Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megméred akkor a koptatható felületet az új betéten h. mekkora?
Nekem is 19500 van benne és gyáriak a betétetek.
Ezt úgy lehet csinálni, h. nem fékezel agresszívan, ill. használod a motorféket és kihasználod a lendületet, ha ismerős helyen motorozol.
Én egy 38 éves arctól vettem a vasat, aki nem valószínű h. stopizott meg burnoutolt vele, de ez meg is látszik a motoron, már levetkőztettem, egyszer.
Nekem a gyári Tokico simán kibírta és van egy haverom r1 el neki is 20.000-en felül van a betétekben
Azt hogy csinálod, hogy 22ezret mentél 1 garnitúrával? Nekem a 07-es 6-7ezer alatt megette a gyárit, a Galfer kb 10ezret bír. (igaz, egy angol teszt is azt írta, hogy 6000 alatt nekik is elfogyott az első betét)
20.000 egy pár de jobb mint a gyári
Szia ez még jó neken 22.000 km simán kibírt a betét
Azt megköszönném ha megnéznéd.
Nekem egy 2005-ös RR-em van de sz.tem ez mindegy.
Mennyiért vetted azt a garnitúrát?
Fejből nem, de reggel megnézem neked, bár nem gyárim van, "csak" egy garnitúra vadiúj Galfer, én ezt használom, nekem nagyon bejött.
És új korában mennyi van rajta kb. nem tudod?
Az még bírja, én olyan 1.5-1mm körül szoktam cserélni.
Megtudja v.ki mondani, h. gyári ép állapotban hány mm kb. a 600 RR fékbetétein a koptatható felület.

Az enyémen most kb 3-4 mm van még, de nemtudom, h. ez kb meddig koptatható, vagy esetleg hol jár már a kopás szintje (fele lekopott-e már vagy még nem vészes)

Kösz.
reggelt !
én lehet elnézek , nincs messze de időjárás függő a dolog .
szép a géped !
Na mi a csízió eberek ?! Nagyon kihalt lett ez a hely ...
Május 6-8-ig , valaki jön Jászboldogházára ?
http://www.condorsmc.hu/
örülök neki hogy megérkezett
Szia ! Én + a tükröt ...
szia megkaptam a szűrőt köszönöm
Sziasztok
Van egy CBR 600 F gyári levegő szűrőm vadi új (17210-MBW-D21)8000Ft.Meg egy CBR600 RR utángyártott (HFA1616)5000 ft.Ha kell valakinek postázom.Újak.
Ha még érdekel fényező,akkor tudok egyet,de itt van fehérváron,és nagyon szépen megcsinálja és olcsón is dolgozik, igényes kamrában.
Üdv.
Nincs mit remélem oda ér jól becsomagoltam
Egyik kedves barátom tőlem kb 30 km re lakik
Köszönöm öregem ... hétfőre itt is lesz !
Merre van? Tudsz mondani valami elérhetőséget?
én tudok neked jó fényezőt
Szia tegnap elpostáztam a tükröt
5000Ft-nál több nem nagyon lehet.