Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hagyd a picsába úgy ahogy van,úgyis dobod még a szezonba eleget.majd eladás előtt ráérsz...
nálam 4 ezererért kapsz egyet
06209861550
Köszi szépen. Meg abban tudnátok segíteni tekintve, hogy tapasztalatlan vagyok (ez volt az első) :), hogy lehorzsolt idomokkal, deklivel mit érdemes kezdeni? Egy avar kupacon landolt a gép, úgyhogy hál Istennek annyira nem vészes. Az idomoknak lehet elég lenne egy polir, de a deklivel nem tudom mit kezdjék, meg az idomokkal, ha mégsem elég a polir.
Gondolom a legegyszerűbb és egyben legdrágább is az lenne, ha betolnam egy markaszervizbe...de ettől megkimelnem a penztarcam.
Helló,
Én mostanában mindenhol ezt a kék gyöngyvászon zsákba csomagolt A tipusut látom, ez simán befér a hátsó ülés alá.
Félreértesz, a szerszámkészlet a sok suzuki-s havernak szokott kelleni...
Csak 1 HONDA otthagyni nemfog sehol a manuál meg csak úgy benne van :D
Hát a manual-nál a szerszámkészlet is fontosabb. Egyébként meg beteheted a hátizsákodba is az EÜ csomagot. A motoros (asszem "A" típus") amúgy lehet, hogy el is férne az RR hátsó ülése alatt. Vagy hajtogatni kell maximum.
Szia nekem nincs csomag hogy férne be egy autós térkép van bent biztos ami biztos és kész meg a manuál.
Hali! Ti elsősegély csomaggal hogy álltok? Van nálatok? Egyáltalán létezik olyan ami befér a "csomagtartóba"? Köszi
Szia!
Szerintem itt a fórumon is találsz.
Vagy ha nem, akkor bontóból.
Kakasd vagy Baja (Sugo-Motors Kft.)
Sziasztok,
Ma elvesztettem a szuzessegem és egy csöppet megborultam a géppel.
Hál Istennek nincs nagy baj, viszont keresnék jobb első indexet. Merre induljak el?Egy PC40-es az áldozat.
Gyönyörű állapotban lévő fiatal motorgumik eladóak. Több pár! Garantáltan repedezettség,vágás és javítás mentesek!A képeken látható állapotban.
Az árak 23-28.000ft között vannak

-Avon Azaro AV49-SP

-Continental Conti Race Attack (DOT:4306)

-Pirelli Diablo Strada (DOT: 3705)

Éredklődni csak telefonon! 06702465353
Szia!
Nekem az egyik jobb felfogató fül van letörve, ha jól gondolom darabokra szedhető és ha Neked a jobb ép, akkor tudom használni. Bocs, de még nem szedtem le, mert a hétvégén vettem észre miért zörög a fenekem alatt.
Köszi
szia az megvan viszont az egyik fél felfogatása le van törve
Sziasztok

van pár eladó cuccom 600rr hez
Goodridge fémfékcső (Piros) komplett E+H +csavarok 25000.-
pályaidomszett pc40 (első sárvédő, tank, fejidom, has, far) 65000.-
Gyári láncszett (50km) lánckerekek+lánc - pattentszem kell hozzá 25000
PC 37 elsőfelni 40000.-
Pc40 idomok 80000.-
pc40 Hanspree (törött) 60000.-
pc40 segédváz 40000.-
pc 37-40 hátsófelni 40000.-
Braking hullámostárcsa 2E +1H 75000.-

érd 20/5140810
Szia! Pc40-hez maradt még a februári képeken lévő alkatrészekből? Kéne nekem a hátsó indexet tartó idom. Köszi
lessz vasárnap valami megmozdulás valahol? a dunántulon?
jujj de pörög a totyik!
Ezt nekünk találták ki
Vasárnap: Alpok Adria- Szlovák ring!
Valaki még?... Hátha ütközünk.
Már csak a szűrő van meg!
helo,
Ha jól értem 3000 FT a két index?
mert akkor kell!
Én is EBC-t használok, szerintem igen jó. Én USA-ból rendeltem tavaly fél áron: http://www.powersportsuperstor...

Egyik haverral összeálltunk és úgy még jobban jött ki a postaköltség. 1-2 hét alatt jött meg.