Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az a tempó szerintem nekem is jóó lesz
Utánaolvasgattam, nézegettem szerintem nagyon jó áron adod őket, de mindhárom sport kategória. Valamivel "túrásabb" típusod is van?
Remélem nem idegesítelek a kérdésekkel
ÁÁ nem gyors..Nem is szoktam nézni az órát.. :)
Tévedés.. Nem szarabb gumit keresek ami olcsóbb. kb 10.000-ért szoktam venni a vágott slick-et az nem egy egetrengető összeg, viszont nálam a közepe hamar elfogy mivel csak közúton használom. Így feleslege ilyet használnom szerintem. Inkább vennék új gumit ami utcára készült
Az tempóra mit jelent?
Velük én is akartam már menni, de mikor mentem volna nem mentek, mikor mentek nem értem rá

De jó is hogy emlékeztetsz, mert már el is felejtettem
Majd ha összetöröd magad, akkor meg azt fogod mondani. "bárcsak akkor jobb gumit vettem volna"
Én nem vagyok gyors... Általában a barátnőmmel szoktam motorozni, tehát túra jellege van a dolognak nálam.
Na meg a Plasticosokkal szoktam menni csütörtökönként :) Az visszafelé tempós szokott lenni :)
Ha nem vagytok gyorsak nekem Akkor idén én is csatlakoznék.
Tavaly többször is mentünk együtt kisebb kanyarokra. Balcsipart meg ilyenek. Csak már mehetnénk...
Majd szólunk neki is egy gurulásra.. már hallottam róla úgyis.. kíváncsi vagyok milyen az ő gépe
Na szóval a lényeg az, hogy tartósabb gumit szeretnék, egy ismerősöm végigmotorozta az egész szezont egy garnitúrával, és még most sem mondhatni kopottnak a szettet. Nagyrészt úgyis túrázgatunk a motorral nem kell szuperpuha gumi. Inkább biztonságos legyen esőben is, és azért normál keretek között jól tapadjon :)
Vagyunk!

Szia amúgy
Jó tudni, hogy lesz majd kivel gurulni
Na igen én is csak motorról ismerem fel a kollégákat...
Igen Kondor Dávid jól tudod :)
Ez teljesen utcai gumi igaz? Túra, vagy sport tuúra?
Hát akkor nem, max máskor
Bár lehet úgy járok, mint &Rash-sal, mindig együtt motorozunk, múltkor városban majdnem elmentünk egymás mellett, mert nem bőrszerkóban volt
Holnap csinálok fotot majd elküldöm. Amugy gyárilag mintás E betüs.
Hát ez fogos kérdés kinek menyit Kb4000-6000Km között attol függ hogy használják.
Igen Norbira. Vele már motoroztam, főleg a Mecsekben
Akkor majd a tavasszal összefutunk...

Kondi nem azért Kondi, mert Kondor Dávid, azt hiszem, mert akkor tudom ki, vagyis faterjával dolgozom.. de még nem találkoztam vele, csak hallottam róla...
180/55R17Metzelerem K2 -Interact 2009,06-heti érdekelne, tudnál dobni képeket, és méreteket a mintáról. Az utcai, vagy vágott?
benelli111@freemail.hu
Ja bocs az elözö kettöt is neked irtam..
Ja de vagy dupláját eszi
Üdv. nekem az 1000rr-be kivan szedve de brutál hangja van.....
Igen egyenlőre csak hátsóra gondoltam mert bár az eleje slik de viszont jó állapotban van még nagyon.. Talán a michelin a legjobb az esőben is elég jól használható nem?Kb mennyit futna? 8000km?
Szeptemberben csináltam elképzelhető, hogy találkoztunk. :)
Persze összehozhatunk valami gurulást, most már hamarosan jön az ideje :)
Ha csak hátso kell van Pirelli Dragon Supercorsa SC1-21500Ft Diablo Supercorsa SC 1,7-2,2 34000Ft Michelin Power Race Medium 21500Ft