Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy 180/55R17Metzelerem K2 -Interact 2009,06-heti én pályáztam vel.10,000+Posra.
120/180Pár 49500Ft+Postaköltség
Na látom vannak itt a környékről

Én zánkai vagyok, összehozhatnánk egy gurulást v.mikor, persze csak ha jobb idő lesz
Én 2009-ben csináltam városit Veszprémben, november körül meg is kaptam jogsit

Lehet h. együtt csináltuk?
Akkor a jogsin sem találkoztunk :)
Nem kell nekem extrém gumi Fegyi mester...
Sima hétköznapi is megfelel, főleg amilyen jó árakon szoktad kínálni! Huszonegy-pár ezer forintért láttam nálad hátsó gumit, és gondolom utcai körülményekhez az tartósabb mint a slik, és biztosan megbízható
Azt hiszem a Norbira gondolsz, neki van még Tótvázsonyban Hondája. Viszont még sosem motoroztam eddig vele. Biztosan nem találkoztunk :)
Kondit innen ismerem az RR forumról. Citromsárga gépe van.
Hát hamarosan jön a tavasz, biztosan összefutunk
nekem van egy pár metz racetechem 180as méretben, küldj egy mailt zsolt.biel@freemail.hu címre és küldök majd képeket róla, vagy személyesen 17ker vagy posta utánvét vagy előre utalás után a kiválasztott gumi...
van dunlop d211gp is 2-3 garnitura deazok 190esek, én azzal mentem tavaly de sárvédő nélkül mert nemfér be alá
Sziasztok!
Nekem 7000 köröl van a hátsó gumimban,Pilot Power 2 CT és úgy néz ki olyan 10-12 ig is elmegy, pályán nem használtam ugyan, de elég jól ledöntögettem.Lehet, hogy nem olcsó gumi, de 600 RR-en nagyon jól működik,és nagyon jól kanyarodik a gép, bátran ajánlom mindenkinek.
Sziasztok!
Valaki nem tud eladó használt, Metzeler Racetec Interact K2 180/55 r17. Ne vágott slik legyen, hanem a gyári mintás (E).
Hali Fegyi!
Kérnék egy árajánlatot ,cbr 600 rr 2007,pl:dunlop qualifire.első hátsó, köszönöm
A-sat 2009 március körül azt hiszem.. de Pécsett nem Veszprémben...
Akkor lehet már futottunk össze mikor egy Norglass nevű Tótvázsonyi piros CBR 600 F4i-s sráccal motorozgattál?

De lehet tévedek

Kondit, így h Kondi nem ismerem..

Köszi, a Tied is szééép
Nem tudom de a borsodi motoros rendőrők akkor kivanak okositva.Mert tavaj a Bükki szerpentin lábánál megálitotak minden motorost és akinek Vágotslik gumi volt rajta mindekit megbüntetek!Fejböl monták a paramétereket.
"2 éve rendszeresen állítanak meg Slickel de még soha nem szóltak érte de fogsz valamit és a not for feliratot kidörgölöd és ennyi beszophat a rendőr
20/99-245-28
Az a baj a Slik gumival hogy nem utcára va tervezve hanem extrém terhelésre igy nem is lesz sose tartos(Ez évtől KPM-vagy rendör megállit vágottslikel jogsibevonás) Ezért vannak az utcai LEGAL Street Gumik PL:Suprecorsa-RS003-Pilot Race.
Nézz utána a videoportálokon .Most fogjuk megkapni a Pirelli RoSSo2 ami a Dunlop SportSmárt vetélytársa lesz.
Leszerzöttem a pirellisekel igy ebben az évben tulnyomo részt ezeket a gumikat forgalmazom.(De a Pirelli -Dunlop az a két cég aki a legtöbbet fejleszt a motorgumik terén)
Érdemes elgondolkodni a gumivásárlásrol mert mennek fel az árak mint a cukoré Mivel nincs Kaucsu alapanyag csak korlátozott menyiség és Kg/ár már 4,5$ jár (1,25$ volt.)
Nem én találom ki Nézetek utána a neten.
Mikor csináltad a jogsit? Nem 2009 szeptemberében tanultad a városit?
Tótvázsonyban lakom, általában csak szezonban szoktam a forumra írni :)
Viszont sokat motoroztam Veszprém körül :) Na és persze fogok is :) tehát biztosan összefutunk.. Szép vasad van! Gondolom akkor Kondit is ismered, Ő veszprémi..
tel szám?
Szia!

Igen Bakony, pontosan Bándi vagyok, ha Te Veszprémi akkor 15 km-en belül

h h nem szoktalak látni Veszprém és környéke fórumon?
oké. előtte mindenféleképp hívj! üdv.
Hétvégén átugranék, ha össze tudjuk hozni. Dunakeszin vagyok.
Hohó, és mindjárt kérdeznék is valamit :)
Utcai használathoz egy sport-túra gumi mennyire tartós? Nekem a vágott slick-ek max 2500km-ert bírnak akárhogy kímélem. Viszont még sosem vettem eddig utcai gumit. Szerinted egy 6-8000km-ert elbírna normál keretek között egy utcai guma?
Szia! Láttam a reglapodon, hogy Bakony a lakhelyed.. Merre pontosan?