Én azt gondolom talán az egyik legfontosabb a kapcsolat a felhasználókkal és a valós visszajelzések a motorgyár felé. Minden motorgyár célja a felhasználók és a leendő felhasználók magas színvonalú kiszolgálása, különben elveszti őket. Alapvetően minden motorgyár várja a valós visszajelzéseket a felhasználókon-szakszervizen- importőrön keresztül. Hiszen ebből egy gyár sokat tud tanulni (mire lehet visszavezetni pl: beszállítói, összeszerelési-gyártósori, tesztelési hiányosságok stb). Végül is így is fejlődik a gyártástechnológia és a quality control. Továbbá általában vizsgálják azt is, hogy az átadás előtt sérült-e a gyártói quality control.
Mindenesetre ez volt az utolsó új Hondám, többet új Hondát nem veszek. Használt motornál viszont lehet válogatni. Ha újan kifogsz egy gyártástechnológiai hibásat, akkor a HH-tól sokra nem lehet számítani. Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy kint tartsák. Törekvésük nem a probléma megoldására irányul, hanem a problémás ügyek elhárítására.
Szerintem az előélet meghatározóbb, mint a futáskilométer. Milyen körülmények között használták, vezetési stílus stb.
Az enyém 3 éves és 43000km-et csavartam bele, 100% utcai körülmények között (80% Alpok). 5500-6000-ként mindent megkapott. Eleinte Castrol R4-es volt benne, de 18000km-es szerviz után Motul 7100-ra váltottam és szerintem még egyszer ennyit biztosan elmegy.
Voltam igen van jó pár Szlovák ismerősöm és egy 1000 es géppel mehettem a Ringen egy gsxr 1000 k7 el hm nem volt rossz :) ja és hát a Szlovák csajok jajj
Kinek van tapasztalata az e-bay-es idomgarnitúrákról?
Képen jól néznek ki,de a minősége milyen lehet?
Vagy ha esetleg valakinek van ilyen azt meglesném!
hogy nem találtál oda? Győr ott az híd alatt el és be a 4 es k9rforgalomba ott a 14 es út és oda is visz ki Medvénél mész ki és ott is vagy Dunaszerdahely
mert olyan viccesek
köszi
(megj.:masculan xxl black vállt be)
Most 190-es van fent, de gyárilag az általad írt a helyes! Üdv!
segíts lécci, mi a méreted a hátsó gumidnak 180-55-17, ugyi?
Az enyém 3 éves és 43000km-et csavartam bele, 100% utcai körülmények között (80% Alpok). 5500-6000-ként mindent megkapott. Eleinte Castrol R4-es volt benne, de 18000km-es szerviz után Motul 7100-ra váltottam és szerintem még egyszer ennyit biztosan elmegy.
Keresek CBR 600RR 2003 as évjárathoz utcai idom szettet
Ha valakinek van, vagy tud valahol hívjon!
30/9657473
Attila
Keresd őt hátha tud szerezni:
http://www.friweb.hu/dnorzx/
Kinek van tapasztalata az e-bay-es idomgarnitúrákról?
Képen jól néznek ki,de a minősége milyen lehet?
Vagy ha esetleg valakinek van ilyen azt meglesném!