Nem tudja e valaki közületek hogy a 07-08-as 600 RR-nek mekkora a hátsó rugóstag hossza?
Csavarközéptől csavarközépig.
Nagyon hálás lennék megmondanátok.
Szia! Engem a rendszámtartó érdekel. Légyszíves küldj a címemre (adatlapomon) egy-két fotót, mondjuk oldalról és hátulról. Szeretném megnézni jobban, és hogy milyen állapotban van. Első ránézésre tetszik, és ha jóárasítod, szedek ki egy kis motyeszt a paplanból... (apropó: irányjelzők nix?)
Kakasdon 10-et mondtak egy karcosra... akkor inkább az új 16,5-ért. onnan rendeltem a balos kormánycsitkát, de olyan hülye voltam, hogy a végsúlyt nem kértem hozzá
Szia!
Generátor fedél kellett nekem is és a Honda Drem-nél a 07'-08'-ra 16500.- volt... asszem ez elég jó ár érte. Az e-bay-en sem olcsóbb .
keresd Sásdi Zolit , tel.: +3620/772-21-32
Jövő héten meglesz minden elvileg, kormányt újat vettem, lábtartókból meg váltókarból jó lesz bontós is, lényegesen olcsóbb azért. Idomokkal nemtudom mi legyen.
70/520-4856
Nem tudja e valaki közületek hogy a 07-08-as 600 RR-nek mekkora a hátsó rugóstag hossza?
Csavarközéptől csavarközépig.
Nagyon hálás lennék megmondanátok.
Előreis köszi.
képet árat ide kérnék
jafobaby901(kukac)citromail.hu
köszi
Generátor fedél kellett nekem is és a Honda Drem-nél a 07'-08'-ra 16500.- volt... asszem ez elég jó ár érte. Az e-bay-en sem olcsóbb .
keresd Sásdi Zolit , tel.: +3620/772-21-32
Ha érdekel a lámpa meg a fokozatkijelző akkor irj a palotasi.zxr.tamas@gmail.com cimre
Üdv
Na találtál már alkatrészeket?
Ha nem kell az előttem érdeklődőnek akkor elvinném a lámpát plusz a fokozatkijelzőt.
Eladó barátnőm 600RR villája. Pontosabban nem az övé mert ő is vette, csak időközben kész lett az övé is, így a sajátját fabrikáltuk vissza.
Honda CBR 600 RR első teleszkóp
Holnap csinálok róla képet és felrakom .
Üdv
-tel.:+36 20/9775080 vagy 00421/944444838
hivatkozzál rám.
Üdv.:
Szabó Szilveszter