Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem azért vennék rá, mert lezúztam a gyárit, hanem mert az tetszik. Sok olyan idom van ami nincs is gyáriban csak utángyártottban, fényezést meg nem sokan vállalnak olyat amilyet én akarok, vagy ha igen k.drágán. Gyári idomokat meg nem fujatnám át ha nincs semmi baja, arra azért sajnálnám
egyrészt sose lesz gyári, másrészt levágós hogy fröccsöntött ganéé idomot vásárol rá a tulaj, valószínű nem azért mert az tetszik neki hanem azért mert a gyárit lezúzta.
Az igényességet tükrözi ha egy ilyen motort meglátok
Mit jelent a sérülés?
Idomok hegesztve vannak vagy cserélve?Vázon nyom?
üdv. eladó honda cbr 600 rr , 2007-es, magyarországi szervizkönyves, 2 kulcsos ,törzskönyves ,30 ekm-rel, új hátsógumival, újszerű elsővel. a motornak a jobb oldala volt sérülve ,de jelenleg kifogástalan állapotú. csere nem érdekel! irányár 1.390 mft. érdeklődni csak telefonon a 0620/598-2538-as számon lehet. ( pest megye )
Rossz a súlyelosztása...
Amikor anyu tologatja a motort a pincében, az esetek 90%-ban eldől, és ez természetesen a súlyelosztás hibája. Emiatt nem lehet vele kanyarodni. Több dolgot nem tudok írni, mert a motor mindig vízszintes pozicióban van. Remélem sokat segítettem.

Üdv. Norbi
Csak miattad!
De úgy gondoltam kell egy kis arculat váltás, willy wonka már eléggé slampos volt így áttértem a minimentők fő hősére.
Szerintem nagyon cuki és irigykedek a hawaii gatyójára
Sziasztok.

Motor vásárlás előtt állok, és a segítségetekre lenne szükségem.
2006-2007 körüli CBR 600rr előnyeire és hátrányaira lennék kiváncsi.
A tapasztalatotok érdekel
Tudok segiteni.
Hát olyan 25% jön még rá kb., ha jól számolom de lehet h. nem.

Írtam anno VPOP-nek, ezt adták válaszul:

"Az Információs Központ részére érkezett megkeresését megkaptam, az abban foglaltakat áttanulmányoztam és az alábbiakról tájékoztatom.

A harmadik országból és az interneten megrendelt postai úton érkező árukat vámeljárás alá kell vonni. Nem kereskedelmi forgalom esetén, vámmentességet biztosít a 1186/2009/EK tanácsi rendelet, melynek határa 150 EUR. Nem lehet vámmentesen vámkezelni az alkoholtartalmú termékeket, parfümöket, kölnivizeket és dohány vagy dohánytermékeket sem. A 2007. évi CXXVII. törvény (áfa) azonban nem biztosít áfa tekintetében ilyen magas mentességi értékhatárt. Áfa terhet már 22 EUR összeghatár felett kell fizetni. Tehát egy termék maximum 22 EUR határig vám- és áfa mentes, 22 EUR – 150 EUR értékig vámmentes, de áfa köteles, 150 EUR felett vám és áfa köteles. Az áfa mértéke jelenleg 25 %.

Az Európai Unióba való belépésig felmerülő szállítási, biztosítási költség vámérték növelő tényező abban az esetben, ha azt a vevő fizeti.

Amennyiben a beérkező küldemény tekintetében a vámmentesség nem áll fenn, úgy a vámeljárás vám – és nemzeti adófizetés mellett folytatható le. A 150 EUR-t meghaladó értékű küldemény esetében a szerződéses vámtételt kell alkalmazni. Magánszemélyek esetében további könnyítés, hogy 1000 EUR összeghatárig a vám elé állítást a Magyar Posta végzi el. Önnek ezért a vámhatóság felé nincs teendője, csak a postával van kapcsolatban.

Minden termék esetében a Kombinált Nómenklatúrában található vámtarifaszámhoz rendelve tudhatjuk meg azok vámtételét.

Vámtarifaszámokat és az ahhoz rendelt vámtételeket az alábbi oldalon kereshet:

http://vam.gov.hu/loadBinaryCo...

A Magyarországra küldött postacsomagok a Nemzetközi Postakicserélő Üzembe érkeznek. A csomagok hollétéről tőlük kell tájékoztatást kérni az alábbi elérhetőségeken, hivatali időben: Budapest VIII. kerület Orczy tér 1.

Telefon: 06/1-477-6667

Ha nem a Postán keresztül érkezik a küldeménye, akkor a vámkezelés lefolytatásáról és annak díjáról kérem, hogy a szállítmányozó céggel előre egyeztessen!"
like de csak mert rr és szép :)
hmm jolhangzik multkor láttam egy hannspree full setet 300 ért árulták ahoz képest simán megéri akkor külföldröl rendelni..
esetleg ha esedékes lesz tudsz majd ebben segiteni?
175 körül.. én Hong-Kong-ból vettem egy ismerősömnek K8 GSXR 600 -ra.
és annyit megis ér mert fényezett idomokat kapsz ennyiért kompletten.
Ha itthon fujatnál teljes idom szettet jó minőségben az minimum 150.000 ft plusz értelemszerűen az idomok ára.
jogos, még arrébb van.. de ha valaki már hasonloképpen rendelt ilyesmit tapasztalatait leirhatná :)
Hello. 2003-as 600 RR-hez van eladó komplett injektor sorom. Elérhetőség az adatlapomon!
Az a baj, hogy ezt a méretei miatt nem tudod vámmentesen behozatni (talán ha darabonként rendeled meg és minden darab külön csomagként jön). Maga a cucc ugye 80 körül van, a szállítást nem tudom, de a vám-áfa nem lesz kevés.
jaja nem rossz, ma megyek vasat nézni még nem dölt el milyen lesz 05-06 de lehet 08 as lényeg mindegyiket lehet faszán öltöztetni :) csak pénz kérdése.. szeirined mennyi lehet szállitásal együtt? én max 150 re saccolom..
Én Hannspree-n gondolkozom, 2005-ös RR-en még ugyse láttam olyan rucit -- link
ííííííí nagyon szééép....én is ilyen popót álmodtam neki....gratu
hu ez fasza kis oldal köszi!
sajnos csak KONICA MINOLTA-st találtam .. ugylátszik ez a fesét valami nagyon exra lehet ha nem csináltak belöle többet:S
Kösz, most nem esedékes, csak teszteket olvasok, gondoltam megkérdezem itt is véleményeket.

De lehet h. maradok a pilot power 2 ct-nél.

Mennyi lenne am.?
mi történt, hogy kitöltötted az adatlapod?
Ha érdekel 2-3 héten belül lesz egy supercorsám. Csak a szélét használom, közepén meg majdnem tök új.
teljes a kép
Pirelli diablo Supercorsa, Michelin pilot power one vagy a Dunlop d 211 ,ha gumit akarsz