Szia azt a bukógombát vedd amit a blokk tartó csavarral tudsz rögzíteni ,ki kell húzni és átdugni rajta Badzolinak is olyan van egyik haver is vett olyat borult is vele pályán és tökéletesen védett
Hello! 2007-es 600RR-re milyen bukógombát ajánlotok? Jól gondolom,h a normálhoz meg kel fúrni az idomot a konzoloshoz viszont nem? A konzolossal van egy olyan aggodalmam, hogy borulásnál a konzol mint ha egy erőkar lenne, nagyobb terhelést ad a blokknak és a váznak mint ha a gomba mindenféle eltolás nélkül közvetlenül lenne felhelyezve. Hülyeség ez vagy van benne logika? Köszi
üdv. a citromsárga kupakos és címkés brigéciol abszolut semmit nem ér, mintha vizet fújnál a láncra , nincs semijjen hatása. de a narancssárga kupakos és címkés brigéciol az frankó. viszont a legjobb amit a hondalaci600 is ajánlott a petróleum! személyes véleményem hogy ezek nem teszik tönkre a gumigyűrűt a láncban , viszont ha benzinnel mosnád ecsetelve az már adna a gumigyűrűknek az erős. azzal soha ne mosd! üdv.
Brigéciolt használok lánctisztító helyett, szétbaszom a láncot? Sok helyen olvastam már, h. azzal tisztítják.
Bár ha le van szépen mosva mosószeres vízzel, és jól kiszárad, mielőtt le van fújva láncsprayvel, sz.tem nem lehet probléma.
Mondjuk hallottam olyasmit h. megmarja O gyűrűket.
Sziasztok!
Van egy eladó használt pirelli supercorsa sc03-asom. A közepén teljesen újszerű, szélén meg még akad.
30.000 rugót szeretnék a szettért 180/120.
Akit érdekel telefonszámom az adatlapon vagy itt írhat.
Típushiba sajna. A panel és a gombok között van egy kis műanyag bizbasz. Ez ki szokott esni. Le kell venned a műszerfalat és szétszedni. Egy pötty pillanatragasztóval rakd vissza különben legközelebb is ki fog potyogni..
Szevasz Haver ! Sajna csak május közepe jöhet szóba ... sok a meló el vagyok havazva ... mondjuk lehet , hogy a húsvétot kakucsolással töltöm még úgyse voltam ott
Lenne egy kérdésem,milyen kipufogód van Laser?
Kormánysúlyt keresek 600rr-hez. NEM VÉGSÚLYT, hanem teljes súlyt bal oldalra.
tejfogu.tuning kukac gmáíl pont kom
KÖSZI!
Valaki nem tudja hogy hol van 2005 600rr-en az indexrelé?
Sajnos nem találom......
Bár ha le van szépen mosva mosószeres vízzel, és jól kiszárad, mielőtt le van fújva láncsprayvel, sz.tem nem lehet probléma.
Mondjuk hallottam olyasmit h. megmarja O gyűrűket.
Van egy eladó használt pirelli supercorsa sc03-asom. A közepén teljesen újszerű, szélén meg még akad.
30.000 rugót szeretnék a szettért 180/120.
Akit érdekel telefonszámom az adatlapon vagy itt írhat.
Üdvözlettel: Norbi
Illetve akkor már leesett magától...
És hogy lehet a legkönnyebben leszedni a műszerfalat? Jó lenne ha letudnád írni lépésenként hogy te hogy csináltad! Köszike