ő nem, hogy Visszahívás nem érkezett rájuk hanem, attól féltem, hogy sok lenne az a 50000 KM és nem ám meg veszem itthon kikacsint az egyik dugó... jó ez durva volt de érted :D
Szaisztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy egy 2007-es Pc40-es Cbr kormánycsutkájának hány milis a belső átmérője ?
Az enyém elhajlott (gyári) és cserélném egy másikra (LSL) ha esetleg tudnátok ajánlani gyártót azt megköszönném. A lényeg hogy a szára később cserélhető legyen.
Köszi
Na más téma. Hátsó rugó előfeszítést , hogy állítotok?!
Gyári körmös kulcsal meg se bírom mozdítani... pedig nem vagyok gyenge gyerek. Állandóan kipattan az a rohadt a helyéről!
Szétbarmolni nem akarom, úgyhogy kókány kalapácsolásos megoldás nem érdekel. Már megtakarítottam + wd40 és hasonlók voltak. mozogni, mozog. De a körmökön nem ugrik át.
Valami hasznos infónak örülnék
Szia!
Az enyém 07'-es, 08' 12.23. forgalombahelyezéssel és csak 16000km van még benne!
Visszahívás nem érkezett rájuk. http://www.motorcyclerecall.co...
Műszakira én is az RS5-tel vittem, mert egy nagyon jó ismerősöm a vizsgabiztos, és nem foglalkozott vele
De ahogy már mondtam, itt Vas megyében már szigorúan ellenőrzik, és 30.000 Ft ellenében díjazzák!
Nekem is Yoshimura Rs5 van és brutál hangos. Azt tapasztalatból mondom,hogy szinte minden szomszédos országba(Ausztria, Horvát) szigorúan veszik a kipufogot és egyébb más dolgokat. Itthol még én se hallotam volna, hogy prolémáznak. Én műszakira is ezzel a full nyitott dobbal vittem.
Majd ránézek... esetleg tudnál ajánlani v.mi jót és megbízhatót?
Az is megvolt... Van egy 3 lábú álványom + hatos csigasor
De sajna ez sem jött be. Lehet, hogy szétszedem az egészet. Most már nagyon idegesít.
Tudnátok abban segíteni, hogy egy 2007-es Pc40-es Cbr kormánycsutkájának hány milis a belső átmérője ?
Az enyém elhajlott (gyári) és cserélném egy másikra (LSL) ha esetleg tudnátok ajánlani gyártót azt megköszönném. A lényeg hogy a szára később cserélhető legyen.
Köszi
Elárulnád, hogy ilyen fékkart hol lehet beszerezni? köszi
2006 körüli cbr 600 blokkot keresek. Üres, hibás, repedt igazából bármi jó! Csak pozicionáláshoz kellene, ép felfogatási pontokkal!
Köszi!
Gyári körmös kulcsal meg se bírom mozdítani... pedig nem vagyok gyenge gyerek. Állandóan kipattan az a rohadt a helyéről!
Szétbarmolni nem akarom, úgyhogy kókány kalapácsolásos megoldás nem érdekel. Már megtakarítottam + wd40 és hasonlók voltak. mozogni, mozog. De a körmökön nem ugrik át.
Valami hasznos infónak örülnék
Eddig nekem sem kellett egy műszakin sem beindítanom!
Az Ixil-be van "E" jelzés?
A 30e HUF bünti, meg jó lesz 100e-nek is (Engedély Nélküli Átalakítás címén)!
Az enyém 07'-es, 08' 12.23. forgalombahelyezéssel és csak 16000km van még benne!
Visszahívás nem érkezett rájuk.
http://www.motorcyclerecall.co...
De ahogy már mondtam, itt Vas megyében már szigorúan ellenőrzik, és 30.000 Ft ellenében díjazzák!