Nem kell nekem extrém gumi Fegyi mester...
Sima hétköznapi is megfelel, főleg amilyen jó árakon szoktad kínálni! Huszonegy-pár ezer forintért láttam nálad hátsó gumit, és gondolom utcai körülményekhez az tartósabb mint a slik, és biztosan megbízható
Azt hiszem a Norbira gondolsz, neki van még Tótvázsonyban Hondája. Viszont még sosem motoroztam eddig vele. Biztosan nem találkoztunk :)
Kondit innen ismerem az RR forumról. Citromsárga gépe van.
Hát hamarosan jön a tavasz, biztosan összefutunk
nekem van egy pár metz racetechem 180as méretben, küldj egy mailt zsolt.biel@freemail.hu címre és küldök majd képeket róla, vagy személyesen 17ker vagy posta utánvét vagy előre utalás után a kiválasztott gumi...
van dunlop d211gp is 2-3 garnitura deazok 190esek, én azzal mentem tavaly de sárvédő nélkül mert nemfér be alá
Sziasztok!
Nekem 7000 köröl van a hátsó gumimban,Pilot Power 2 CT és úgy néz ki olyan 10-12 ig is elmegy, pályán nem használtam ugyan, de elég jól ledöntögettem.Lehet, hogy nem olcsó gumi, de 600 RR-en nagyon jól működik,és nagyon jól kanyarodik a gép, bátran ajánlom mindenkinek.
Nem tudom de a borsodi motoros rendőrők akkor kivanak okositva.Mert tavaj a Bükki szerpentin lábánál megálitotak minden motorost és akinek Vágotslik gumi volt rajta mindekit megbüntetek!Fejböl monták a paramétereket.
Az a baj a Slik gumival hogy nem utcára va tervezve hanem extrém terhelésre igy nem is lesz sose tartos(Ez évtől KPM-vagy rendör megállit vágottslikel jogsibevonás) Ezért vannak az utcai LEGAL Street Gumik PL:Suprecorsa-RS003-Pilot Race.
Nézz utána a videoportálokon .Most fogjuk megkapni a Pirelli RoSSo2 ami a Dunlop SportSmárt vetélytársa lesz.
Leszerzöttem a pirellisekel igy ebben az évben tulnyomo részt ezeket a gumikat forgalmazom.(De a Pirelli -Dunlop az a két cég aki a legtöbbet fejleszt a motorgumik terén)
Érdemes elgondolkodni a gumivásárlásrol mert mennek fel az árak mint a cukoré Mivel nincs Kaucsu alapanyag csak korlátozott menyiség és Kg/ár már 4,5$ jár (1,25$ volt.)
Nem én találom ki Nézetek utána a neten.
Tótvázsonyban lakom, általában csak szezonban szoktam a forumra írni :)
Viszont sokat motoroztam Veszprém körül :) Na és persze fogok is :) tehát biztosan összefutunk.. Szép vasad van! Gondolom akkor Kondit is ismered, Ő veszprémi..
Hohó, és mindjárt kérdeznék is valamit :)
Utcai használathoz egy sport-túra gumi mennyire tartós? Nekem a vágott slick-ek max 2500km-ert bírnak akárhogy kímélem. Viszont még sosem vettem eddig utcai gumit. Szerinted egy 6-8000km-ert elbírna normál keretek között egy utcai guma?
Én zánkai vagyok, összehozhatnánk egy gurulást v.mikor, persze csak ha jobb idő lesz
Lehet h. együtt csináltuk?
Sima hétköznapi is megfelel, főleg amilyen jó árakon szoktad kínálni! Huszonegy-pár ezer forintért láttam nálad hátsó gumit, és gondolom utcai körülményekhez az tartósabb mint a slik, és biztosan megbízható
Kondit innen ismerem az RR forumról. Citromsárga gépe van.
Hát hamarosan jön a tavasz, biztosan összefutunk
van dunlop d211gp is 2-3 garnitura deazok 190esek, én azzal mentem tavaly de sárvédő nélkül mert nemfér be alá
Nekem 7000 köröl van a hátsó gumimban,Pilot Power 2 CT és úgy néz ki olyan 10-12 ig is elmegy, pályán nem használtam ugyan, de elég jól ledöntögettem.Lehet, hogy nem olcsó gumi, de 600 RR-en nagyon jól működik,és nagyon jól kanyarodik a gép, bátran ajánlom mindenkinek.
Valaki nem tud eladó használt, Metzeler Racetec Interact K2 180/55 r17. Ne vágott slik legyen, hanem a gyári mintás (E).
Kérnék egy árajánlatot ,cbr 600 rr 2007,pl:dunlop qualifire.első hátsó, köszönöm
De lehet tévedek
Kondit, így h Kondi nem ismerem..
Köszi, a Tied is szééép
Nézz utána a videoportálokon .Most fogjuk megkapni a Pirelli RoSSo2 ami a Dunlop SportSmárt vetélytársa lesz.
Leszerzöttem a pirellisekel igy ebben az évben tulnyomo részt ezeket a gumikat forgalmazom.(De a Pirelli -Dunlop az a két cég aki a legtöbbet fejleszt a motorgumik terén)
Érdemes elgondolkodni a gumivásárlásrol mert mennek fel az árak mint a cukoré Mivel nincs Kaucsu alapanyag csak korlátozott menyiség és Kg/ár már 4,5$ jár (1,25$ volt.)
Nem én találom ki Nézetek utána a neten.
Viszont sokat motoroztam Veszprém körül :) Na és persze fogok is :) tehát biztosan összefutunk.. Szép vasad van! Gondolom akkor Kondit is ismered, Ő veszprémi..
Igen Bakony, pontosan Bándi vagyok, ha Te Veszprémi akkor 15 km-en belül
h h nem szoktalak látni Veszprém és környéke fórumon?
Utcai használathoz egy sport-túra gumi mennyire tartós? Nekem a vágott slick-ek max 2500km-ert bírnak akárhogy kímélem. Viszont még sosem vettem eddig utcai gumit. Szerinted egy 6-8000km-ert elbírna normál keretek között egy utcai guma?