Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Nem a te motorodba, de szinte az összes ismerős CBR-es motorjában SEM ilyen viszkozitású olaj van... Akitől én kérdeztem, hogy van-e ilyen olaja, úgy nézett rám mintha ufót látott volna... Elég szomorúnak tartom, hogy -szervizeket is ideértve- öntözgetnek mindenféle olajat a motorba. Csak érdekességként érdemes megnézni az egyik korábbi Superbike újságban mejelent cikket, ami egy 600RR hosszútávú tesztjéről szólt. (szétszerelés után láthatóvá vált főtengely csapágy lepattogzódás...) Szakszervízben öntöttek bele olajat... Nem savazni akarok senkit, de én ettől kezdve ragaszkodom a gyári előíráshoz.
"Egyébként a 300V Factory Line vörsöny olaj, nem?" ja aztat mondják. Én meg vörösnek óvastam bazz...
Tavaly úgy gondoltam idén majd rengeteget pályázok. Végül is a tervet 100%-on teljesítettem, mert annyira mentem el, amennyire csak tudtam. Egyszer sem jutottam ki mókázni sajna.
Nem vörös, hanem ződ! Februárban még sikerült szereznem 3500.- jó Magyar krajcárért... Erre most már 4500.- lett 1Literkével.
Persze a tiéd sem rossz ár, ahoz képest, hogy XY-tól veszem, aki...
Még sosem volt 10W-30-as a motoromba
Most akkó mennyiééé? Egyébként a 300V Factory Line vörsöny olaj, nem? Há' ki vagy te, valami Fittipaldi?
Sziasztok!

Nem tud valaki '04-es 600RR-hez Yoshimura leömlőt?
bocs 4500.-
még jó, hogy lehet kapni!
300v factory line 3500huf... legalább is én ennyiért veszem.
Aggyisten emberek! MOTUL 7100 10W30; MOTUL 5100 10W30 motorolaj valakit érdekel? 2007 utáni CBR600RR-be a gyártó ajánlja. Nagyobb tételben veszem, így óccsóbb, hiába, válság van... 4500 pénz/liter.
Nem!
zx6-os kawa van van rajta...
Szasztok
Ezt megvennétek?

600RR póló
Sziasztok!

Eladó egy CBR600rr 07-08 zsír új fekete üléspúp ha valakit érdekel.
Ár:10000Ft!
Postán is elküldöm!
06303210309
bali105gsxr@gmail.com
Köszönöm szépen a Válaszod :) Nagyon hasznos tanácsokkal láttál el :)
Szia!
Itt egy link, ahonnan elvileg le tudod tölteni a számodra megfelelő szervizkönyvet.Én kipróbáltam, nekem elkezdte a letöltést. keresd meg a felsorolásban a tiédet és kattintás után a bemutató kép alatt van egy kis "letöltés" felirat. :http://www.manualedereparatie....
Gondolom itt megvan az óra beállítás módja is.
A hűtővízzel kapcsolatban : Vegyél pl. benzinkúton, vagy autós boltban hűtővizet.A flakonon rajta kell lenni, hogy milyen keverési arányban kell higítani desztillált /ioncserélt/ vízzel, de van eleve bekevert hűtővíz is. Semmi nem indokolja, hogy szezononként cserélgesd a vizet. Ha egyszer feltöltöd a keverékkel, az egész évben jó lesz!Nem beszélve arról, hogy a hűtővíz tartalmaz olyan anyagokat, amik gátolják a rozsdásodást, míg a sima desztillált víz nem. A vizet leereszteni a rendszer lehető legalacsonyabb pontján kell, értelem szerűen azért, hogy minden víz kijöjjön belőle. Jól gondolod, a feltöltést az idom alatti,eldugott tartálynál kell elvégezni, ha nincs a hűtőradiátoron beöntő nyílás felül.Ha feltöltötted, indítsd be a motort, hogy felmelegedjen üzemi hőmérsékletre, vagy akár kicsit feljebb, hogy a meleg hatására nyisson a termosztát. Így a teljes hűtőrendszerben szabadon áramlik a hűtőfolyadék és légteleníti is magát úgy, hogy a túlfolyó tartályba megy a levegő, illetve onnan "veszi fel" a szükséges vizet a rendszer. Ha ez megvan, akkor állítsd le a mocit és ellenőrizd a tartályt, mert nagy valószínűséggel kell majd még bele tölteni, hogy min. és max. között legyen a szint. Amúgy a tartályt azért nem teszik jobban hozzáférhető helyre, mert ezt a műveletet viszonylag ritkán kell elvégezni, ha nincs valahol probléma. Ahhoz meg, hogy naponta, hetente, vagy havonta ellenőrizd a szintet, nem kell szétszedni mindent, csak némi tornázással meg kell találni azt a helyet, ahonnan látod a tartályt.
Bocsi, hogy ennyit írtam, de igyekeztem érthetően leírni mindent.
Ha vkit esetleg érdekelne, 1 szett Pirelli Diablo Supercorsa SC1 180/60 1712 120/70 1112, és van még 1 szett Metzeler Racetec K2-m 180/60 4811 120/70 4010 ezeken kívül van még egy Bridgestone Battlax R10 180/55, Metzeler Racetec K2 120/70 0809 és egy 200-as Pirelli Slick gumim.
Sziasztok legjobb motortulajdonosok! Segítséget kérnék (2003cbr) tompított fényszóró állításához mert xenon lett szerelve és nagyon felvilágít. Minden leírást tapasztalatot szívesen olvasok! Köszönöm!
Köszi szépen tesó :) De tudod amit én nem tudok azt szeretem megkérdezni, nem pedig a saját fejem után menni, de te ha ilyen okos vagy inkább segítséget nyújtanál nem pedig beszólnál :)
Milyen motoros az ilyen, aki még azt sem tudja hogy hol és milyen folyadék kell a hűtőbe! , de amikor felraktad a motorod, már árultad, mert tavasszal 1000RR-t szeretnél! GRATULÁLOK
Helló! Köszi a választ! Igazából még nem javult meg sajnos és nem is volt időm szétszedni :S de fogok rá időt szakítani! akkor a mostani hűtőfolyadékot igencsak le kéne engedjem, azt nem tudod hol kell? és újrafeltölteni majd az újjal a hűtőnél kell vagy a kis műanyag tartályánál? Köszi helló :)
Az órát a két gomb hosszú megnyomásával tudod állítani. Hűtőfolyadékból Motult vettem. Van több féle is, akár 136 C fokos forrásponttal.
Amúgy megjavult az üzemanyagszint jelződ?
Okés Mester! meglesz!
Bazz nem specko hűtőfolyadék.Nem atomerőmű ez.
Minden kútnál lehet venni aluhoz való koncentrátumot amit 1.1-ben bekevers és feltöltöd vele.
tényleg még annyit, hogy órabeállítást hogy kell beállítani hogy hány óra van? És akk hol lehet ilyen speckós folyadékot kapni ? :O vagymi a neve? ennek a folyadéknak?
Nem igazán.. Speciális hűtőfolyadék kell bele, sokminden miatt.
Én desztillált ízzel szoktam feltölteni! Télen meg megy majd bele a fagyálló! Nem jól csinálom ? :O
Azért, mert kevés benne a hűtőfolyadék, és levegős a rendszer. Amikor melegszik akkor "szorítja ki" a levegőt, és amikor lehűl, akkor a vákum kiszívja a kiegyenlítőtartályból a kellő mennyiséget. Töltsd fel max-ig, és figyeld. De azért az nem mindegy hogy mit öntesz bele, a sima víz nem jó, de a tescos hűtővíz sem!