Köszi szépen. Meg abban tudnátok segíteni tekintve, hogy tapasztalatlan vagyok (ez volt az első) :), hogy lehorzsolt idomokkal, deklivel mit érdemes kezdeni? Egy avar kupacon landolt a gép, úgyhogy hál Istennek annyira nem vészes. Az idomoknak lehet elég lenne egy polir, de a deklivel nem tudom mit kezdjék, meg az idomokkal, ha mégsem elég a polir.
Gondolom a legegyszerűbb és egyben legdrágább is az lenne, ha betolnam egy markaszervizbe...de ettől megkimelnem a penztarcam.
Hát a manual-nál a szerszámkészlet is fontosabb. Egyébként meg beteheted a hátizsákodba is az EÜ csomagot. A motoros (asszem "A" típus") amúgy lehet, hogy el is férne az RR hátsó ülése alatt. Vagy hajtogatni kell maximum.
Sziasztok,
Ma elvesztettem a szuzessegem és egy csöppet megborultam a géppel.
Hál Istennek nincs nagy baj, viszont keresnék jobb első indexet. Merre induljak el?Egy PC40-es az áldozat.
Gyönyörű állapotban lévő fiatal motorgumik eladóak. Több pár! Garantáltan repedezettség,vágás és javítás mentesek!A képeken látható állapotban.
Az árak 23-28.000ft között vannak
Szia!
Nekem az egyik jobb felfogató fül van letörve, ha jól gondolom darabokra szedhető és ha Neked a jobb ép, akkor tudom használni. Bocs, de még nem szedtem le, mert a hétvégén vettem észre miért zörög a fenekem alatt.
Köszi
06209861550
Gondolom a legegyszerűbb és egyben legdrágább is az lenne, ha betolnam egy markaszervizbe...de ettől megkimelnem a penztarcam.
Én mostanában mindenhol ezt a kék gyöngyvászon zsákba csomagolt A tipusut látom, ez simán befér a hátsó ülés alá.
Szerintem itt a fórumon is találsz.
Vagy ha nem, akkor bontóból.
Kakasd vagy Baja (Sugo-Motors Kft.)
Ma elvesztettem a szuzessegem és egy csöppet megborultam a géppel.
Hál Istennek nincs nagy baj, viszont keresnék jobb első indexet. Merre induljak el?Egy PC40-es az áldozat.
Az árak 23-28.000ft között vannak
-Avon Azaro AV49-SP
-Continental Conti Race Attack (DOT:4306)
-Pirelli Diablo Strada (DOT: 3705)
Éredklődni csak telefonon! 06702465353
Nekem az egyik jobb felfogató fül van letörve, ha jól gondolom darabokra szedhető és ha Neked a jobb ép, akkor tudom használni. Bocs, de még nem szedtem le, mert a hétvégén vettem észre miért zörög a fenekem alatt.
Köszi
van pár eladó cuccom 600rr hez
Goodridge fémfékcső (Piros) komplett E+H +csavarok 25000.-
pályaidomszett pc40 (első sárvédő, tank, fejidom, has, far) 65000.-
Gyári láncszett (50km) lánckerekek+lánc - pattentszem kell hozzá 25000
PC 37 elsőfelni 40000.-
Pc40 idomok 80000.-
pc40 Hanspree (törött) 60000.-
pc40 segédváz 40000.-
pc 37-40 hátsófelni 40000.-
Braking hullámostárcsa 2E +1H 75000.-
érd 20/5140810
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Valaki még?... Hátha ütközünk.
Ha jól értem 3000 FT a két index?
mert akkor kell!
Egyik haverral összeálltunk és úgy még jobban jött ki a postaköltség. 1-2 hét alatt jött meg.