Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Honda CBR 600 RR
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
badzoli
Én inkább karbon deklivédőt tennék fel, ez több, mint valószinűleg be is szakítja a deklit, ha véletlenül rákerülne a motor súlya...
fegyi
Én még hajdanán 2006-ban az Ebay-röl rendeltem kb30.000Ft volt.Most is lehet rendelni szerintem.
zsolticbr600rr
fegyi! Olyan bukógombát ami a motorodon van hol lehet kapni? :)
CsuRRi
Ok :)
fegyi
KB 22-26Között még nemtudom én se
CsuRRi
Megjött a guma, köszönöm szépen minden ok vele
Amint lesz egy kis zsetonom meg kellene vennem az elejét is. Az milyen árban lesz?
Szabi46
írtam mailt
Szigi80
Hát az már jó régi. Ha jobb idő lesz mehetünk egyet, egy nagyobbat is akár...
Szabi46
csak facebook-on láttam most reggel 1 videódat belinkelt valaki a youtuberól, amikor mész 1-et Tamásiba
Szabi46
Ozora
Szigi80
Aba
Szabi46
akkor jólvan akkor
Tök jó, hogy van itt a közelben még1 ilyen motor, akkor valszeg veled kevertek párszor az ismerőseim
Hol lax ha nem titkos ?
Szigi80
Igen! Én! :P
Szabi46
Te szoktál járni Tamási felé mostanában is? Pár hete jöttem busszal Pincehely irányába és jött velem szembe egy CBR (nem olyan lassan), most meg 7végén kocsival voltam fehérváron és hazafele szintén 1 CBR jött Sárbogárdon
Te voltál az ?
CsuRRi
Akkor az enyém 25.000 lesz utánvéttel együtt.. Az zsír ;) Kár, hogy 360km-re vagyunk, mert fel is dobatnám veled :)
fegyi
2000Ft a Posta
Piton225
Fegyi köszönöm szépen!április végén megyek haza, és addigra kéne.jelentkezni fogok!posta kb. mibe áll meg?
zeroshift
Balcsi kerülőt én is tervezek tavasszal, akkor még nincs nagy forgalom se meg baszott meleg sincs
CsuRRi
Elhiszem. Ki is fogom próbálni :)
badzoli
A motorosok.hu-n egy haver a 600as gixeren használt ilyen gumit túrázni, meg "téli" guminak. Nekem még a gsxf-en volt, azon hibátlanul működött.
CsuRRi
A boncteremben azt írja valaki róla, hogy Fazeren kigyorsításnál 3.-ig csúszik neki, ezt azért nem eszem be...
CsuRRi
Hm!Ez jónak tűnik! Szerintem ez lesz az én gumim! Te használtál ilyet?
fegyi
Metzeler Z6 23000Ft Hosszú életartam jo vizenfutás jellemzi.Ez egy tura abroncs.
CsuRRi
Köszönöm tanácsod! Mindenképpen váltani szeretnék slickről.
Snegurochka
Nekem Dunlop D209 van fenn.. tartós, jó esőben, pályán is voltam vele, és nekem megfelelt...
Ajánlok figyelmedbe hasonlót...
❮❮
❮
…
312 / 475
311
310
309
308
307
306
305
304
303
…
❯
❯❯
Amint lesz egy kis zsetonom meg kellene vennem az elejét is. Az milyen árban lesz?
Hol lax ha nem titkos ?
Ajánlok figyelmedbe hasonlót...