Nekem Galfer van elöl-hátul. Tavaly tetettem rá a gépemre. Semmi probléma nincs vele, érezhetően jobb a fékhatás és ugye nem mászik el a nyomáspont sem. Pályán nem igazán van vele tapasztalatom, de igyekszem majd kipróbálni ott is, mert ugye ott számít igazán. De szerintem ott is ugyanúgy teszi a dolgát.
Árat nem tudok neked konkrétan mondani, a 48 ezres nagyszervízzel együtt lett rádobva, de olyan 30 és 40 ezer között lehetett előre és hátulra együtt.
Sziasztok! Pár nappal ezelőtt észleltem a motorom alatt pár csepp "foltot", de úgy voltam vele, hogy az már biztos ott volt, amikor az adott helyre parkoltam, kizárt, hogy a motoromból jönne. Aztán mikor visszamentem egy kis idő múlva a géphez, láttam, hogy azok a foltok azóta szaporodtak. Ekkor már kezdett gyanús lenni a dolog és alánéztem a motornak, amikor is láttam, hogy a hasidom belseje ázik a nedűben, valamint a központi rugóstag is tiszta olaj. Másnap láttam is, hogy a rugóstagból csöpög a lé. Egyeztettem szerelővel, majd arra jutottunk, hogy bontóból újat kell venni rá, ki kell cserélni az egészet.
A szóban forgó motorom 2008-as 600-as CBR. Kérdésem csak az lenne, hogy esetleg volt-e már olyan köztetek, aki így járt adott típusú motorral? Gondolom annyira nem jellemző dolog lehet, viszont 55 ezer km futásteljesítménnyel a háta mögött a híresen szar magyar utakon talán nem kellene meglepődnöm ezen annyira.. A motorral leginkább túrázom, normál használat mellett, pályát nem igazán látott még a gép.
Szia! Ajánlom: magam! Pont most szervizelem a saját 07' RR-t is (villaolaj csere, szelephézag ellenőrzés, stb...). Gumikérdés: a 07-es 600RR Bridgestone BT 015-el jött ki gyárilag. Ebből 2 garnitúrát használtam el, minden gond nélkül. Most Bridgestone BT 016 Pro van fent (több zónás gumi, esőben jobb tapadás...), és valóban érezni a különbséget. Lényeges szerintem a párban csere (tudom, tudom, költségesebb..), és a minél újabb fejlesztésű gumi. Ha igényled, ebben is tudok segíteni!
Hali! Szeretném átnézetni a motorom, így szezonkezdéskor nehogy váratlan meglepetés érjen. A tanácsotokat szeretném kérni ez ügyben. Tolnában, esetleg a szomszédos megyékben tudnátok korrekt, megbízható szerelőt/szervizt javasolni? Elsősorban nem márkaszervizre gondolok.
Még valami! A hátsó gumim is csere érett. Mit javasoltok nekem utcára? Üdv!
Szerintem a TwoBrothers nagyon csúnyán kilóg 2004 alól...Én is nézegettem már,de nem szép:( http://www.motostyling.hu/webs...
Nézegesd meg a linkeket is...
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
yoshimura rs-5, az egyik lehető legjobb választás a 600rr-re
nekem is ugyanilyen dobom van fent, és iszonyat szép hangja van
Hello!
Vki tudna segíteni abba, hogy egy 04-es 600rr-re felrakható-e a 05-ös 600rr sportkipufogója?
Esetleg vkinek yoshimura vagy two brothers dobja van eladó?
Nekem Galfer van elöl-hátul. Tavaly tetettem rá a gépemre. Semmi probléma nincs vele, érezhetően jobb a fékhatás és ugye nem mászik el a nyomáspont sem. Pályán nem igazán van vele tapasztalatom, de igyekszem majd kipróbálni ott is, mert ugye ott számít igazán. De szerintem ott is ugyanúgy teszi a dolgát.
Árat nem tudok neked konkrétan mondani, a 48 ezres nagyszervízzel együtt lett rádobva, de olyan 30 és 40 ezer között lehetett előre és hátulra együtt.