Nekem is 19500 van benne és gyáriak a betétetek.
Ezt úgy lehet csinálni, h. nem fékezel agresszívan, ill. használod a motorféket és kihasználod a lendületet, ha ismerős helyen motorozol.
Én egy 38 éves arctól vettem a vasat, aki nem valószínű h. stopizott meg burnoutolt vele, de ez meg is látszik a motoron, már levetkőztettem, egyszer.
Azt hogy csinálod, hogy 22ezret mentél 1 garnitúrával? Nekem a 07-es 6-7ezer alatt megette a gyárit, a Galfer kb 10ezret bír. (igaz, egy angol teszt is azt írta, hogy 6000 alatt nekik is elfogyott az első betét)
Megtudja v.ki mondani, h. gyári ép állapotban hány mm kb. a 600 RR fékbetétein a koptatható felület.
Az enyémen most kb 3-4 mm van még, de nemtudom, h. ez kb meddig koptatható, vagy esetleg hol jár már a kopás szintje (fele lekopott-e már vagy még nem vészes)
Sziasztok
Van egy CBR 600 F gyári levegő szűrőm vadi új (17210-MBW-D21)8000Ft.Meg egy CBR600 RR utángyártott (HFA1616)5000 ft.Ha kell valakinek postázom.Újak.
Ezt úgy lehet csinálni, h. nem fékezel agresszívan, ill. használod a motorféket és kihasználod a lendületet, ha ismerős helyen motorozol.
Én egy 38 éves arctól vettem a vasat, aki nem valószínű h. stopizott meg burnoutolt vele, de ez meg is látszik a motoron, már levetkőztettem, egyszer.
Nekem egy 2005-ös RR-em van de sz.tem ez mindegy.
Mennyiért vetted azt a garnitúrát?
Az enyémen most kb 3-4 mm van még, de nemtudom, h. ez kb meddig koptatható, vagy esetleg hol jár már a kopás szintje (fele lekopott-e már vagy még nem vészes)
Kösz.
én lehet elnézek , nincs messze de időjárás függő a dolog .
szép a géped !
Május 6-8-ig , valaki jön Jászboldogházára ?
http://www.condorsmc.hu/
Van egy CBR 600 F gyári levegő szűrőm vadi új (17210-MBW-D21)8000Ft.Meg egy CBR600 RR utángyártott (HFA1616)5000 ft.Ha kell valakinek postázom.Újak.
Üdv.