Sziasztok, nincs valakinek tippje, hogy hol vehetnék pályaidomhoz gyorsrögzítő csavart?
ui: van pár eladó motyóm PC40-eshez (2007-2010): jobb oldali lámpa (új): 30 ezer, fekete enyhén karcos hasidom 15 ezer, kék-fehér tankborítás 35 ezres irányáron, kérésre küldök képet
Igényem lenne egy 600 RR-re, 2003-2005 évjárat érdekelne. Szemtelenül olcsón, lehet törött is. Nem kfontos, hogy rendszámos legyen. Csak igazolt eredetű érdekel, tehát kiköszörült számmal ne keressetek.
Sziasztok! Érdekelne hogy volt-e 2003-as évjáratban egyszínű fekete cbr 600 rr! Olyanról tudom ami fekete, és a hasidom szürke, de egyszínűről nem! Kérlek segítsetek!
GSXR 600 ra tudtak csinálni akkor a Hondára is és házilag lett fújva és matricázva egy gyári idomról lett bemérve pontosan és a full-gas észre sem vette olyan fasza lett
Ma leküldtem Geog bácsihoz Ajkára az idomot ... legfeljebb sima fehér lesz és nem metál de kitudtam azt is , hogy ezt a matricát is megfestik a tank színével majd egy kis darabon kipróbálom milyen lesz
ui: van pár eladó motyóm PC40-eshez (2007-2010): jobb oldali lámpa (új): 30 ezer, fekete enyhén karcos hasidom 15 ezer, kék-fehér tankborítás 35 ezres irányáron, kérésre küldök képet
Igényem lenne egy 600 RR-re, 2003-2005 évjárat érdekelne. Szemtelenül olcsón, lehet törött is. Nem kfontos, hogy rendszámos legyen. Csak igazolt eredetű érdekel, tehát kiköszörült számmal ne keressetek.
kérdezz: legzepp@gmail.com
Full feketében 2008-as, 2010-es volt és 2011-es évjáratban van. 2003-ban az ezüst hasidomos volt.
Üdv
Zsu
Full feketében nem találtam én se ... de szerintem simán lefújatod azt az idomot és kész ... nem valami horibilis összeg szerintem
Tehát a portéka egy szett Braking hullámos tárcsa csak80pénzért!