Sziasztok! Nemrég óta vagyok egy CBR 600RR büszke tulajdonosa. Jelenleg kb 1700 km van a motorban, és azt tapasztalom néha hogy nemakar bevenni egy sebességet csak másodjára (kuplung ki,vissza). Néha pedig mondhatni vajpuhán vesz mindent még érzésre is más a váltogatás.Az lenne a kérdésem hogy ez normális jelenség-e, illetve ha nem akkor mi okozhatja ezt? Köszi előre is
Szia Krisz!
Na megvolt az évzáró... A 2.20-fölötti, olyan szinten tele volt, hogy egy rendes kört nem bírtam menni. Folyamatosan előzgettem, egy kék R1-el meccseltem végig. Célegyben megfogott, de a féktávokon visszaelőztem...
Egészen a hatodik körig, mikor is a -2-ből kifelé dobtam egy rövid oldalt
bal dekni és kormánycsutka kuka + festés és matrica ... megint
Jó ez a moci nekem is volt, de egy kicsit gáznak érzem, hogy nem nyúltak hozzá most sem:((( A műszerfal elavult a teljesítmény hm...és úgy várta már a felfrissülést mint a messiást:((( de ennyi...
Na megvolt ma is slovakiaring.
Majdnem elkéstem, de kellemes meglepetés fogadott, mert az 1-es verzió ment ma.
17-én 9:00-16:00-ig egész napos nyílt nap, jön v.ki?
Nekem is volt (és van is tartalékban) 190es gumim, nekem semmi bajom nem volt vele, se pályán, se közúton. Az egyetlen veszély, hogy ne érjen bele a hátsó villán a sárvédőbe. Mivel hegyesebb lesz, nagyobb felületen tapad döntve, igaz, az ívrefordításkor hajlamos lehet átbillenni egyik oldalról a másikra. Ja és Supercorsa SC1.5 volt a gumi...
Semmivel nem jobb, sőt! Sokkal nehezebb ledönteni kanyarban, nem gyorsul vele annyira a 600-as, nehéz neki! Olcsón jutottam hozzá, csak azért tettem fel, de ha tehetem legközelebb csak 180-as lesz...
Ha ezek nem zavarnak, és sokat mész közúton, egyenesben, akkor annyira nem gáz!
Szedd ki belőle a retek repsol motorolajat és motul 300v-t neki.
Üdv Norbi
Na megvolt az évzáró... A 2.20-fölötti, olyan szinten tele volt, hogy egy rendes kört nem bírtam menni. Folyamatosan előzgettem, egy kék R1-el meccseltem végig. Célegyben megfogott, de a féktávokon visszaelőztem...
Egészen a hatodik körig, mikor is a -2-ből kifelé dobtam egy rövid oldalt
bal dekni és kormánycsutka kuka + festés és matrica ... megint
Motul 5100 10W-40 4T 4liter = 9ezer Ft. 10 db van még. Ha érdekel akkor válaszolj az üzenetre. sok más fajta olaj is van.
http://www.a5.hu/cikkek/72/498...
2005-ös 590,000Ft. Fordított telós.
Majdnem elkéstem, de kellemes meglepetés fogadott, mert az 1-es verzió ment ma.
17-én 9:00-16:00-ig egész napos nyílt nap, jön v.ki?
nekem is d211 gp és supercorsáim vannak
én maradok a nagyvasnál
Ha ezek nem zavarnak, és sokat mész közúton, egyenesben, akkor annyira nem gáz!
http://www.hungaroring.hu/src/...
ismét tanulnék tőled
egy barátomnak szerzek gumikat az rr-re, de írtad hogy neked 190-es van fent rajt. mennyivel jobb rosszabb, mint a 180-as?