Jah meg olvastam a Szlovákring oldalán, hogy le kell szerelni az indexet, és leragasztani a lámpát? Ezt megcsináltad? :) Mert ha lábon mentél fel, gondolom kellettek a fényberendezések :)
A megszorítások nálam is érvénybe léptek így lehet, hogy csak jövőre látogatom meg a ringet bár ki tudja mit hoz még az idei év :) Szervizelni? Sima olajcserét Füreden szoktam csináltatni, az olajat meg az olaj szűrőt magam veszem Veszprémben. Repsol olajat rakattam bele utoljára, a 4L-es kiszerelés + az olaj szűrő volt durván egy 10-es. Abból kb 1L maradt.
Nekem sincs már nagyon keret ... tegnap cseréltem olajat, ma megjött a fokozatkijelzőm, hétfőn a +2 felkerül hátra! Ha marad még 1 kicsi lé, akkor beruházok egy ilyenre is http://www.generalmechatronics...
30.-án ring Nagyon rákattantam
Én ma voltam szlovákiaringen, k.jó kis pálya, ha van egy kis időtök érdemes kimenni - szerdán pénteken és szombaton van nyilt nap.
20 euro fél óra, ja és beszél mindenki magyarul.
Na de most go alvadni mert nemrég értem haza
Én rendszeresen szoktam hallani, hogy valami mászkál odabenn, de nekem rendesen müxik a szintjelző! Sőt, van amikor enyhe nyöszörgés szerű effektet dob!
Az enyém 4 éve van fent, le sem volt véve azóta, van benne jópárszáz km pályán is, de semmi hiba. Illetve én csavarokat hagytam el a magnézium gyűrűből, mostmár menetrögzítővel beragasztom őket.
30.-án ring Nagyon rákattantam
Most megszorítások következnek, még szerencse h. minden hétvégén melózok szeptemberbe.
Már 24000-es szervizen túlmentem 2000 km-el
Ja nekem 160 km lett volna de 210 lett a fasza tájékoztató tábláknak köszönhetően, kiejteni se lehet a településneveket nemhogy megjegyezni
Oda meg vissza is elkeveredtem haza meg korom sötét volt már, de végül hazaértem 10 felé.
GPS-re érdemes beruházni ha arra mész - nélküle halál - csak benzinkút legyen mindig
20 euro fél óra, ja és beszél mindenki magyarul.
Na de most go alvadni mert nemrég értem haza
Valaki a ringre 30.-án?
Helyileg hol vagy?
Az e fajta problémát mostanában hallottam méstól is ... a kolléga is hasonló képen járt