Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi újság Fegyi mester?:) Rég láttalak itt, bár én se mostanában forumoztam..
Már reménykedsz a jó időért igaz? :)
gödöllő
ok, merre van az ülés?
szia. van elsőülés ha érdekel. 10 eft. hibátlan.
Helló!

Láttam a képeidet, és szeretném megkérdezni, hogy a Te Berik bőrruhád mekkora méret?

Mert én most vettem meg második bőrruhámat, sajnos ez is nagy lett, pedig lemértem magam. A környéken próbálási lehetőség nem nagyon van sajnos. Pláne nem kis méretben.

Esetleg ha felkeresnél (msn, e-mail) pichnerika kukac freemail pont hu
megköszönném

Addig is széles, száraz, meleg utat
az új jácccós ruhám
nekem sidi van de nem kellet nagyobbat vennem
Azt mondják a sidi-böl eggyel nagyobb kell
nemigaz!
minden márkánál más más méret lesz a lábadra jó..persze a 45ös lábadra nemfog rámenni a 41es:) de lehet pumából 44 Sidiből 45

Zoknival tudsz azért korrigálni de ha nem netről rendeled és van próbára lehetőség mindenképp menj el és próbáld fel, és számolj picit hogy kitaposod!
szia. az elsőülés úgytudom rajta maradt a motoron, de holnap megnézem és üzenek ha esetleg megvan.
Üdv. Nem ide vág a téma de kérdésem lenne csizma ügyben mert most szeretnék venni. Ha 44es a lábad akkor igaz,hogy eggyel nagyobb csizma kell tehát 45ös?
Szia! Első ülés megvan?
szia. a láncszett már elkelt, a kisköny megvan még. erre a címre írd meg a címedet és üzenek. köszi. timua@invitel.hu
Szia a lánc szett mennyibe lenne? és az a könyv a gyári szervízkönyv?
Nálam van raktáron, japán DID Silent chain, 15800Ft.
üdv. eladó cbr 600 rr 2007-2008 köztihez sérült és ép elemekből álló idomszett csak egyben eladó , ára 130 eft. valamint 2007-2010 cbr 600 rr bontott de új ( 50 km-ert futott ) alkatrészek darabonként is eladók . 0620/992-4528
600rr-hez pc 37-eshez kéne vezérműlánc. Valaki tud vadonat újat?
Üdv,
Enyém is eladó, bár 2005-ös. Hasznaltauto.hu-n fenn is van. Kicsit drágább mint társai, de sok az extra, ha kell gyári állapotban is átadható, megvan hozzá minden, akkor természetesen valamennyivel olcsóbb.
Remélem nemsokára jön a TAVASZ.Adigis szemzgesetek hátha kell valakinek gumi a motorjára.
Szia! Bp.
Szia Krisz!
Hol lennél helyileg?A barátom szeretne venni gépet.....Köszi :Zoli
Már ennyi programod van?! Ha jön a szezon én minden hétvégén gurulok, valamikor csak összefutunk.
Köszönöm az infót!
Supercorsa SC3 120-180Pár 68000Ft-. 180 SC1,7-31000Ft SC2,2-31000Ft . 190/55R17 SC1,7 -34000Ft SC3 - 38000FT. Az árak netto árak. Ezek az abroncsok 2009-2010éviek Kereskedelmi forgalomban nem kaphato-a Superbike és superstok versenyekröl maradtak meg.Egyedi keverékek ezért is vonalkodosak, de E-betüvel rendelkeznek street legal.A pirellis üzletkötöm által behozott gumik nem kinti lomolt.A vázszerkezetük a EPT teknologiával készült és oldala puhább.A sajátomra is eltettem egy garniturát igy nyugott szivel tudom ajánlani.
Az SP a paletta legdrágáb tagja 120-(39990Ft) 180-(52300FT) számlásan. Ezért hoztam SC3 -mast a pár 68000Ft Netto. Vagy érkezik jövö honapban Diablo Rosso Corsa Párban(79990Ft-Brutto).Elérhetöség Tel:30-9676-432