Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is Castrol Power 1 Racing 10W50-el vettem nemrég a vasat, bár tapasztalataim nincsenek róla de az előző tulaj is dicsérte, csak ezt rakott bele.

link
Azért az feltűnhetett volna már, hogy nem 600RR-ről van szó.
Csövi. Jah majd hívj fel, konzultálunk
Szia!
Bemásolom neked a széria EUROPAI SZERVIZKÖNYVET! Akárhogyan is olvasom itt nem látom azt, hogy minimum 10w40-et tegyél bele és ha jobban megnézed a képet látni fogod, hogy jéé szerepel a 10w30 is
Szia!

Hígulni nem fog, hanem sűrűsödni, ahogy szennyezödik.
Mentek majd csoportban kunmadárra?
REPSOL MOTO RACING 4T 10W50 -et hazsnálok , 6000km-ként csere.
előtte Castrol Power 1 Racing 4T volt ... arra sincs panaszom
Ha a viszkozitásokat kiveséztétek, más téma. Az adott viszkozitáshoz, pl. 10w30 kontra 10w50, milyen olajcsere periódusok tartoznak? Mert a kilométerekkel arányosan el fog hígulni az olaj ugye?
Megpróbáltam, de nem engedte átküldeni.
Na az tuti hogy 10W30-at nem rakok bele, mert egyébként a szervízkönyv is 10W40-et ír minimum!
Ezzel nem volt gondom, bár nagy melegben bizony nekem is volt problémám a váltásokkal. Ha azt mondjátok hogy biztosabb a 10W50, akkor nekem megér annyi különbözetet a dolog.
Szerintem RPSOL MOTO RACING 4T 10W50 lesz benne. Ára is igen kedvező, remélem jó lesz.
Ha valaki használt már ilyet, és tudja hogy nem jó, akkor az dobjon már egy kommmentet hozzá légyszi (csak hogy ne szívjam meg ha nem muszály).
Végül is tök mindegy. Mindenki azt rak bele amilyet akar. Tpetya1 meg úgy sem fog 10w30-ast rakni bele. Na cső.
pénteken pesten leszel?
Olvass picit visszább.Ugyanezt írtam le.
Az olaj könnyen túlmelegszik, a 100fok majdnem normális nyáron.
Ennek még van 1 kép illusztrációja is, azt is beteheted nyugodtan. Amúgy ez amerikai szervízkönyv, ott picit változatosabbak az éghajlati övek
Szerintem ha csak utcán jársz akkor 10w40 de nekem pl a Hungaroringen 30fok melegben a 40es már nem bírta és a váltó és a kuplung nem szerette. A 10w50 minden körülmények között jól viselkedik.
Kösz nem kell.
2002 CBR600F4i
Note: Viscosity/Weight: SAE 10W-40 | API: SF or SG |
Igen. Légy szíves mutasd azt a gépkönyvet.
Rosszul gondolod De ha nem hiszel nekem, akkor természetesen meg is mutathatom a gépkönyvet!
Hát azért a gépkönyvben előírtnál alacsonyabb értékűt nem raknék bele akkor sem ha tudom, hogy ők a legrosszabb esettel számolnak. Az meg gondolom 10w40.
Szia Peti!
2005-ös évjáratú a motor. A következő e-mail címre küldheted a szervizkönyvet: ancsareplica @ freemail.hu
Köszönöm a segítséged!
10w50 jelentése 10 a viszkozitása nem üzemi hőmérsékleten a w a winter és az 50 az üzemi hőmérsékleten a viszkozitása.
De leírtam már a véleményemet a motorolajról, aki akar hátrébb olvas.
Én sokallom a 10w50-est. 10w30 pont ideális a 3 magyar évszakra, amikor lehet motorozni.
De az határozza meg, hogy 10w50 vagy 10w30-asat, hogy üzemi hőmérsékleten HÁNY FOKOS A MOTOROLAJOD! Ha 150 fok körüli, amit én kizárnék, akkor 10w50 a legjobb. Ha 100 fok körüli, ami hihető arra 10w30.
http://www.manualedereparatie....
itten szemezgessél csak komám
Szia, európai szervíz könyv, vagy amerikai? Ha amerikai akkor a szervízkódok egy része nincs benne. Ha európai akkor engem is érdekelne.
Na most ezért ne kövezzetek meg , de lehet ez is jó lehet ... bár a castrol és a repsol is olcsóbb .
http://www.mol.hu/hu/autozzon_...