Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20/992-4528
ő nem, hogy Visszahívás nem érkezett rájuk hanem, attól féltem, hogy sok lenne az a 50000 KM és nem ám meg veszem itthon kikacsint az egyik dugó... jó ez durva volt de érted :D
Köszi!
Majd ránézek... esetleg tudnál ajánlani v.mi jót és megbízhatót?
Szia! Érdekel a hátsó sárvédő. Elérhetőséget kérek (tel.) és megbeszéljük a küldést.
Na az akkor fincsi... kicsit hülye ötletnek tűnik , ha összehúznád a rugó valamivel ? ... lehet már nem kicsit vagyok fáradt
Azért voltak gyártástechnológiai szórások (ami kint is maradt), ezért sok ügyfelet el is veszítettek. Néhány volt Hondás szerelő tudna mesélni....
fékkarokat az ebay en lehet venni jó áron
Ilyen problémamám nekem is volt. Műszerolaj segített.
Szia!
Az is megvolt... Van egy 3 lábú álványom + hatos csigasor
De sajna ez sem jött be. Lehet, hogy szétszedem az egészet. Most már nagyon idegesít.
Szia! Köszönöm! A fékkarokat, lábtartókat, bukógombákat a Dangernél vettem. (IRC fék és kuplung kar, Valter Moto)
Szaisztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy egy 2007-es Pc40-es Cbr kormánycsutkájának hány milis a belső átmérője ?
Az enyém elhajlott (gyári) és cserélném egy másikra (LSL) ha esetleg tudnátok ajánlani gyártót azt megköszönném. A lényeg hogy a szára később cserélhető legyen.
Köszi
Ketten, egyik felemeli hátulját, másik meg operál . Elvileg működnie kell.
király a gép!
Elárulnád, hogy ilyen fékkart hol lehet beszerezni? köszi
Sziasztok!

2006 körüli cbr 600 blokkot keresek. Üres, hibás, repedt igazából bármi jó! Csak pozicionáláshoz kellene, ép felfogatási pontokkal!

Köszi!
Na más téma. Hátsó rugó előfeszítést , hogy állítotok?!
Gyári körmös kulcsal meg se bírom mozdítani... pedig nem vagyok gyenge gyerek. Állandóan kipattan az a rohadt a helyéről!
Szétbarmolni nem akarom, úgyhogy kókány kalapácsolásos megoldás nem érdekel. Már megtakarítottam + wd40 és hasonlók voltak. mozogni, mozog. De a körmökön nem ugrik át.
Valami hasznos infónak örülnék
Alapjáraton 106 db?
Eddig nekem sem kellett egy műszakin sem beindítanom!
...Nekem be se kellett indítani a motort.
Ebben nincs semmi és 106 db ha jól tudom műszakin ennyit mértek
Eddig még nekem sem szóltak, csak az egyik cimborámat kurták meg 30.000-re "E" jelzés nélküli kipufogóért.
Az Ixil-be van "E" jelzés?
Nekem IXIL extrem dob van fent szerintem a leg hangosabb végdob amit lehet kapni de senki nem szól érte pedig Vas megyében is rendszeresen járok
Szia! Nekem is rs5 van, de a műszakin simán átment...
A 30e HUF bünti, meg jó lesz 100e-nek is (Engedély Nélküli Átalakítás címén)!
Szia!
Az enyém 07'-es, 08' 12.23. forgalombahelyezéssel és csak 16000km van még benne!
Visszahívás nem érkezett rájuk.
http://www.motorcyclerecall.co...
Műszakira én is az RS5-tel vittem, mert egy nagyon jó ismerősöm a vizsgabiztos, és nem foglalkozott vele
De ahogy már mondtam, itt Vas megyében már szigorúan ellenőrzik, és 30.000 Ft ellenében díjazzák!
Nekem is Yoshimura Rs5 van és brutál hangos. Azt tapasztalatból mondom,hogy szinte minden szomszédos országba(Ausztria, Horvát) szigorúan veszik a kipufogot és egyébb más dolgokat. Itthol még én se hallotam volna, hogy prolémáznak. Én műszakira is ezzel a full nyitott dobbal vittem.