Hatkilóssal nem nagyon lesz mély hangja egyiknek sem, illetve nem olyan mély, mint egy ezredesnek. Nekem speciel pont az tetszik, hogy nem mély, brummogós, hanem inkább visítós a TBR dobom.
A felületet nem akarnám neked most kiszámítani, de a fékbetét anyagának vastagsága kb 4mm a vadiúj Galfer betéten. Ez a fehér hátú, asszem vmi kerámiás cucc, de erről inkább kérdezd meg a Danger-ben a Miller-t, ha érdekel.
Hali!
Nekem Micron dobom van és azzal is komoly a hangja a gépnek, nagyon mély, haverom azt hitte ezres a gép, pedig régóta motorozik.
Ha valakit érdekel van egy első ülésem 2003-as RR re, teljesen új 13000-ért
Tudom nekemiskivolt belezve a dob ugy ahogy mondod olyan érces vékony hangja volt ezért vágtam ki a katalizátort. igy nem olyan rosz csak kiváncsi vagyok terhelés alat milyet szól. De atol hogy nincs bene folytás a viszaégés miat szerinted nem fognak beégni a szelepek? vagy birniuk kel.
Sziasztok tudna nekem valaki valamit mondani arol hogy van nekem egy 2008 600rr-em kivágtam belőle a katalizátort na meg a hátsó dobot kiüritetem valakinek van véleménye vagy tapasztalata ezel kapcsolatban mert még nem volt alkalmam kipróbálni hogy milyen let. ja a labdaszondát visszaraktam. Válaszokat köszi.
Új RS5 olyan 120 környékén
Carbon pedig 150.
Ezért keresek én is használtan elsősorba, de ha nem lesz akkor idén marad a gyári, utána meg tuti yoshi carbon lesz.
Nekem Micron dobom van és azzal is komoly a hangja a gépnek, nagyon mély, haverom azt hitte ezres a gép, pedig régóta motorozik.
Ha valakit érdekel van egy első ülésem 2003-as RR re, teljesen új 13000-ért
Ha valakinek szüksége lenne ledes,irányjelzős hátsó lámpára az jelezze.2003-2007,2007-2010. 13 és 10ezer körül lenne.Köszi
link
http://www.sportmotor.hu/motor...
cibere-81239
Remélem nem fogok bent csalódni!