Utánaolvasgattam, nézegettem szerintem nagyon jó áron adod őket, de mindhárom sport kategória. Valamivel "túrásabb" típusod is van?
Remélem nem idegesítelek a kérdésekkel
Tévedés.. Nem szarabb gumit keresek ami olcsóbb. kb 10.000-ért szoktam venni a vágott slick-et az nem egy egetrengető összeg, viszont nálam a közepe hamar elfogy mivel csak közúton használom. Így feleslege ilyet használnom szerintem. Inkább vennék új gumit ami utcára készült
Én nem vagyok gyors... Általában a barátnőmmel szoktam motorozni, tehát túra jellege van a dolognak nálam.
Na meg a Plasticosokkal szoktam menni csütörtökönként :) Az visszafelé tempós szokott lenni :)
Na szóval a lényeg az, hogy tartósabb gumit szeretnék, egy ismerősöm végigmotorozta az egész szezont egy garnitúrával, és még most sem mondhatni kopottnak a szettet. Nagyrészt úgyis túrázgatunk a motorral nem kell szuperpuha gumi. Inkább biztonságos legyen esőben is, és azért normál keretek között jól tapadjon :)
Hát akkor nem, max máskor
Bár lehet úgy járok, mint &Rash-sal, mindig együtt motorozunk, múltkor városban majdnem elmentünk egymás mellett, mert nem bőrszerkóban volt
Igen Norbira. Vele már motoroztam, főleg a Mecsekben
Akkor majd a tavasszal összefutunk...
Kondi nem azért Kondi, mert Kondor Dávid, azt hiszem, mert akkor tudom ki, vagyis faterjával dolgozom.. de még nem találkoztam vele, csak hallottam róla...
Igen egyenlőre csak hátsóra gondoltam mert bár az eleje slik de viszont jó állapotban van még nagyon.. Talán a michelin a legjobb az esőben is elég jól használható nem?Kb mennyit futna? 8000km?
Remélem nem idegesítelek a kérdésekkel
Velük én is akartam már menni, de mikor mentem volna nem mentek, mikor mentek nem értem rá
De jó is hogy emlékeztetsz, mert már el is felejtettem
Na meg a Plasticosokkal szoktam menni csütörtökönként :) Az visszafelé tempós szokott lenni :)
Szia amúgy
Jó tudni, hogy lesz majd kivel gurulni
Igen Kondor Dávid jól tudod :)
Bár lehet úgy járok, mint &Rash-sal, mindig együtt motorozunk, múltkor városban majdnem elmentünk egymás mellett, mert nem bőrszerkóban volt
Akkor majd a tavasszal összefutunk...
Kondi nem azért Kondi, mert Kondor Dávid, azt hiszem, mert akkor tudom ki, vagyis faterjával dolgozom.. de még nem találkoztam vele, csak hallottam róla...
benelli111@freemail.hu
Persze összehozhatunk valami gurulást, most már hamarosan jön az ideje :)