Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda cbr600rr első felnit keresek, aki tud írjon! kösz!
Szia! Az Akrapovic pontos árára már nem emlékszem, de azt hiszem 114 pénz körül volt. Egyébként meg tudod pontosan az árat, ha felhívod Molnár Dénest (06303578924). Rendszámtartó konzol saját gyártmány, Barracuda (barracuda.it) rendszámtartó alapján. Minősége bátran mondhatom, hogy vetekszik vele, a dizájn meg nekem legalább is bejön... Külön leszerelhető a rendszámtartó az indexekkel, ill. az egész konzol. Rendszám dőlésszöge fix, mert feleslegesnek tartottam még egy plusz csuklópántot közbeiktatni, mivel egyszer beállítom és utána úgy sem foglalkozom tovább vele. Ha még bármi kérdésed van, szívesen válaszolok, segítek...
hi,
ez mit jelent brutto árban?

illetve ezt a rendszámtábla tartó konzolt hol vetted? itt azt a csonkot értem ami kijön az idom alól, ahol oldalanként 2-2 csavar rögzíti a gyárit is. nagy bajom hogy ha pályázok, nem tudom lecsavarozni a hátsó rendszámtábla tartó konzolt indexestül..
elfekvésnél nem ártana, ha nem lenne rajta :D
Sziasztok! Lábtartója valakinek esetleg elfekvőben? Csak a taposó rész kellene ami fel le hajlik, vagy ha valaki tudja honnan tudnék szerezni ne tartsa magában. Előre is kösz!
'04-es rr-hez keresek ócsó pályaidomot. Egy a lényeg, ne legyen törött, és a felfogatási pontok is épek legyenek. Szín , karc nemérdekel, felőlem "hupirózsaszin" is lehet.
Szia! Sajnos nem csereszabatos... De talán itt: Twin Motor Kakasd. Sok szerencsét!
Hello, műszer falat keresek 2007es cbr600hoz, találtam egy 2006osat szerintetek az is jó?
Sziasztok!

Valaki mérje le legyen szives, a tankon található matricát ( szárny + honda felirat) esetleg, hol rendelhető eredeti nagyságban, jó minőségben. Köszi.
Sziasztok!

Van egy eladó fehér üléspúpom 600RR-hez, 9.000 Ft-ért. Érdeklődni mobilon (adatlap).

gyoztes
üdv. eladó cbr 600 rr, 2011- évjárathoz teljesen új eredeti idomszett, lámpákkal, tükrökkel, indexekkel, ülésekkel, összes komplett lábtartóval , fékpedállal, váltókarral, minden új ! ami a képeken látszik csak egyben eladók ár 290 eft. 0620/992-4528
R157
A hátsó ülés alatt van, az én 05ös gépemnek:
COLOR NH-1
CODE NH1E
Helló!

Valaki meg tudná nekem mondani a 2006-os CBR600 piros színének a kódját? Vagy legalább hogy merre érdeklődjek?!

Köszi!
Hát....dinamikában olyan, mint egy átlagos 2.5-3 literes szívómotor és úgy tol, mint egy elektromotor (nincs feltöltési késlekedés) és jóval kevesebbet fogyaszt, g/km-ben felveszi a versenyt a hybrid-el (ami jóval költségesebb) Sőt..!
Így van!

Látom tudjátok mi az autó!
A 170 lóerős közvetlen befecskendezéses 1.4 VW-motor az egy forradalmi motor volt. Több éven keresztül az év motorja volt!
Kösz!

Tehát, az üzemanyag ellátó rendszer teljes körű átvizsgálásra van szükség (új tömítések, szóráskép, üzemanyag nyomás-szállítás vizsgálat stb.)

Szerintem ha üzemanyag problémák lennének, akkor először a közvetlen befecskendezés benzinesek tiltakoznának (botrány lenne).
A tesóm ugyan ott és ugyanazt tankol a Golf közvetlen befecskendezéses 170 lovas 1.4 GT-be és problémamentes ....
Szia!

Tankolhatsz bele 95-ösöt is de nem hiszem, hogy üzemanyag probléma lenne. Másrészt a kopogásérzékelő utána állít.
Én inkább befecskendező szelep (szorulás) szóráskép, üzemanyag nyomás szabályzási (fuel rail membrán, tömítettségi) problémára gondolok.
Nem tapasztalsz indításnál égési kopogást, égési csörgést?
Sziasztok!

Csettegnek a befecskendező szelepek ez normális jelenség? Menet közben ciripelnek és a üzemanyagpumpának is más hangja van feltöltésnél.

Egyébként Shell 100-as Racing üzemanyagot használok. Szerintetek átálljak 95-ösöre, ami a gyári előírás?
Ja a cucc vadonat új, és a dob felőli csőátmérő 52mm/49mm ( külső/belső )
Háát elkeltek a kipuffok, de maradt pár típus specifkus bekötőcső, ha valakit érdekel bagóért . Ha valaki szeret barkácsolni, vagy már van neki dob, csak a bekötőcső hiányzik stb.

CBR600RR '03-'04
5 pénz, és ebbe már a posta is benne van .

jedis@freemail.hu
Sziasztok ki rendelt már Ebay-ról idom szettet mert kiakarom próbálni :DD hogy néz ki a baba máshogy :) mire kéne figyelni stb ha valaki bármit is tud nyugodtan írja le pls
Árat már pontosan nem tudom megmondani, legegyszerűbb ha megcsörrented ezt a jóembert és ő pontosan megmondja, hogy mennyi az annyi. Hangja (legalább is nálam) még mindíg merevedést okoz! Én a szűkítő nélkül használom (igaz van a füleimben füldugó), kiegészítve egy PC V-tel. Nem csuklik, hörög, köhög, csak tol és ordít... Vidi számtalan van róla a Youtube-on, de hidd el a valóságban még szebb a hangja.
köszi szépen, akkor kb 130lesz? beteg hangja van? fel tudnál rakni egy videót róla?
Szia! Én itt vettem: 06303578924 Molnár Dénes. -20%-kal olcsóbban hozzá tudsz jutni a gyári csomagolású vadonat új dobhoz+ összekötőcsőhöz. Én rajta keresztül vettem a Karasnánál. Ja, még valami: NEM fogod megbánni...