t vettem. Brutál erős. Mikor kicsorbult a szerszám a nittelő szemen már vakargattam a fejem, hogy miből van ez!? Nem is kellett rajta állítani egész szezon alatt. Ajánlom.
Hát igen 1-guriga körűl ne várjatok csodát.
Én is meghirdettem de csak alkudoznak rá,hogy már 1-ért va 9000Km-futott is hát hajrá,vegyék meg.
Én tudom mit költöttem rá+újonan én toltam ki és én szervizeltem,csak MOTUL termékekkel.
Hmm....köszi a segítséget, gyanús volt hogy egyetlen képet sem találni neten róla. Állítólag USA kiadás azért nem találunk, meg aki árulja csak bizományiban adta be a gépet.......hát nem tudom élőben kellene látni igazából, csak messze van majdnem 500km..............
Hello!
Ilyen színösszeállításban gyárilag nem jött ki RR! De ennek a motornak nagyon furcsa az előélete! Volt egy srác már, aki ettől a kereskedéstől vette meg pont ezt a motort, de rá 2 hétre már árulta is, nem tudom hogy azóta visszavitte nekik vagy visszavették vagy mi történt. De saját tapasztalataim sem jók ezzel a kereskedéssel szemben. Én Szombathely mellől mentem le hozzájuk 2 éve motort venni, mert azt mondták hogy csak egy hátsó gumi kell rá, de átbasztak, azt gondolhatták hogy nem értek a motorokhoz, mert ez rommá tört szart akarták rám sózni, ha érdekel elmesélem a részleteket is! Sőt egy haverom összetörte az R6-sát, és véletlenszerűen kik jöttek érte megvenni, hát nem pont ők, rá 1,5 hétre már árulták a mocit, megkímélt, sérülésmentes ....
Szóvel sztem FELEJTSD EL ezt a vasat!
Sziasztok! szerintetek ennek a CBR-nek gyári a festése? neten nem nagyon találok róla képeket
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-62975
72
Az én kérdésem pedig, láncból mit érdemes venni RK vagy DID? szakaszosan meg van nyúlva, de lengővilla csere előtt is állok uh. esedékes lenne sz.tem....
Valaki csinált otthon 600rr-hez emelőt, és ha igen méretet tudna nekem adni? Köszönöm.
Esetleg nem tudja valaki a CBR600RR Leyla edit felnimatrica cikkszámát, rendelhetőségét?
Ha netán kellenek kiegészitö alkatrészek nyugottan szoljatok.
Pl:Brembo RCS19-SBK Felsö fékmunkahenger (Eredeti-nem kinai):75E
AFAM Lánc JT-Alufogaskerék Fékbetét Motul Olajak.
REVIT Egyrészes bürruha-Kesztyü-Hát protektor
Keresek 2004-es évjáratú Honda CBR 600 RR-re, komlett utcai idomszettet.
E-mailban várok képeket és árakat: rozsabalazs11a@gmail.com
Én is meghirdettem de csak alkudoznak rá,hogy már 1-ért va 9000Km-futott is hát hajrá,vegyék meg.
Én tudom mit költöttem rá+újonan én toltam ki és én szervizeltem,csak MOTUL termékekkel.
Ilyen színösszeállításban gyárilag nem jött ki RR! De ennek a motornak nagyon furcsa az előélete! Volt egy srác már, aki ettől a kereskedéstől vette meg pont ezt a motort, de rá 2 hétre már árulta is, nem tudom hogy azóta visszavitte nekik vagy visszavették vagy mi történt. De saját tapasztalataim sem jók ezzel a kereskedéssel szemben. Én Szombathely mellől mentem le hozzájuk 2 éve motort venni, mert azt mondták hogy csak egy hátsó gumi kell rá, de átbasztak, azt gondolhatták hogy nem értek a motorokhoz, mert ez rommá tört szart akarták rám sózni, ha érdekel elmesélem a részleteket is! Sőt egy haverom összetörte az R6-sát, és véletlenszerűen kik jöttek érte megvenni, hát nem pont ők, rá 1,5 hétre már árulták a mocit, megkímélt, sérülésmentes ....
Szóvel sztem FELEJTSD EL ezt a vasat!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-62975
72