Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak valamelyik nap töltöttem fel a max fölé és 1 motorozás után a min alá csúszott! Ez valyon mitől van? Kevés még mindíg benne a víz? vagy hova tünt? :D
Abba bizony!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet a cbr-b hűtőfoladékot tölteni? van hűtőfolyadék tartálya? mert egy tartály van a jobb oldali idom alatt de az elég eldugott? Abba kéne tölteni? Előre is köszi helló!
3-4napja találtam ki, hogy felrakom, a gondolat már pár hete felmerült. A fekete jobban áll egy motornak . Régóta fenn van mármint a kérdéses2007-es. Maj meglásjuk, hogy mi lesz. Volt már telefon érdeklődés szinten.
:) És mit szólsz a feletted levőhöz, amiben ugyancsak sok a 9-es? Amúgy mióta hirdeted? Vannak azért érdeklődők? Üdv
Cseréljünk otta enyém sok kilencessel.
Hali! Sajnos eladó sorba került a kedvencem. Ha tudtok valakit, aki ilyen gépen töri a fejét, annak nyugodtan ajánlhatjátok. Köszi!
mail: scanlonkukacfreemail.hu
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-6132085
üdv. eladók a képeken látható "új" 1 napot futott alkatrészek (kivéve a kipufogórendszert 1000 km ) , cbr 600 rr -hez 2007-től (pc 40 ) érdeklődni telefonon a 0620/598-2538-as számon lehet !
Szia! Nekem is volt üzemanyagszint jelző gondom. Próbáld meg az óra alatti csatlakozót megmozgatni. Nekem ott nem érintkezett rendesen. Most szuper. Üdv
Nekem az van benne. De mivel már így vettem nekem is csak a srác mondta hogy magasabb fordulaton jobban húz. Elvileg.
Sziasztok!

Van vkinek tapasztalata, hogy '04-es RR-ben hogy viselkedik egy K&N sportszűrő? Érezhető vmi teljesítménynövekedés, és kell vmi hangolni miután sportszűrő lett beletéve?
Igen ez volt az! :) köszi szépen
A kijelzőre annyit ír a könyv, hogy meghibásodott az üzemanyag rendszer fordulj márkaszervízhez. Ez volt a "11e" kilóméteres külföldi gépsárkány?
2004-es évjárathoz jaso t 903 10w-40 .
45x57x11
531 +/- 2.5 cm3 vagy 110 mm a felső peremtől
Sziasztok! valaki meg tudná mondani hogy a 2003-as modellnek mekkora az első teló szimering mérete, és mennyi olaj kell bele?
Szia! Köszi a választ de sajnos nem kaptam hozzá, és ezért szerettem volna megkérdezni itt :)
ÁLLÓ helyzetben, dugóban fog az feljebb is menni. Majd kapcsol a venti 104-nél.
A többi kérdésre a motorhoz kapott könyvben ott a válasz, feltéve ha kaptál hozzá.
Sziasztok! Friss cbr 600 RR tulaj vagyok, és lenne egy pár kérdésem, nállam tapasztaltabb motorosoktól. Kb. 1000 km-t mentem még eddig a mocival és lenne olyan kérdésem, hogy nektek is van kattanó kissé zajosabb hang másodikba váltáskor illetve nagyobb fordulaton váltáskor? Ez normálisa, vagy természetellenes? A második amit még tapasztaltam, hogy igaz most közel 40 fok volt de akkor is menet közben a vizem szrintem normális 75 és 85 között mozog, de ha álltó helyben vagy lassúmenetben megyek vele pillanatok alatt felszökik 100-ra :S Ez is normális? Harmadig pedig, hogy szeretnék olajat olajszűrőt cserélni és szeretném kérdezni, hogy milyen olaj lenne bele a megfelelő? Volt egy kis cbr 125-ösöm is abba mindíg Motul 10W 40 et tettem ebbe milyen kell? És van még egy problémám :S a benzinszint mutatóm nem mutatja a szintet hanem cska a kis rublikák csak folyamatosan le fel játszanak :S ezt sem értem mitől van? Váélaszotokat köszönöm Üdvözlettel Krisztián
Pontosan nem tudom, de olyan 600-650km-t már én is mentem vele 1 nap alatt. A 4-500 simaügy...
Mondjuk én a vásárlás előtt tájékozódtam volna a felszerelésről.
A GSG-nek van konzolos kivitele, amit nem kell fúrni
Pillanatragasztó
Hello!

Sikerült a motoromra bukógombát venni, de mikor megláttam hogy a műanyagot ki kell vágni elszomorodtam.. Van valakinek valami ötlete hogy hogy lehet rátenni anélkül hogy vágni kelljen?
Lehet hogy hülye kérdés.
2005ös a motor
1000km volt a legtöbb egy nap rajta :)
600rr rel ki volt a legmesszebb túrázni?
Kawa csere érdekel? Ugye nem neked lesz?
Jövőhéten Kakucs vmelyik délután?