Na ezaz, pontosan erre gondoltam. Tudsz nekem adni egy linket a kameratartó konzolhoz is? (Azt nemtaláltam ott amit linkeltél, legalábbis a tankring kiegészítőinél.)
Nézelődtem kicsit a kommentjeitek alapján. Motech tanksapka konzolt nemtaláltam csak kormánytengelyre rögzíthetőt pl itt: http://kelomotor.hu/gps_tarto_...
Nem tűnik rossznak,de 2.,3. kép alapján ha elfordítod a kormányt akkor tanári módon hozzáütöd a cuccot a tankhoz. :D Hajjaj, nincs mese valami egyedi megoldás kell úgylátom mert ezek a kiegészítőgyártók is gyengélkednek. :D
Hello!
Motoreladás miatt megmaradt Prop-tech fokozatkijelzőm 03-tól jó mindegyikbe, megvan hozzá a gyári leirás is 16ezer, integrált indexes hátsólámpám használt (03-06) 5 ezer, gyári leömlőm (05-06) 10ezer
Pályaidom szett (05-06) 35 ezer gyári hátsóidommal
Szia,
Az sw motech gyárt patkót, a tanksapka keret tartó csavarjaihoz kell fogatni. Nekem is ilyen van ,ez tartja a tanktáskátmat, de egy csomó kiegészitő is van hozzá, Pl kamera tartó is. Nézd meg az oldalukat.
Aggyisten emberek! Valakinek utángyártott sportlábtartója, rendszámtartója van-e 07' RR-re? Ne titkolja, mert ha teccik, hajlandó vagyok a legnagyobbik malacpörsölyömet is a fődhöz verni érte...
Sajnos tankos "atombiztos" megoldást nem tudok, ugye a 07esen ott a tankon az a mélyedés, attól nehéz bármit is. Nekem ez amúgy sem játszik, lévén, majdnem fekete a plexim.
Csak olyan oldalt tudok, ahol be tudod szerezni a dolgokat, de tuti nem fognak tudni típusra mondani neked speciális rögzítési módot. Ezeket neked kell kiokoskodni. Amúgy meg pont ezért mondtam a biztosítózsinórt, a Decathlonba bekocogsz és párszázért kapsz olyan dyneema zsinórokat, amiknek a szakítószilárdsága 50kg feletti, ezzel ki tudod kötni, hogy ha el is enged vmi rögzítés, a zsinór megtartja és nem esik le menet közben.
2007-es a motorom. Engem elsösorban valami kormanyra/tankra rogzitheto megoldas erdekelne,szoval hogy azt lassa a kamera amit en is elore. En ezekre a vakuumos tappancsokra nemszivesen biznek ra egy 70 ropis kamerat szoval valami atombiztos megoldas kellene,csavarral rogzites vagy ilyesmi.Ha tudsz nekem mondani ezzel foglalkozo oldalt azt megkoszonnem.
A gopro-hoz kismillió rögzítőelem létezik. Én kitűnő felvételeket csináltam az un. kormánycső adapterrel, amit a hátsó lábtartóra lehet rögzíteni és a kamera faszán kilát hátrafelé. Amúgy meg a 07es RR-en a tükörtalp csavartávolsága majdnem teljesen megegyezik ezzel az adapterrel, oda is sokszor tettem fel, igaz csak pályán, mikor amúgy sincs fent tükör. Most pont egy alukonzol készül ide, hogy a tükör alá fel tudjam csavarozni és a gopro talpát meg erre lehet rászerelni. Vagy ha van üléspúpod, arra is fel lehet szerelni amolyan motogp stílusban a kamerát, csak ott meg kell fúrni az egyik felragasztható rögzítőtalpat, meg az üléstakarót, csavarral fixálni, hogy le ne essen, mert ott azért kap rendesen rázkódást a kerék felől.
Amúgy a kormányadapterrel lehet játszani, hogy elfér-e nálad esetleg a kormánycsutka csövén.
És persze oda ragasztod fel, vagy a vákumos tappanccsal oda teszed fel, ahova csak akarod, de nem árt az óvatosság, én miután már 1 gopro-t elhagytam snowboardról, inkább biztosítom mindenhol egy vékony zsinórral, ha esetleg a ragasztós rögzítése elengedne.
Amúgy pedig megbízható és gyorsan dolgozó CNC-st keresek (lehetőleg bpesten), pont emiatt, szeretnék aluból csináltatni pár felcsavarozható tartóelemet, gopro csatlakozással.
Sziasztok! Szeretnék venni egy gopro hd motorsports kamerát onboard videók készítéséhez. Az lenne a kérdésem hogy tudtok-e valami frankó felfogatási technikát. Hol lehet ehhez beszerezni esetleg egy erre a célra gyártott tartókonzolt vagy ilyesmit?
Holnap még korai mivel reggel megyek haza ma már nem tudom odaadni Zsófinak ,hogy levigye holnap csörögj rám ne felejtsem el és kedden meg tudod nézni!(20) 9243-484
Helló! Tudok neked idomot! Ha kicsit többet szánsz rá van Dúzs Peti féle zsír új magasan a legjobb minőség nem tudom ismered-e 20 éve gyárt a versenyzők is az övét használják 86000-ért adja tőlem csak most extra kedvezménnyel 65000 Ft fix ár! És van egy garnitúra szlovák idom használt ezüstre fényezett majd kitalálom mennyi legyen! Mindkettő megtekinthető Bgy Erste bank!
Nagykürtösön van egy jó barátom, aki csinál nekem. Adatlapomon ott van az elérhetősége. Bár már a száma megváltozott, de ha kell akkor odaadom. Csak azért keresek idomot, mert hátha valaki cserél motort vagy ilyesmi... és akkor megvenném az övét. Persze csak ha egyben van. Igazából még csak érdeklődök. De ha februárig nem lesz, akkor csináltatok egyet a haverral.
Csak óvatosan a pályaidommal, ritka silány rossz minőségűek vannak. Vettem én is motostyling tól hátsó faridomot, de hagy ne mondjam, nem is passzolt és ha 1 légy rászáll már törik is ketté, olyan vékony.
Külföldi idomokkal Német,Szlovák jobban jársz, azok kíbirtak egyet-smást, igaz drágábbak.
Ővé a cég, akit említettél, mert akkor kéne az elérhetőségei.
Üdv: Norbi