ezzel az a baj ki tudja megmondani,mikor kapsz pont ugyan olyan színű karcmentes idomzatot....sajna én is így voltam,de a te döntésed...ha belegondolsz veszel egy idomot,ki tudja milyen állapotban van"karcos avagy sem" fújni kell-e vagy sem,+postaköltség...nem egyszerű téma
Sziasztok msot szeretnék motort venni Honda CBR600RR vagy k4 GSXR 600 kérlek segítsetek hogy mi az előnye és hátránya mind2 motornak és tapasztalatokat szeretnék! Köszönöm
Ennyi pénzért inkább várd meg míg valaki elad gyári idomzatokat, mert 30 rugó matricáért sok.. Műanyaghegesztővel csináltasd meg a darabokat ami tört és ha lesz számodra jó idomzat a neten akkor majd csapj le rá
most már teljes a képzavar ... lehet jobban járok , ha lecserélem a jobb felét is és ha megint gond lenne, bár ne legyen , akkor csak simán csináltatok másikat
Tiéd ill Zoli motorjának olyan király hangja van ...
anno a főúton végig lehetett hallani ahogy gurultatok... és nem sokkal visítósabb a hangja mint az R1nek
igen most,h mondtad az árat annyiba került,de nem tudsz mást csinálni,mert én is gondoltam rá h. csináltatok,de azt mondták nem tudják gyári álapotra megcsinálni,így maradt a drágábbik megoldás...de most szép
Ez a problémám nekem is , hogy nem igen tudnak csinálni ilyen metál színű matricákat ... a gyári meg horribilis összegbe kerül a nagyobbik 29e, a kisebbik 6e ! (olcsóbban fújják a motoromat)
Hali!Én Tapolcán a lakamotonál rendeltem meg a matricát,de elég húzós ára volt :kellet nekem egy hátsó farok honda matrica,tank matrica,pontosan nem tudom de 30körül volt.Aztán nekem egy Füredi srác fújta,meg ő is matricázta,tudom ajánlani tényleg nagyon szépen dolgozik!Mint a gyári!
Akkor úgy mondom 10 böl 7 ember kiszedi nem kell az oda nincs semmi szerepe a káros anyag kibocsájtás pedig nem érdekel és a műszaki sem , szonda kivételével mindent ki lehet pakolni exapot is majdnem mindenki kiköti
Sziasztok!
Vanegy 4db-os szett arany szinű lábtartóm ha valakit érdekel.
Az alábbi tipusokhoz jó:
-600rr 03-08
-CBR 600F
-1000rr 04-09
-900rr,929rr,954rr.
16000-be vihető.Elérhetőség az adatlapomon.
Szerintem ez a "mindenki ki szokta szedni" ez nem teljesen igaz. Ez a sufnituning megoldás inkább. És azt gondolom, hogy nem véletlen olyan a gyári amilyen.
Mivanm, mivan? Figyelek. Valóban alacsonyabb fordulaton öblös a hangja, ha húzod neki, egyre jobban visít. :) De szerencsére azt sem ilyen finszteresen. És tavasztól már alapjáraton is egyenletes lesz a hangja.
Legyen már nyááááááár :D
anno a főúton végig lehetett hallani ahogy gurultatok... és nem sokkal visítósabb a hangja mint az R1nek
Galfer hullámos féktárcsa szett! ár 80000
érd 20/5140810
Matrica szettet , hol csináltattál és mennyibe került ?
Vanegy 4db-os szett arany szinű lábtartóm ha valakit érdekel.
Az alábbi tipusokhoz jó:
-600rr 03-08
-CBR 600F
-1000rr 04-09
-900rr,929rr,954rr.
16000-be vihető.Elérhetőség az adatlapomon.