2005-ös fordított teleszkópos 600rr első ülés. 5000Ft az ára. Gyári huzat, nincs kiszakadva/kiülve. Budapesten személyesen átvehető, esetleg el is postázom.
Sziasztok! Köszönöm az információkat! Ma írtam a cégnek e-mailt, remélem megoldódik a dolog! De hogy amint megérkezik ez a nyamvadt lámpa, aznap berúgok, az már biztos...
Nekem volt ebay-es negatív tapasztalatom és akkor még nem tudtam, hogy hogyan lehet ott reklamálni, így buktam kb 5000Ft-ot. Azóta jobban figyelek, hogy kitől, honnan rendelek, ha nem jön szerintem idejében, akkor reklamálok, amíg meg nem érkezik.
De mivel a legtöbbször nem futárcéggel rendelsz, mert az drágább a postánál, ismerve a hazai (és nemzetközi) viszonyokat, simán belefuthatsz egy "kiszakadt" és üres csomagba, ha egyáltalán megkapod.
Szóval, ha 2-3 héten belül semmi jele a cuccnak, kezdj el reklamálni a cégnél, legfeljebb kapsz egy csomagfeladót, vagy tracking számot, amivel jó esetben tudod követni, hol is tart a cuccod.
Szia! Ezt nem mondod komolyan? Volt már ilyen jellegű problémád? Érdekes, amit a németektől rendeltem, minden időben megjött... Ha tényleg ilyen trehányak, még ma belépek az Al-Kaidába
Szia! Köszönöm a választ! Én is rendeltem egy ilyen lámpát (TST Industries USA), de vagy nagyon elfelejtették, vagy gyalog hozza valaki, mert csak nem akar ideérni... Azt hittem, hogy közelebbi forrásból származik. Plexivel dettó ugyanígy jártam. Amcsik nem egy idegbeteg népek lehetnek... Vagy rohadtul nem kell a pénz nekik. Ja...,most jut eszembe, hát azt húzták le a számláról legelőször...
Üdv . A lámpát az USA-ból rendeltem , olyan 40 körül mozog az ára , a plexit pedig a www.dangerbikes.hu -ról a plexi úgy tudom 26 volt , a matricákat meg régebben szereztem egy motorkiállításról :)
Szia! Szép a vasad! Nekem is van egy ugyanilyen, de évek múltán is nagyon szeretem és tetszik. Ami érdekel, és megkérdezem, a hátsó lámpa, a plexi és a HRC-s matrica. Ezeket hol, mikor, mennyiért szerváltad? Választ köszönöm!
Nyomófokozati csillapítás:
Alapbeállításhoz a következőképpen térhetsz vissza:
1. Forgasd az állítócsavart az óramutatóval egyezően addig, míg nem fordul tovább. Ez a legkeményebb beállítás.
2. Az alapbeállításhoz forgasd a beállító csavart az óramutatóval ellentétesen körülbelül 2 fordulatnyit úgy, hogy a beütött jel vonalba kerüljön a referencia jellel.
3. Figyelj oda, hogy mindkét villaszár ugyanabba a pozícióba kerüljön.
2004-es CBR 600 RR első futómű alapbeállítása: alapbeállításba úgy térhet vissza, hogy az állítócsavart addig forgatja, míg a negyedik rovátka kerül vonalba a villaszár záró fedelével. És forgassa a beállító csavart addig, hogy a beütött jel vonalba kerüljön a referencia jellel. Nem tom hogy a 2006-osé eltérhet-e! Tudom hogy fordított telós az már, de hátha tudtam segíteni.
2005-ös fordított teleszkópos 600rr első ülés. 5000Ft az ára. Gyári huzat, nincs kiszakadva/kiülve. Budapesten személyesen átvehető, esetleg el is postázom.
Milyen ülésed van és mennyi az ára? nekem első kellene
De mivel a legtöbbször nem futárcéggel rendelsz, mert az drágább a postánál, ismerve a hazai (és nemzetközi) viszonyokat, simán belefuthatsz egy "kiszakadt" és üres csomagba, ha egyáltalán megkapod.
Szóval, ha 2-3 héten belül semmi jele a cuccnak, kezdj el reklamálni a cégnél, legfeljebb kapsz egy csomagfeladót, vagy tracking számot, amivel jó esetben tudod követni, hol is tart a cuccod.
Reklamálj a cégnél, heti 2 alkalommal, hátha bejön...
Szép a gép Olyan kérdésem lenne hogy az integrált hátsó lámpa hátúlról olyan kocsi magasságból látszik rendesen? Én is nagyon gondolkozom rajta
Pár kép a kis cbr-remről :)
De arra vigyázz, hogy mindkettő ugyanabba a pozícióba kerüljön. Mert ahogy látom az egyik keményítve, a másik lágyítva lett.
Alapbeállításhoz a következőképpen térhetsz vissza:
1. Forgasd az állítócsavart az óramutatóval egyezően addig, míg nem fordul tovább. Ez a legkeményebb beállítás.
2. Az alapbeállításhoz forgasd a beállító csavart az óramutatóval ellentétesen körülbelül 2 fordulatnyit úgy, hogy a beütött jel vonalba kerüljön a referencia jellel.
3. Figyelj oda, hogy mindkét villaszár ugyanabba a pozícióba kerüljön.