Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem hogy ugyanolyan tükör van rajta mint a 2007-esen...ha nem így van javítson ki vki! Anno nekem is letört, amikor toltattam ki a szuterinből, és elakadt...Utángyártottat vettem veszprémből, ugyanolyan, mint az eredeti!
Szia!

Sajnos nem!

De ha egy tanácsot meghallgatsz, akkor ha közúton használod a gépet, akkor szerintem maradj a gyárinál, vagy nagyon minimális változtatás. Pályára teljesen más futóműbeállítás kell és ha azt a beállítást használd közúton az baleset veszélyes. Gyári beállítással pedig jó időket lehet menni versenypályákon.
Helló! Ha Honda akkor Bájó! Nagyon tudja mit csinál!Nekem is mindig Ő csinálta! (30)963-9033!
Sziasztok!

Kellene egy kis segítéség! Nem tud valaki 2004-es 600RR-hez egy bal oldali tükröt?
Kössz, Andrew
Nem ismered véletlenül az öhlins-es emberkét?
Aki a ringen szokott valami 2-3000Ft.-ért futóművet állítani.
Kellene az elérhetősége
Szia!
Pontosan, ahogy leírtátok...az ECU és a IACV (Idle Air Control Valve.) állítja az alapjáratot
Szia!

Szerintem alábbi dolgokkal orvosolható:

-Jó futóműbeállítás
-Hátsó fékkel való "játszadozás"
-Csúszókuplung
Szia!

Véleményem szerint automatikus szívató van benne, régebbi évjáratokon ki van vezetve ez az állítócsavar, de pc40-esnél mindent a pc vezérel. Olyan mint az autóknál.
Üdv! Gondolom a kanyar előtti fékezés, gázelvétel, visszaváltás okozta tapadásvesztéssel (vagy hátsókerék pattogással) van gondod. Ha nem gond, linkeld be az ezt kiküszöbölő megoldásokról szóló dolgokat, amit találtál, megpróbáljuk megfejteni. Engem is érdekel, meg a jónép is hadd okosodjon...
Kösz

Hát nem keveset segítettél
Külföldi fórumokon találtam hozzá leírásokat, de számomra nem minden egyértelmű... Ezért inkább hagyom a dolgot. Nagyon macerás.
ne piszkájjad fődi!
Szia!
Köszönöm az infót. Nem fogok hozzányúlni, igazából pályára akartam egy kicsit feljebb csavarni az alapjáratot...
Szia! Szerintem sehogy sem tudod állítani. Nincs külső állítócsavar mint az előző évjáratnál. Az alapjáratot az alapjárati állítómotor (szelep) állítja be, ami a szívósorra van szerelve. Én nem piszkálnám a leplombált folytószelep ütközőcsavart, mert ha állítod, ugyan meg fog változni a fordulatszám, de az alapjárati szelep korrigálni fogja. Szerintem semmi jó nem fog kisülni a dologból.
Szia!
Nekem benne volt az a menetes vég. Amúgy Kakasdról hozattam a TWINMOTOR.HU-n van az elérhetőségük
Ezek között is keresgélhetsz
Motorbontók :
Japán sportmotorok - Fejérmegye
motorbonto.hu - Jánoshalma
auto-tuning.hu - Majosháza 06-24-486-129
motorbonto.uw.hu - Budapest
Habi & Habi Kft. - Budapest
Honda CBR - Fiatcar - Nyíregyháza
bonto.atw.hu - valahol
szumo.sokoldal.hu Kelei-Veterán-Nyugati motorbontó - Albertírsa
suzuminn.hu - Budapest
sugomotor.hu - Baja
racsidepo.com - Lakihegy
nagykorosmotor.hu - 06-30-294-0594
bontottmotorok.extra.hu - valahol
twinmotor.hu - Kakasd
motorszerviz.com - Budakalász
Robogó odormotor - Budapest
japanmotorbonto.extra.hu - Budapest
Polgárdi motorbontó - Polgárdi - 20-945-0610
Biatorbágy motorbontó - Biatorbágy - 70-317-9083
Kispest motorbontó - Budapest - 70-585-0436
Italien Stalien Motor - Kál - 20-994-1173
Motorbontó - Nyíregyháza - 30-401-8766
Vecsési motorbontó - Vecsés - 20-974-5559, 20-357-4160
Moto Parts motorbontó - Békéscsaba -30-943-1360
Tóth Zoltán - Japán - Budapest - 20-317-1262
Motorbontó - Budapest - 20-976-0763
off road - Tarjáni Bontó - Szatyina Géza- 34-372-828
Vértestolna Motorbontó - Budapest - 20-910-4524
Motorbontó - Alsónémedi - 20/317-1262

Remélem segíthettem
Fasza, nekem egyszerűbb hál isten.
Én még keresgélek, de ebayen se sokkal olcsóbb mint ha itthon venném meg és akkor még rájön a posta.
Bent volt neked a belsejében az a kis menetes rész is amibe megy a kormányvégsúly? Honnan vetted ha bontóból?
bassszameg... sejtettem valami hasonlót köszi Brian
Jut eszembenem tudsz nekem használt pályaidomot
Gyanítom csak olyan "sufni" megoldással, mint az 1000RR-ren. Tank és légszűrő le (talán még az injector sort is), és a pillangószelep hernyócsavaros (+ kontraanyával és festékkel rögzített) ütközőjét kell elállítani. Csak az a szívás, hogy a kellő alapjárat beállításához, mindent újra vissza kell építeni és ellenőrizni. Ha nem jó, akkor újra ...
Ma délben megjött a bal kormánycsutkám ... Kettőre be is szereltem
Akkor fel tenném a hét kérdését... Hogyan tudom állítani a PC40 alpjáratát?!
Hát nem nagyon kapkodnak az enyém után sajnos
Én is kacsintgatok E39-el, nem tudom marad e a vasparipa
Kösz, neki is állok akkor, ha meglesz minden cucc, csak olcsóbb mint ha bevinném v.hova