Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! "Nagyképű dumás, mindenáron a vevőt átbaszni szándékozó motoros. Igénytelen hanyag és májerkodó hülye gyerek tulaj" Na ez lennék én, így közel a 40-hez! Hogy áll a motorod? Az enyém készülőben.
Azért mégse lehet u.az ha csak a 2004-esről állították ezt a hibát.
2004-es motorvezérlőhiba? Az nálad mit takar? De szerencsére megnyugodhatok, mert az enyém 2003-as, bár a Honda azt állítja hogy a 2003-04-es RR ugyanaz.
"Nem azt mondom, hogy én mindenhez értek, de aki azt mondja, hogy mindenhez ért arról is megvan a véleményem."

Amúgy meg szeretek tájékozódni a dolgokról (amikhez spec. nem értek annyira), de azt h. szét van ütve egy gép nem kell nagy szakértőnek lenni, h. megállapítsam.
Már nem azért , hogy belepofázzak a dogokba , de vagy 2 hete még annyi kérdést tettél itt fel , hogy azt hittem még sosem láttál 2 kerekű motoros járművet ... Azóta nagyon nagy szakértő lettél ... érdekes

1. Nem vagyok netes kockafejű távszakértő

2. Kb. 1 évig nézegettem - ez alatt értsd személyesen elmentem és megnéztem majd kipróbáltam - több motort is, mire végre sikerült egy normálisat kifognom. Persze ez nem azt jelenti, hogy az én motorom a leges legjobb és tökéletes, mert minden motornak vannak hibái, gondoljunk csak a 2004-es motorvezérlőhibájára vagy a 2008-as kerámia bevonat leválására a hengerekben, melyek mind gyári hibák voltak, de szerencsére nem túl gyakori meghibásodások voltak. Szóval az én motoromnak is lehetnek bajai, amiket nem vettem észre (tökéletes ember sincs).
Nekem pedig több negatív tapasztalatom is van "pont a hozzád hasonló" nagyképű dumás, mindenáron a vevőt átbaszni szándékozó motorossal (nem egy ilyennel találkoztam). És amikor egyértelmű nyomokat találok a motoron ami az igénytelen hanyag és májerkodó hülye gyerek tulajra utal (borulások, csúszások, egykerekezgetések, nemtörődömség...) megpróbálja az szépítgetni a helyzetet.

3. Nehogy azt hidd már, h. nem tudom mit kell nézni egy motoron vétel előtt, de igen vannak olyanok is akik hülye kérdéseket tesznek fel. Nem azt mondom, hogy én mindenhez értek, de aki azt mondja, hogy mindenhez ért arról is megvan a véleményem.
lehet a tied láttam 18 e km van benne ? akkor igen
miért nem láttam ezt tavaly juniusba , am meg ritka akinek motorra van pénze én alig birtam eladni az enyém
az ujrol meg csak annyit hogy az enyém 2.8 volt ujonnan megmutatta az ember a számlát megvettem 3 évesen 1.5 ért , 3 év alatt 1.3 at bukni az nem kevés ,
Jó, hát aki hosszú távon tervez, és nem akarja eladni, akkor oké...
Nem akarlak megbántani, de pont a hozzád hasonló távszakértőkkel van egy kis probléma. Mondjuk van aki eljön mint szakértő és olyan hülyeségeket kérdez, hogy az ember haja égnek áll. Mielőtt vita lenne köztünk nem akartalak megsérteni, de próbáld meg elfogadni, hogy nem mindenki akarja becsapni a másik motorost. Igen 1.3m és nem volt törve!
Hi! Ha fehér a felni akkor szerintem az enyémet láttad.
Hi! Ne kérdőjelezd meg mert pl én is 1.3-ért árulom és nem volt megütve.
Anno újonnan vettem, mert úgy terveztem, hogy nem akarom majd eladni soha, és hogy bírom majd fizetni a törlesztőt! Hál' Isten ez eddig nem változott, így nekem sztem jobban megérte új motort venni. Meg nem is értek hozzá, szal tuti rádumáltak volna az első törött csilli-villire...
Enyém is megvolt ütve, de mint látszik a hiba javítva és tényleg nem kókány munka lett rajta végezve (oldalidom lett fényezve és javítva + az első sárvédő). Én is így vettem már, de nekem nem ért meg 2-300.000el többet egy karcmentes motor, mert minek. Jó oké aki teheti az minél újabbat minél szebbet vesz, de amint ezt megláttam nekem már nem is kellett ennél csilli-villibb motor. És ennek is olyan szaga van amikor jár a motor, mint egy szalonból kitolt motornak
Ezt még megfejeltem egy Akra dobbal, új kormány markolatokkal, Fekete magasított plexivel és egyedi rendszámtartót csináltunk hozzá. Ami baja van a motornak az össz vissz annyi, hogy nem használom ki.
Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy a 2007-es 600rr 2év 3hónaposan az Eurotax szerint is csupán 1.5M-et ért, miközben az utcai értéke jóval feljebb volt.
Nem rontod mert én is most vettem, csak érdekelt, h. jó boltot csináltam e, de úgy néz ki igen.
Ennyiért megérné nekem is eladni, de nekem spec 2007-től pont nem jön be külsőre a 600 RR szóval mindenképpen felejtős.
Azt azért had mondjam el, h. jó pár vasat néztem mostanában uh. nagyjából tudom hol vannak az árak, 2007-es 1,3-ért hááááát nemtudom, tuti van vele valami 1,5-ért már hihetőbb lenne de még ott is megkérdőjelezném h. nem ütötték e.
Sok olyat próbáltam ami szarrá vot törve, ránézésre nem látszott de ha jobban megnézted egyértelmű volt és azok ér is milla fölött kértek vagy legjobb esetbe is millát (persze nem 2007-ért).
Szóval ha RR-t akarsz minimum 1,5 millát rá kell szánnod h. jót fogjál ki, de még ott is óriási szerencse kell, h. ne legyen parás a vas, aminek mint azért mindenki tudja elég kicsi az esélye használt motornál.
De mindenki maga tudja mit szán mire, szóval igen van 1,3-ért 2007-es RR
Haverom most vett egy pirosat "sportdobbal" 850ért ... Az is elég jo árnak bizonyul de van fent egy 2005ös fémfékkel,akrával 900ért .... De a 2007es 1.3ért és kitudja mennyiért adnák oda lehet 1.2ért is akkor viszont lehet azt jobban megérné. CSAK ven egy kis gubi ezzel nincs annyi lééé
cső
van fenn a neten egy 2007 es rr 1.3 ért azt hiszem ez nem rossz , én tavaly 1.525 ért vettem bocs ExNeR nem akarom rontni az üzleted csak hátha érdekel vkit , én 1 hónapig kinlódtam elkelt a régi meg volt a zsé és nem volt moci
Csak tudod mennyit szeretnél érte?!
Hali!
1750000pénz
Mennyit adnál érte?
Mennyi az ára?
Üdv. mindenkinek!
Eladó a mocim:((......:http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr600rr-44
80015
Sziasztok! Hibátlan állapotu pályaidomszett, elsö féktárcsák,és dyno-jet elektronika elado 600rr-re nekem 2004een volt. Irj ha érdekel !
Sziasztok !

Ha esetleg vkiknek Power1 2CT-re lenne szüksége !

180-as hátsó

http://www.kepesmotor.hu/sport...
Mennyi az ára?