Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TBR=Two Brothers Racing=Kéttesó
Hatkilóssal nem nagyon lesz mély hangja egyiknek sem, illetve nem olyan mély, mint egy ezredesnek. Nekem speciel pont az tetszik, hogy nem mély, brummogós, hanem inkább visítós a TBR dobom.
A felületet nem akarnám neked most kiszámítani, de a fékbetét anyagának vastagsága kb 4mm a vadiúj Galfer betéten. Ez a fehér hátú, asszem vmi kerámiás cucc, de erről inkább kérdezd meg a Danger-ben a Miller-t, ha érdekel.
ha dobot akarsz akkor Yoshimura,Two Brothers,Arrow,és Mivv,esetleg ha lehet találni akkor Ixil mint a Mókus gépén ami van brutális
Köszi a választ márcsak valami normális hátsó dob kelene hogy legyen valami normális mély hangja.
Tudom milyen árak vannak, hidd el

Új RS5 olyan 120 környékén

Carbon pedig 150.

Ezért keresek én is használtan elsősorba, de ha nem lesz akkor idén marad a gyári, utána meg tuti yoshi carbon lesz.
én is katalizátor nélkül akartam, de itt rábasz6ok vele...sok különbség lett volna?hát remélem nagyot fog szólni.950euróért!
Hali!
Nekem Micron dobom van és azzal is komoly a hangja a gépnek, nagyon mély, haverom azt hitte ezres a gép, pedig régóta motorozik.
Ha valakit érdekel van egy első ülésem 2003-as RR re, teljesen új 13000-ért
Sziasztok.
Ha valakinek szüksége lenne ledes,irányjelzős hátsó lámpára az jelezze.2003-2007,2007-2010. 13 és 10ezer körül lenne.Köszi
Meg, de már csak holnap reggel... Bocs...
újonnan lehet venni biztos de 100 felett van jóval .
nem ez még a régi rs-5 nekem a legújabb van csak nincs hozzá közcső de meg lesz oldva valamikor az is
Szerintem nem lesz baja mindenki ki szokta szedni a katalizátort nem kell az oda és a nyitott rendszerek is csak ilyenek és nem ég be a szelep
Jaja yoshi meg two bratyó a legjobb.
Tudom nekemiskivolt belezve a dob ugy ahogy mondod olyan érces vékony hangja volt ezért vágtam ki a katalizátort. igy nem olyan rosz csak kiváncsi vagyok terhelés alat milyet szól. De atol hogy nincs bene folytás a viszaégés miat szerinted nem fognak beégni a szelepek? vagy birniuk kel.
Szerintem csövek közül ,a "2tesó" is nagyon faszát csinál a ciberéhez !
bocs ... nyomtam közé egy entert
Te nem ezt vetted meg Laci ?

link
Hy! tessék ... ilyen a józsival
http://www.sportmotor.hu/motor...
cibere-81239
Én is kibeleztem a gyári dobot tök üres lett de nem jó a hangja 7000 körben még ok de nagyon vékony és érces
Sziasztok tudna nekem valaki valamit mondani arol hogy van nekem egy 2008 600rr-em kivágtam belőle a katalizátort na meg a hátsó dobot kiüritetem valakinek van véleménye vagy tapasztalata ezel kapcsolatban mert még nem volt alkalmam kipróbálni hogy milyen let. ja a labdaszondát visszaraktam. Válaszokat köszi.
Használtat nem hiszem hogy egszerü kifogni uj kell akkor pedig Alex Cbr
Engem is érdekelne egy RS5 05'-ös RR-re
megrendeltem az új kipufogó rendszeremet,2hét mire megjön a németektűűűű...Neve:Laser Xtrem slipon "3csövü".
Remélem nem fogok bent csalódni!
sziasztok van valakinek 07' RR -e amin yoshi dob van ? kiváncsi lennék a hangjára . Esetleg elado rs5 dob ?