Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! A célom az volt, hogy minél kisebb legyen a kipufogó belső ellenállása. Ezért lett az EXUP is megműtve. A katalizátor helye pedig (kiöblösödő rész) pedig jól is jött, mert ezáltal egyenletesebb a gázkiáramlás. Ezért nem egy egyenes csövet alkalmaztam. Ha kíváncsi vagy, hogy mi hogy történt, szívesen leírom!
Az Exup-ot nem lenne érdemes bent hagyni? Nekem egy Ixil Extrem végbob van fent olyan mint a Mókus Hondáján van volt gondolom ha ki lenne kapva a katalizátor kicsit fel erősödne a hangja:) De amiket le írtál az alapján mindenképp ki szeretném szedni a katalizátort
Szia! Igen, Ago állította be, ott lett fékpadozva. Fel is tette a teljesítmény ranglistájára (Ago Motors Webshop).
Ago állította be? Az ő padján méretted?
Szia! A teljesítménye 129.8 LE és a nyomatéka 71.4 Nm. (azért ehhez kellet még egy Akrapovic végdob, egy Power Commander 5, és egy Auto Tune). A hangjától még most is feláll a cerkám, pedig már fent van egy jó ideje... Érzésre gyorsabb, spontánabb gázreakció, egyenletes gyorsulás. Lambdaszondát egy ún. kiiktatóval helyettesítettem, a régi csövet vágtam meg, és szedtem ki a katalizátort, de úgy hogy ne látszódjon a műtét. EXUP is herélve lett, de kívülről ez sem látszik. Ha mélyebben érdekel, segítek!
Hello és mennyiben változott meg a teljesítménye? mélyebb lett a hang miben változott? vagy mi lett észlelhető amióta nincs benne? a landa szondát hogy helyettesítetted új cső vagy maradt a régi és ki lett belezve a belső? köszi
Szia! Az én motorom 2007-es kiadású és nincs (már) benne katalizátor.
Egy kérdés kinek van esetleg 600RR- 2008 as amiben nincs bent a katalizátor? lenne pár kérdésem köszi |
Köszönöm, szépen. Igen megvan a válasz.
Szia! A felső vilahíd egy csuklós mechanizmussal össze van kötve a lengéscsillapítóval. Ennek belsejében folyadék van. A lengéscsillapító belsejét egy ívmozgást végző lapát osztja ketté. A tengelyéhez kapcsolódik a karos mechanizmus. A belső lapát által két részre osztott teret egy "bypass" megkerülő csatorna köti össze. Ebben van egy kitöltési tényezővel működő elektromágneses áteresztő szelep. A kitöltési tényezőt közvetlenül a vezérlőegységtől (ECU) "kapja" a járműsebesség figyelembevételével (sebességjeladó VSS). A választ a kérdésedre ennek fényében már te is tudod...
Segitségeteket kérném, a gyári elektromos kormányteló mitől működik? Fel lehet szerelni egyéb tipusra?
...és még! Sok sikert a munkához!
Jó napot Emberek! Ha valaki motoremelő gyártásra szánná a fejét unalmába, szívesen segítek! (Neeem! Nem eladni akarok, SEGÍTENI!)
20e? :)) Neten látok 40-50ért is, bár sztem annyiért sosem kel el...
Szia elsö-15 hátso-43-44 attólfüggöen hol használod.
kb 20ft
Sziasztok!

Szeretném egy picit megváltoztatni az áttételem, és ebben szorulnék a segítségetekre! Korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy mivel hátul nekem is 190-es gumi van fent, ha elöl -1, az ua. mintha gyári áttétel lenne. Szívesen fogadom a személyes tapasztalatokat!
600RR (2006) sérült, de meghegesztett komplett (movistar-os) idomszettet kb. mennyiért lehetne értékesíteni? Gyári cucc!
Néhány helyen gitt, meg egy új fényezés kell rá!
Semmi gond nincsen. Ahogy az elozo kollega is mondja, visszatolod es kesz.
Szia! Semmi gáz! Óvatosan vissza tudod a dugattyúkat nyomni a munkahengerbe! Én rendszeresen kipumpálom a fékkarral (persze nem teljesen...) a dugattyúkat, és letisztítom a rárakodott fékport. Meghálálja a fék, eddig még mindig megmentette az életem...
Szia! Szívesen segítek! Küldök fényképet és méretezést. Ha ezen kívül bármi kérdésed van az elkészítéssel kapcsolatban, állok rendelkezésedre. Küldj egy e-mailt, elérhetőségem az adatlapomon.
nem folyt el, ránézésre még a fékbetétek sem mozdultak kijjebb
... es? Elfolyt a fekfolyadek?
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ma kiszedtem az első felnit, és már mikor nem volt bent a kerék a haverom, véletlenül meghúzta a fékkart. Emlékeztem, mikor a kiskönyvet olvastam volt vmi írva erről, és meg is találtam: "Ne húzza meg a fékkart, míg a kerék ki van szerelve a motorkerékpárból, mert a fékdugattyú kinyomódik a munkahengerből és a fékfolyadék elfolyik. Ha ez előfordul, a fékrendszert Honda márkakereskedésben meg kell javítani.
Szerintetek?