Szia !
Én nem kaptam matrica szettet ha jól tudom (sajnos) gyárilag ez a festése replika.
Igen a törés valakinek bejön valakinek nem nekem speciel bejön és hasznos az tuti :)
Szia!
Látom neked is ilyen géped van mint nekem.Érdeklődnék, hogy a gyári kiegészítő matricaszetted nincs-e meg véletlen, mert érdekelne.
Amúgy nem rossz a plexi, de a törés a végén nem néz ki túl jól, bár hasznos.
Számomra a gyári nekem légvédelemből nem felelt meg pont az a kicsi + van meg az MRA ban ami kell számomra
Ha érdekel megnézem a pontos tipust elvileg megvan mivel becsomagoltam a gyári plekot :)
A Puig ok nagyon teccenek majd 1x talán :)
A kepékről ítélve tényleg csúnya?
Hát sztem se vedd meg ez a CBR-t!
Beázott? Volt hogy sterimoval mostam le a motorom, de mégsem ázott be a km-órám. A km-óra állása meg nevetséges! Nem tudom, lehet hogy hülyeség, de a '05-'06 széria ilyen festéssel nem jött ki, ilyen színben csak a '03-'04 közöttiek voltak, de azokban nem volt bent a sárga Racing felirat az oldalidomban, szóval vagy amcsi a gép, vagy már nem gyári idom van rajt. Szóval elég sok minden ami elgondolkodtatja az embert a megvétele előtt!
Nekem a legjobban a Puig tetszett. Az volt anno a 929-emen. MRA-ból láttam párat élőben és szerintem nagyon rondák, főleg a "kocka" alakú... http://www.puigusa.com/tuning-...
Én ilyen állapotban lévő motort csak akkor vennék meg ha ismerem az előéletét. Én is többszörösen sérültet vettem de ismertem az előző gazdáját és minden hibáját tudtam.
Szerintem keregess még és találsz jobbat is.
Halihó. Nekem olyan gondom lenne, hogy a műszerfal pixelhiányos illetve kilóméter óra nem jó. az eladó azt mondja nem törte ... ez előfordulhat? :S erről van szó érdemes e megvenni pls írjatok,
Én nem kaptam matrica szettet ha jól tudom (sajnos) gyárilag ez a festése replika.
Igen a törés valakinek bejön valakinek nem nekem speciel bejön és hasznos az tuti :)