csak valamelyik nap töltöttem fel a max fölé és 1 motorozás után a min alá csúszott! Ez valyon mitől van? Kevés még mindíg benne a víz? vagy hova tünt? :D
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet a cbr-b hűtőfoladékot tölteni? van hűtőfolyadék tartálya? mert egy tartály van a jobb oldali idom alatt de az elég eldugott? Abba kéne tölteni? Előre is köszi helló!
3-4napja találtam ki, hogy felrakom, a gondolat már pár hete felmerült. A fekete jobban áll egy motornak . Régóta fenn van mármint a kérdéses2007-es. Maj meglásjuk, hogy mi lesz. Volt már telefon érdeklődés szinten.
Hali! Sajnos eladó sorba került a kedvencem. Ha tudtok valakit, aki ilyen gépen töri a fejét, annak nyugodtan ajánlhatjátok. Köszi!
mail: scanlonkukacfreemail.hu
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-6132085
Szia! Nekem is volt üzemanyagszint jelző gondom. Próbáld meg az óra alatti csatlakozót megmozgatni. Nekem ott nem érintkezett rendesen. Most szuper. Üdv
Van vkinek tapasztalata, hogy '04-es RR-ben hogy viselkedik egy K&N sportszűrő? Érezhető vmi teljesítménynövekedés, és kell vmi hangolni miután sportszűrő lett beletéve?
A kijelzőre annyit ír a könyv, hogy meghibásodott az üzemanyag rendszer fordulj márkaszervízhez. Ez volt a "11e" kilóméteres külföldi gépsárkány?
2004-es évjárathoz jaso t 903 10w-40 .
ÁLLÓ helyzetben, dugóban fog az feljebb is menni. Majd kapcsol a venti 104-nél.
A többi kérdésre a motorhoz kapott könyvben ott a válasz, feltéve ha kaptál hozzá.
Sziasztok! Friss cbr 600 RR tulaj vagyok, és lenne egy pár kérdésem, nállam tapasztaltabb motorosoktól. Kb. 1000 km-t mentem még eddig a mocival és lenne olyan kérdésem, hogy nektek is van kattanó kissé zajosabb hang másodikba váltáskor illetve nagyobb fordulaton váltáskor? Ez normálisa, vagy természetellenes? A második amit még tapasztaltam, hogy igaz most közel 40 fok volt de akkor is menet közben a vizem szrintem normális 75 és 85 között mozog, de ha álltó helyben vagy lassúmenetben megyek vele pillanatok alatt felszökik 100-ra :S Ez is normális? Harmadig pedig, hogy szeretnék olajat olajszűrőt cserélni és szeretném kérdezni, hogy milyen olaj lenne bele a megfelelő? Volt egy kis cbr 125-ösöm is abba mindíg Motul 10W 40 et tettem ebbe milyen kell? És van még egy problémám :S a benzinszint mutatóm nem mutatja a szintet hanem cska a kis rublikák csak folyamatosan le fel játszanak :S ezt sem értem mitől van? Váélaszotokat köszönöm Üdvözlettel Krisztián
Sikerült a motoromra bukógombát venni, de mikor megláttam hogy a műanyagot ki kell vágni elszomorodtam.. Van valakinek valami ötlete hogy hogy lehet rátenni anélkül hogy vágni kelljen?
Lehet hogy hülye kérdés.
2005ös a motor
mail: scanlonkukacfreemail.hu
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-6132085
Van vkinek tapasztalata, hogy '04-es RR-ben hogy viselkedik egy K&N sportszűrő? Érezhető vmi teljesítménynövekedés, és kell vmi hangolni miután sportszűrő lett beletéve?
2004-es évjárathoz jaso t 903 10w-40 .
531 +/- 2.5 cm3 vagy 110 mm a felső peremtől
A többi kérdésre a motorhoz kapott könyvben ott a válasz, feltéve ha kaptál hozzá.
A GSG-nek van konzolos kivitele, amit nem kell fúrni
Sikerült a motoromra bukógombát venni, de mikor megláttam hogy a műanyagot ki kell vágni elszomorodtam.. Van valakinek valami ötlete hogy hogy lehet rátenni anélkül hogy vágni kelljen?
Lehet hogy hülye kérdés.
2005ös a motor
Jövőhéten Kakucs vmelyik délután?