Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs rá keret ... de pénteken hringre megyek
Holnap szlovákiaringre valaki?
ezért "szeretem" a hondásokat..
mert olyan viccesek
köszi
(megj.:masculan xxl black vállt be)
A Durex-et ajánlom! :D

Most 190-es van fent, de gyárilag az általad írt a helyes! Üdv!
Szigi80,
segíts lécci, mi a méreted a hátsó gumidnak 180-55-17, ugyi?
Kéne gurulni egyet, vki Fvár körül?
Én azt gondolom talán az egyik legfontosabb a kapcsolat a felhasználókkal és a valós visszajelzések a motorgyár felé. Minden motorgyár célja a felhasználók és a leendő felhasználók magas színvonalú kiszolgálása, különben elveszti őket. Alapvetően minden motorgyár várja a valós visszajelzéseket a felhasználókon-szakszervizen- importőrön keresztül. Hiszen ebből egy gyár sokat tud tanulni (mire lehet visszavezetni pl: beszállítói, összeszerelési-gyártósori, tesztelési hiányosságok stb). Végül is így is fejlődik a gyártástechnológia és a quality control. Továbbá általában vizsgálják azt is, hogy az átadás előtt sérült-e a gyártói quality control.
Mindenesetre ez volt az utolsó új Hondám, többet új Hondát nem veszek. Használt motornál viszont lehet válogatni. Ha újan kifogsz egy gyártástechnológiai hibásat, akkor a HH-tól sokra nem lehet számítani. Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy kint tartsák. Törekvésük nem a probléma megoldására irányul, hanem a problémás ügyek elhárítására.
Szerintem az előélet meghatározóbb, mint a futáskilométer. Milyen körülmények között használták, vezetési stílus stb.

Az enyém 3 éves és 43000km-et csavartam bele, 100% utcai körülmények között (80% Alpok). 5500-6000-ként mindent megkapott. Eleinte Castrol R4-es volt benne, de 18000km-es szerviz után Motul 7100-ra váltottam és szerintem még egyszer ennyit biztosan elmegy.
Sziasztok

Keresek CBR 600RR 2003 as évjárathoz utcai idom szettet

Ha valakinek van, vagy tud valahol hívjon!
30/9657473
Attila
Szerintem nem sok. Nem tudom mennyit mennek el, de 30-ra nem gondolom,h sok lenne.
Üdv! Motorvásárlás elött állok... nézegettem pár 600rr-t és kivi vok hogy 31ezer km sok e egy 5 éves motorban? kb mennyit mennek el?
Voltam igen van jó pár Szlovák ismerősöm és egy 1000 es géppel mehettem a Ringen egy gsxr 1000 k7 el hm nem volt rossz :) ja és hát a Szlovák csajok jajj
Te is voltál Szlovákringen? Mikor? Nem is mondtad bazz :)
Hali!
Keresd őt hátha tud szerezni:
http://www.friweb.hu/dnorzx/
Sziasztok! Tudnátok segiteni? Keresek 2004 600rr hez bal kormanycsutkat.
Üdv mindenkinek!

Kinek van tapasztalata az e-bay-es idomgarnitúrákról?
Képen jól néznek ki,de a minősége milyen lehet?
Vagy ha esetleg valakinek van ilyen azt meglesném!
Mehetsz a 2.20 alattiba is, teljesen mindegy.
Na pont ez az medvénél mész el balra a híd alatt, most már én is tudom
Nekem nem kellett behajtani tükröt.
Ja én el is felejtettem, kértem ragasztót indexeket tükröket lámpákat leragasztottam ott az irodából kapott celluxal
Én megint a 2.20 felettibe megyek ... nekem még ez a reális, bár remélem jobban megy majd mint a múltkor eléggé motivált vagyok csak az idő jó legyen
Délután megyek, még nem tudom melyik csoportba de megmondom melyikbe regisztráltak be, ahogy megtörtént.
Ha valamelyik délutáni csoportba mész, akkor felmegyek veled ... végül is egész nap ráérek
hogy nem találtál oda? Győr ott az híd alatt el és be a 4 es k9rforgalomba ott a 14 es út és oda is visz ki Medvénél mész ki és ott is vagy Dunaszerdahely