Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,holnap csörögj rám napközben és megmérem.
Honda CBR 600RR 2005-ös első ülés eladó. Szép gyári állapot.
70/520-4856
Sziasztok

Nem tudja e valaki közületek hogy a 07-08-as 600 RR-nek mekkora a hátsó rugóstag hossza?
Csavarközéptől csavarközépig.
Nagyon hálás lennék megmondanátok.

Előreis köszi.
Szia! Engem a rendszámtartó érdekel. Légyszíves küldj a címemre (adatlapomon) egy-két fotót, mondjuk oldalról és hátulról. Szeretném megnézni jobban, és hogy milyen állapotban van. Első ránézésre tetszik, és ha jóárasítod, szedek ki egy kis motyeszt a paplanból... (apropó: irányjelzők nix?)
Eladó 07-utáni 600RR-hez egy ARROW dob,BMC sportlégszűrő,BARRACUDA rendszámtáblatartó és egy gyári púp,ha kérdésed van csörögj 06705850436.
2007 2008 honda cbr 600 rr hez keresek sportdobot.....
képet árat ide kérnék
jafobaby901(kukac)citromail.hu
köszi
Kakasdon 10-et mondtak egy karcosra... akkor inkább az új 16,5-ért. onnan rendeltem a balos kormánycsitkát, de olyan hülye voltam, hogy a végsúlyt nem kértem hozzá
Kösz, nekem is 16-ot mondtak újra Lakamotoban, majd meglátjuk bontóban mi lesz.
dream!
Szia!
Generátor fedél kellett nekem is és a Honda Drem-nél a 07'-08'-ra 16500.- volt... asszem ez elég jó ár érte. Az e-bay-en sem olcsóbb .
keresd Sásdi Zolit , tel.: +3620/772-21-32
afrancia!
Ha érdekel a lámpa meg a fokozatkijelző akkor irj a palotasi.zxr.tamas@gmail.com cimre
Üdv
Jövő héten meglesz minden elvileg, kormányt újat vettem, lábtartókból meg váltókarból jó lesz bontós is, lényegesen olcsóbb azért. Idomokkal nemtudom mi legyen.
Szia!
Na találtál már alkatrészeket?
Viheti, mégse kell, de azért kösz.
Ha holnapig nem jelentkezik érte akkor a tiéd!
Hali!

Ha nem kell az előttem érdeklődőnek akkor elvinném a lámpát plusz a fokozatkijelzőt.
Hello! Itt van 2 kép a lámpáról , ha érdekel írj, van még fokozatkijelzőm 10 e, kormánytelóm, meg egy pályaidom szettem, esetleg még gyári leömlőm.
bocs még nem, szombaton szerintem meglesz a cikszom.
Sziasztok!

Eladó barátnőm 600RR villája. Pontosabban nem az övé mert ő is vette, csak időközben kész lett az övé is, így a sajátját fabrikáltuk vissza.

Honda CBR 600 RR első teleszkóp
Hello!
Holnap csinálok róla képet és felrakom .
Üdv
Hátsó lámpáról van képed, az lehet h. érdekelne ?
Most csak ezt találtam a motech honlap valamiért nem jön be.
Lojzi! Sikerült megtalálni? :)
Pásztor Robi :
-tel.:+36 20/9775080 vagy 00421/944444838
hivatkozzál rám.
Üdv.:
Szabó Szilveszter
Van egy eladó Toby kormánylengés csillapítóm 19fokozatban állítható, karcmentes újszerű állapot. Ár 38 ezer ft 03-06 ig jó