Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idom gyorsrögzítőt a Danger is árul!
Sziasztok, nincs valakinek tippje, hogy hol vehetnék pályaidomhoz gyorsrögzítő csavart?

ui: van pár eladó motyóm PC40-eshez (2007-2010): jobb oldali lámpa (új): 30 ezer, fekete enyhén karcos hasidom 15 ezer, kék-fehér tankborítás 35 ezres irányáron, kérésre küldök képet
Sziasztok!

Igényem lenne egy 600 RR-re, 2003-2005 évjárat érdekelne. Szemtelenül olcsón, lehet törött is. Nem kfontos, hogy rendszámos legyen. Csak igazolt eredetű érdekel, tehát kiköszörült számmal ne keressetek.
Csak versenyzésre! PC-37 blokk eladó!
kérdezz: legzepp@gmail.com
Egy képet igazán dobhatnál fel
Nekem kéne egy kis mellékes most.
Nincs, bevállalod?
Nincs?
Az jó lenne, mert azt jelentené, hogy van bejárónőm.
Szia!

Full feketében 2008-as, 2010-es volt és 2011-es évjáratban van. 2003-ban az ezüst hasidomos volt.

Üdv

Zsu
mire hazaérsz már meleg a kaja... :D:D:D
Szia!
Full feketében nem találtam én se ... de szerintem simán lefújatod azt az idomot és kész ... nem valami horibilis összeg szerintem
Sziasztok! Érdekelne hogy volt-e 2003-as évjáratban egyszínű fekete cbr 600 rr! Olyanról tudom ami fekete, és a hasidom szürke, de egyszínűről nem! Kérlek segítsetek!
eddig elég jókat hallottam róluk ... szerintem össze fog jönni a dolog . ha kész lesz , dobok fel képeket
igazad van, nem Galfer hanem Braking!

Tehát a portéka egy szett Braking hullámos tárcsa csak80pénzért!
úgy legyen!
GSXR 600 ra tudtak csinálni akkor a Hondára is és házilag lett fújva és matricázva egy gyári idomról lett bemérve pontosan és a full-gas észre sem vette olyan fasza lett
A fehér az egy gyöngyház szín olyat lehet venni bárhol és tudnak csinálni ilyen matricát csak utána be kell lakkozni
Ma leküldtem Geog bácsihoz Ajkára az idomot ... legfeljebb sima fehér lesz és nem metál de kitudtam azt is , hogy ezt a matricát is megfestik a tank színével majd egy kis darabon kipróbálom milyen lesz
Szerintem Nem fognak tudni csinálni olyan matricát mint a gyári,túl sok bent az ív...
Ha húzod neki akkor visít de ha csak sétáltatod akkor dorombol
Szia még talán a régi nickeddel
hegesztesd meg és kérdezd meg a Georgot mennyiért csinálna matricát és le kell fújni én tuti igy csinálnám