Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tükör kivételével minden maradhat ,vagy be kell hajtani a tükröt
Én ott leszek!
Én rendszámmal, indexel mentem a slovakiarigen, igaz, tükröm nem volt. De volt fent tükrös motor is...
Jah meg olvastam a Szlovákring oldalán, hogy le kell szerelni az indexet, és leragasztani a lámpát? Ezt megcsináltad? :) Mert ha lábon mentél fel, gondolom kellettek a fényberendezések :)
A megszorítások nálam is érvénybe léptek így lehet, hogy csak jövőre látogatom meg a ringet bár ki tudja mit hoz még az idei év :) Szervizelni? Sima olajcserét Füreden szoktam csináltatni, az olajat meg az olaj szűrőt magam veszem Veszprémben. Repsol olajat rakattam bele utoljára, a 4L-es kiszerelés + az olaj szűrő volt durván egy 10-es. Abból kb 1L maradt.
Nekem sincs már nagyon keret ... tegnap cseréltem olajat, ma megjött a fokozatkijelzőm, hétfőn a +2 felkerül hátra! Ha marad még 1 kicsi lé, akkor beruházok egy ilyenre is http://www.generalmechatronics...
30.-án ring Nagyon rákattantam
Remélem, elvitte a pálya meg főleg a benya a lét.

Most megszorítások következnek, még szerencse h. minden hétvégén melózok szeptemberbe.
Nem lesz neki semmi baja ... hiszen Honda
Te hova szoktad vinni szervizelni?

Már 24000-es szervizen túlmentem 2000 km-el
Egy újabb kép a pályáról.
Ja fasza volt, ha mész szóljál megyek veled, legalább nem egyedül kell mennem megint.

Ja nekem 160 km lett volna de 210 lett a fasza tájékoztató tábláknak köszönhetően, kiejteni se lehet a településneveket nemhogy megjegyezni

Oda meg vissza is elkeveredtem haza meg korom sötét volt már, de végül hazaértem 10 felé.

GPS-re érdemes beruházni ha arra mész - nélküle halál - csak benzinkút legyen mindig
Tőlem meg 177km. ... úgyhogy idén sztornó
Ez nagyon fasza lehetett! :) Meg is nézem milyen messze van pontosan. Én Tótvázsonyban lakom, úgyhogy kb annyira van mint neked :)
Én ma voltam szlovákiaringen, k.jó kis pálya, ha van egy kis időtök érdemes kimenni - szerdán pénteken és szombaton van nyilt nap.
20 euro fél óra, ja és beszél mindenki magyarul.
Na de most go alvadni mert nemrég értem haza
Sziasztok!
Valaki a ringre 30.-án?
Nálam nagy a gond. Tele tanknál üreset jelez, illetve ugrál össze-vissza. Mi a szartól lehet ez?! Idegesítő! Azt hiszem szerviz lesz belőle...
Sajna nincs gari, már 2 éves, és amcsiból hozta a hajó.... :(
Ilyen esetben vissza kell vinni oda ahol vetted, mert ez garanciális ügy. Persze, ha a garis időn belül vagy. :)
Képet tudsz róla küldeni? viktor.varga89@freemail.hu
Helyileg hol vagy?
üdv. 2007-től van újam, 10 eft. de lehet hogy jó a régebbi tipusokra.
Én rendszeresen szoktam hallani, hogy valami mászkál odabenn, de nekem rendesen müxik a szintjelző! Sőt, van amikor enyhe nyöszörgés szerű effektet dob!
Az enyém 4 éve van fent, le sem volt véve azóta, van benne jópárszáz km pályán is, de semmi hiba. Illetve én csavarokat hagytam el a magnézium gyűrűből, mostmár menetrögzítővel beragasztom őket.
nincs véletlen eladó fékpedálod 600rr-re
2006-os CBR600RR-hez keresek fékpedált!
Szia!
Az e fajta problémát mostanában hallottam méstól is ... a kolléga is hasonló képen járt