Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Árakat lehet tudni? És mennyire számlaképes?
Minden pusztán csak pénz kérdése ... részemről benne vagyok , az egy nagyon tuti szakasz ... de még előtte egyeztetünk, mert már kezd sűrűsödni a program sajna és lehet nem bírnám lóvéval
Semmi gáz!
07-ben jött ki az új, illetve 09-től kicsit más a térkép amit használ + egy-két apróság, de lényegében ugyanaz.
Ok. Bocs.
sztem 03-07 közt nem sok változás van 07 után pedig még tudtommal nincs új
1000 rr be van most új
de nem vok profi csak mikor vettem akkor nézegettem őket,
Bármi másról szívesen beszélek, de lentebb olvashattad, a témát ejtettem!
De most komolyan? Nem kötekedésböl kérdeztem?!..?
Levágtam, csak megerősítettelek.
Tavasszal Felsőtárkány-Bükkszentkereszt?
Én tudom, hogy ugyanaz épp ezért próbáltam picit irónizálni.
Szeva! Nekem kész a két felni, a többi még folyamatban.
Szeva öreg ! péntekre itt a matricám (Georg bácsi megoldotta nekem !-RESPECT ) holnap megyek a festékért , ... szombaton meg lehányom vele a gépet és kész is
Állítólag lehet hozzá kapni elektronikát ami akár tizedeli a megtett km-t. Te tudod beállítani, hogy mennyit mutasson, ha nem zavar, hogy 150km/h helyett 15km/h-t mutat. Igazából a legtöbb motorban kevesebb van mint amit az óra mutat, mert már gyárilag mindegyik csal pár km/h-t. Ha leáttételezet akkor kb 10%-al mutat többet, ami ugye a km számlálón is jelentkezik.
Ha ez a kérdésed a válasz igen. A motoroknál is simán vissza lehet tekerni az órát.
Szia! Supercorsa sp 120, 180 párban?
azért nem semmi ez jellemző a magyar társadalomra minden szarért képesek vagyunk egymás torkának ugrani, fiuk ha jol tudom mindenkinek van motorja ráadásul honda pláne hogy RR , sztem ne anyázzuk már egymást .
más, valaki hallot-e már róla hogy lehet átirni a km óra állást , mint az autóknál , kiváncsi vok . remélem az enyém nem piszkálta a srác .
Sziasztok

Honda CBR600RR levegőszűrő,5000ft+posta.Vadi új.(HFA1616)ezekhez az évjáratokhoz jó.Keress rá.
Jött egy pár darab Pirelli Supercorsa.Ha.érdekel valakit irjatok
Tiéd lenne a sportmotoron lévö 2007es fehér kerekü? Minek festetted le fehérre a gurulokat ugyan mond már meg? Igy senki nem hiszi majd el hogy sérmentes. De 900at adok érte ha gondolod
Haverom most vett 2007es fehéret aminek nem fehér hanem gyári fekete a kereke és sérmentes 15e km-el. 1100.000.ért ,pedig 1360ra volt hirdetve,. Nem kötekszek de a tiéd az nem gyári festésü nem?
Szeva! Én csak azt a mérhetetlen tudást nem értettem amivel távolról megállapítod, hogy törött a motorom mert 1.3m-ért árulom, + éreztem egy kis rosszindulatot is. Ez a téma részemről lezárva. Abban igazad van, hogy jobb építő jellegű dolgokról beszélni pl. 600rr-ekről: hibák, tapasztalatok, észrevételek, kérdések, stb. és örülni mindenkinek aki a legjobb 6kilossal motorozik. Üdv!

Te kezdted a sárdobálózást:

"Nem akarlak megbántani, de pont a hozzád hasonló távszakértőkkel van egy kis probléma. Mondjuk van aki eljön mint szakértő és olyan hülyeségeket kérdez, hogy az ember haja égnek áll."

Én csak lereagáltam

És nyugodtan elhiheted nekem van jó pár ilyen, nem mindenki de többségben vannak az én általam nézett motorok alapján.
Persze lehet, h. te nem tartozol közéjük, de amit legelőször írtál nekem erre következtettem.
Remélem nem így van, de ezt nem sok értelme van itt fírtatni, mert végül is ez egy fórum.
Tudom, sajnos kevés embernek van pénze motorra, de hát ez van. Eladnom nem olyan sürgős nem részletre van egyik sem, nem sürget a bank. Én 2010-est vetten 2010-ben 2m-ért, nekem sem ért meg közel 1m-et csak azért mert új, de nem vagyunk egyformák. Biztos megvan a varázsa egy újnak is, egyébként meg örülök ha valaki így-vagy úgy (részlet, kp, új, régi) motorhoz jut.
03-04 ua. 07-08 ua. én egyik hibáról sem hallottam, hogy jellemző lenne (bár az semmit nem jelent) a nikasilt emlegették a 07-08 nál, de akiket ismerek ők is csak hallomásból.